Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonookaaaa

podoba mi sie facet ktory ma dziewczyne

Polecane posty

Gość zielonookaaaa

kiedys miedzy nami byl flirt pocalunki nic wiecej nie bylismy w zwiazku nasze drogi sie rozeszly na ...7mc pozniej znow jakos tak wyszlo ze znalezlismy sie w tym samym miejscu on ma dziewczyne nadal mi sie podoba czy powinnam mu o tym powiedziec?

Gość yyy25
odwal się od niego...do mojego mężczyzny też taka się odezwała po pół roku...i się wpierdala. normalnie bym jej natrzaskała, ale wiadomo, ze tego nie zrobię. Wypisuje smsy, nalega na spotkania, zaprasza go na imprezy (samego beze mnie rzecz jasna, tylko po co??)wcześniej go nie chciała, a teraz jej się odwidziało, głupia suka

Zostaw go w spokoju. Nie warto niszczyć cudzego szcześcia dla swojego widzimisie.

Gość gośka1986
popieram poprzedniczki, ciekawe jakbyś była na miejscy tej jego dziewczyny czy byś chciała,żeby jakaś .....(tu sobie możesz wstawić określenie jakie chcesz :D) sie do niego przystawiała? no raczej nie sądzę,że byłabyś szczęśliwa, a potem los kochana płata różne figle bo ty możesz odbić go jakiejjs dziewczynie a później to tobie mogą odbić faceta, pomyśl trochę dziewczyno 😴

Gość racja.....
nie zgadzam sie z poprzedniczkami jesli Ci na nim zalezy to walcz ale nie narzucaj sie..badz blisko niego daj mu sie poznac pokaz ze jestes niech samz decyduje:) facet jesli ma dziewczyne nie zostawi jej dla nieznajomej pozwol mu sie poznac ale podkreslam nie narzucaj sie zawalcz!... moze sie uda i tu nie chodzi o niszczenie czyjegos szzcescia a o walke o wlasne kazdy ma do tego prawo co jest wazniejsze Twoje czy jej szczescie? jesli zawsze bedziesz robila tak aby kogos nie urazic zawsze bedzie zle dla ciebie czasami trzeba byc egoista w szczegolnosci w milosci

Gość yyy25
P.S. no właśnie nie wiem, jaka jest mentalność takich dziewczyn. Skoro nie chciała sama z nim być, to czego teraz chce?? Jesteśmy razem prawie 2 lata. Powiedziałam mu co myślę, o tej koleżaneczce tzn. jak to wygląda, gdy ona wypisuje traktując mnie jak powietrze. Mój M. twierdzi ,że nie ma wpływu na to co ona wypisuje(to fakt), więc ja staram się traktować ją jak powietrze. Zresztą mój facet powiedział, że ma ją gdzieś.

Gość yyy25
i tylko czekam na kolejną imprezę na której i ona się zjawi (niby przypadkiem tak jak ostatnio). Tylko biedactwo coś źle się bawiło, bo mnie się nie spodziewało - ułaaa

Gość racja.....
bo ty możesz odbić go jakiejjs dziewczynie a później to tobie mogą odbić faceta, pomyśl trochę dziewczyno na to kochana nie ma reguly! poza tym jesli 1986 to twoj rok urodzenia to mloda jestes nie znasz facetow:P.....wilee razy jeszzce zycie cie zaskoczy w zyciu jest tak ze jak sie czegos chce to sie to bierze i tyle jesli sie bedziesz ogladac na innych nigdy nic nie dostaniesz bo Twoja decyzja zawsze kogos zrani nie ma tak ze zadowolisz wszystkich i kazdy bedzie happy! w zyciu trzeba wybierac: Twoje czy innych szczescie?

Gość gośka1986
yyy25 - na pewno nie rób mu awantur o nią bo on sam Ci powiedział,że mu nie zależy na niej, najwyżej Twój chłopak jak będzie miał dość to może zmienić nr tel. po prostu nagle jej sie przypomniało o twoim chłopaku i jak widzi,że ty jesteś u jego boku szczęśliwa to pewnie pomyślała,że ona by tak mogła być na twoim miejscu :o P.S. nie popieram podbierania cudzych facetów, bo sama mam chłopaka i nie chciałabym,żeby mi jakaś jędza się kręciła koło niego :P

Gość facet doswiadczony..
heheh p\owiedzial ze ma ja gdzies? i co z tego ze powiedzial? to tylko slowa ale glupie naiwne baby jetsescie wierzycie w kazde slowo a pozniej placzecie :P

Gość gośka1986
"poza tym jesli 1986 to twoj rok urodzenia to mloda jestes nie znasz facetow .....wilee razy jeszzce zycie cie zaskoczy" niestety już mnie wiele w życiu zaskoczyło, Ty też mnie nie znasz i nie wiesz jakie mam za sobą doświadczenia :P ja bynajmniej staram się tak żyć by nie budować swojego szczęścia na czyimś nieszczęściu :)

goska jak sie jakiejs lasce twoj facet spodoba to ona nie bedzie patrzyla czy odbijajac go tobie buduje swoje szczescie na Twoim nieszzcesciu:P widac malo jeszzce wiesz:P:D

Gość gośka1986
facet doswiadczony.. wiem o tym bardzo dobrze, nie myśl,że skoro staram być się uczciwa to nie umiałabym walczyć o swojego faceta :P niech cię głowa o to nie boli :D

Gość yyy25
heh,, no wiem, ze mówi, dlatego kontroluję sytuację :P ja mam duużo kolegów, wiem, ze mój facet jest zazdrosny :P ale to dobrze mu zrobi...

powiem wam tak drogie panie z pkt widzenia faceta facet nie zdradzi nie odejdzie do innej poki nie ma okazji jesli juz jakas zacznie sie kolo niego krecic zaczyna go to rajcowac ze sie podoba zaczyna myslec jakby to bylo..nawet nie wiecie co sie wtedy dzieje w jego glowie..oczywiscie pod warunkiem ze dziewczyna jest ladna:P ja spadam zostawiam was z ta uczciwoscia obyscie sie na tym nie przejechaly:P

Gość do facet doswiadczony..
to opowiedz co sie dzieje w jego głowie...

Gość yyy25
co się dziele w jego głowie?? chyba raczej dupa go swędzi wtedy:P!

Gość gośka1986
ehh, a co moze sie w jego głowie dziać, facet wtedy zaczyna myśleć a jakby to było z tą drugą itd. i moze zdradzić, dlatego trzeba być czujnym jak sie pojawia jakaś na horyzoncie :D

Gość desamparada
Ja też uważam ,że należy walczyć o szczęście własne ja tak zrobiłam. Spotkaliśmy się jak ja miałam 14 lat on 20 i coś było między nami ale on wiadomo nie chciała się zadawać z smarkulą i wyjechała na 5 lat. Spotkaliśmy się i on miał dziewczynę ale do mnie przychodziła zaprosił mnie na przyjęcie swoje z okazji powrotu do domu i tam mnie pocałował potem jak byłam chora też o mnie dbał. Ja do niego nie latałam ale np napisałam mu smsa ,że zawsze może na mnie liczyć i mu chętnie pomogę, jak mnie widywał to pilnowałam aby wyglądać seksi ale nie znaczy to bluzka do pępka i mini. Flirtowałam z nim trochę spojrzeniem, zabawą włosami, zapachem perfum.