Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cxcxcxcxcx

mam 33 lata i szukam młodem osiemnastoletniej dziewczyny na żone

Polecane posty

Gość niunia0000
szukasz młodej słodkiej itp 18stki. musisz być niezłym ogierem by taką skusić na siebie:). w dodatku takie młode mają jeszcze PSTRO w głowie. dysko i te inne sprawy. gdy będziesz miał 50 lat( o ile jeszcze będziecie razem ) to ona będzie miała 40 będzie chciał sie bawić itp a tobie co zostanie?? kapciuszki telewizorek i piwko:) wnioski sam sobie wysuń. co nie twierdze że młode ciałko jest seksi i po części popieram twój wybór. moja jest w moim wieku i jest ok ja nie narzekam:) Pozdrawiam Piter

Gość no wiecie bo mlodą
łatwiej zbałamucić i można byle czym zaimponować.

Gość no 22 lata roznicy to juz prze
sada mysle ze do 14 jest ok... a tak nawiasem facet jest jak wino- najsejksowniejszy w wieku 30-40 lat ;) kapciuszki telewizorek i piwko? a co 40 latka na dyskotece ? hahaa

Gość cxcxcxcxcx
ludzie dają mi 27-8 lat wiec same widzicie ze wygladam młodo ,duchem równiez jestem młodzieńcem nie wspominając o nieziemskim popędzie seksualnym

Gość kukuer
ja wole za dziewczyne dziewice , a sam jestem prawiczkiem . W moim wieku nie ma dziewic dlatego rozgladam sie za takimi co mają po 18-20 lat..

Gość nononononono
Nie słyszałam jeszcze nigdy o starej 18-letniej dziewczynie, ale cóż... Technika idzie do przodu

Gość najseksowniejszy pod warunkiem
że jest Bradem Pittem czy Johnnym Deppem a nie statystycznym Kowalskim z mięśniem piwnym i postępująca łysinką.:o

Gość złacórka88
cxcxcxcxcx ---> przypominasz mi z gadki mojego kumpla który tez leci na młode:P

Gość to nie mity
no nie mowiłam, ze to bajarze-erotomani?:D:classic_cool:

to nie mity bimbałku, to jest wlasnie cecha facetow po 30-tce i wzwyż - gawedziarstwo-erotomaństwo a jak co do czego to ech... Na razie to ty mitomanisz :D NIektórzy starzy urzytkownicy znający mnie pod innym nickiem wiedzą, że mam kochankę i lubię się seksić :D

Gość no a doda i radzio
są udane związki z taką różnicą i sie kochają przecież :)

Gość to nie mity
bimbał a po co tak usilnie probujesz udowodnić jakim to niby jesteś ogierem? mnie to np. nie obchodzi.:p

niunia0000 szukasz młodej słodkiej itp 18stki. musisz być niezłym ogierem by taką skusić na siebie . w dodatku takie młode mają jeszcze PSTRO w głowie. dysko i te inne sprawy. gdy będziesz miał 50 lat( o ile jeszcze będziecie razem ) to ona będzie miała 40 będzie chciał sie bawić itp a tobie co zostanie?? kapciuszki telewizorek i piwko No mi zostaje kupić wreszcie moją konsolkę Numark NS7 i grac na imprezach Drum'n'Bass i inne :P http://www.numark.com/ns7

Gość cxcxcxcxcx
lubie młode ciałko ,a nie stare wyjechane lampucery,młode sa niedoswiadczone,słodkie,a najfajniejsze jest to ze pomimo tego ze śmieją sie z byle czego do wyglądu narządów płciowych podchodzą z nalezytą im powagą...

Gość to nie mity
no i o to chodzilo - po prostu przed niedoswiadczonymi mozesz grać rolę "supermaczusia" bo te trochę starsze by cie po prostu wysmiałyy.:D

Gość kukuer
wiadomo ze faceci wolą młodsze - bo słodsze.] Takie powyzej 25 lat to juz stare rozjechane kobiety ktorym zostaje tylko plotkowanie jedna z druga na gg albo ciepłe rajstopy i herbata oraz grzanie przy kominku swoich starych konczyn.

Gość dzinek
czyli wszystko jasne skromne wyposażenie wiec szuka takiej ktora nie ma za duzego stażu mniej porownan najlepiej dziewica a tu nie wielkosc sie liczy jesli sie wie jak dzialac ale widocznie brak wiadomosci w tej swerze

najseksowniejszy pod warunkiem że jest Bradem Pitem Brad Pit przystojny? :D :D Dziewczyno nie wierz w fotki i filmy. Widać nigdy w życiu nie widziałaś go naturalnego bez stylistow i Make Up. To załosny pomarszczony, brzydki dziadyga. swoje fantazje opierasz na fałszywym wystylizowanym wizerunku, ktory ma niewiele wspólnego z brutalną rzeczywistością. madonna na scenie też wyglada na 35 lat, a w rzeczywistości to pomarszczona babcia wygladajaca na 60 lat.

Gość do bimbalka
jakies kompleksy?

to nie mity no nie mowiłam, ze to bajarze-erotomani? Od razu widać, kto tu jest starym próchnem po 35 roku życia :D

Gość to nie mity
"To załosny pomarszczony, brzydki dziadyga" no i własnie taki jest obraz statystycznego faceta po 30-tce!:D:D:D swietnie to ujałeś, sama lepeij bym nie wymysliła.:P

Gość to nie mity
bliżej mi do tych "słodkich" 18-tek niż 35-latek złociutki.

to nie mity bimbał a po co tak usilnie probujesz udowodnić jakim to niby jesteś ogierem? mnie to np. nie obchodzi. Lubie się lansować :D :P

do bimbalka jakies kompleksy? Kompleksy to masz co najwyzej ty stara pomarańczo. Ja nie mam żadnego powodu zeby mieć kompleksy :D

Gość kukuer
poza tym w moim wieku mało wolnych kobiet dlatego lepiej szukac młodszych .

dzinek czyli wszystko jasne skromne wyposażenie wiec szuka takiej ktora nie ma za duzego stażu mniej porownan najlepiej dziewica a tu nie wielkosc sie liczy jesli sie wie jak dzialac ale widocznie brak wiadomosci w tej swerze Dziecko nadal nic nie rozumiesz. Nie chodzi o luzy, tylko o seksapil. Wczoraj przegladałem na NK " najładniejsze nogi, pończoszki i rajstopy" jakoś tak. Była tam masa kobiet w mini, szortach itd. Całe sylwetki i twarze. Niestety, ale ładne laski z twarzy i szczupłe i zgrabne jednocześnie miały najwiecej 27 lat. Jak Patrzyłem na moje rowiśnice na NK, to byłem w szoku. Wogole ich nie poznawałem - 30 kilku letnie kobiety wygladały jak czterdziestki i pięćdziesiatki. Nie oszukujcie się. Po 27 roku zycia piękno sie ulatnia jak kamfora.

to nie mity "To załosny pomarszczony, brzydki dziadyga" no i własnie taki jest obraz statystycznego faceta po 30-tce! swietnie to ujałeś, sama lepeij bym nie wymysliła Wiem, bo w swoim podeszłym wieku masz problemy z mysleniem :O

Gość monis21
bimabalek chetnie bym sie z toba zwiazala ;)