Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cxcxcxcxcx

mam 33 lata i szukam młodem osiemnastoletniej dziewczyny na żone

Polecane posty

Gość lolllollol
bimbałem jest pedofilem?

Gość monis21
z tego co pamietam nie pisze nic o seksie z dziecmi:O

Najwięcej oponują tu stare baby. Jak zwykle. Pogódźcie się wreszcie z wiekiem. Wiem, ze nie ma dla kobiety nic gorszego niz wiek i brak adoracji ze strony facetów, ale czasu się nie oszuka i trzeba to przyjąć z godnością. Kobiety szybciej starzeją się od facetów.

Gość rybamlka
bibalek jest jedyna madra osoba na kafe

Gość rybamlka
to ja-Bimbałek* ,podszywam sie pod samego siebie by wzbudzic w sobie porządanie:)

Gość rybamlka
nie nie jestem bimbalek po prostu cieszy mnie ze ktos sie wkoncu wial za te stare babszyle

Gość kationa20
to ja sie zapytam o cos.. spotykalam sie dosc dlugo z takim 33 latkiem spedzilismy razem noc i myslalam ze po porstu mnie oleje po tym.. wiadomo dopial swego przespal sie ze mna..a tu on wydzwania do mnie zachowuje sie jak gdyby nigdy nic.. czy to mozliwe zeby mu na mnie zalezalo?

Ty Kretynie Ty już Ojcem powinieneś być a nie szukać żony 18-latka to myśli żeby się pobawić poszaleć itd a nie do garów albo pieluch Weż sie walnij w łeb Młocie i żyj realnie. Poszukaj Kobiety w swoim wieku i załóż rodzinę Durniu!!! bez pozdrowień Banan Kopara

Gość tutsiwit
zeby rodzina sie rozwalila po roku ? :O moze nie jest gotowy ..

to może niech lepiej kupi lale z sex-shopu. Niech sprawdzi date produkcji na opakowaniu jak dobrze pójdzie to nawet trafi na roczną kobietę:) Banan Kopara

kationa20 to ja sie zapytam o cos.. spotykalam sie dosc dlugo z takim 33 latkiem spedzilismy razem noc i myslalam ze po porstu mnie oleje po tym.. wiadomo dopial swego przespal sie ze mna..a tu on wydzwania do mnie zachowuje sie jak gdyby nigdy nic.. czy to mozliwe zeby mu na mnie zalezalo? A dlaczego nie?

Banan Kopara to może niech lepiej kupi lale z sex-shopu. Niech sprawdzi date produkcji na opakowaniu jak dobrze pójdzie to nawet trafi na roczną kobietę Banan Kopara Tu macie przykład dlaczego młode wolą starszych. Ich rowieśnicy to głupki.

Gość kationa20
bo ja sie w nim zakochalam ale nie robilam sobie nadzieji bo myslalam ze chodzi tylko o jedno..

30latki szukajcie w swoim przedziale wiekowym, zadna 18 nie mysli o malzenstwie ze starym facetem !