Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haniaaaaa24

nie potrafie zapomniec faceta z ktorym nie bylam w zwiazku

Polecane posty

Gość haniaaaaa24

to juz..10mc nawet go nie widuje a mimo to nie umiem zapomniec' oprocz pocalunku nic miedzy nami nie bylo

Gość aziii
ja nie potrafię zapomnieć już 17 lat

Gość haniaaaaa24
serio????? czemu tak dlugo to trwa? az sie boje:(

Gość mysliciel42
to normalne..to milosc

Gość haniaaaaa24
sama sobie jestem winna ze ma inna:( 7 mc nie widzielismy a ja mu ma pyta czy przyjade powiedzialam ze nie wiem:(

popieram Bezedury nie ma takiej miłości; bez sensu; im dłużej to się ciągnie tym więcej chorych jazd sobie wkręcasz i go idealizujesz; niedługo rzaden facet nie będzie mu w stanie dorównać;) jakby był tą Twoją drugą połówką dowolnie wybranego owocu, to coś by z tego było, a jak nie było, to znaczy, że nie był; rozmyślania o kimś tam są dużo łatwiejsze, bardziej bezpieczne i mniej wysiłku wymagają niż zajęcie się realnymi facetami;)

Gość elizaaaa23
7 mc nie widzielismy a ja mu ma pyta czy przyjade powiedzialam ze nie wiem kiedy jestes daleko mozeszz wszystko stracic kiedy jestes daleko kochasz przeciez inaczej/de mono

Gość aaaaaa******
zgadzam się... ja też mam taki przypadek. łudziłam się, że coś do mnie czuje... jak go nie widzę to jest ok, ale gdy tylko go zobaczę wszystko wraca, chociaż minęło już 1,5 roku... . może to dlatego że po nim nikogo nie było... wkręcam sobie, że pasujemy do siebie, że to TEN...po tym jak go zobaczę parę dni myślę o tym jak go kochałam... kiedyś był moim kolegą, ale teraz to już niemożliwe, tym bardziej ta sytuacja jest niezręczna, ponieważ mamy podobnych znajomych i ciężko go unikać... co robić ?

Gość aaaaaa******
i właśnie dziś go widziałam, pocieszcie mnie jakoś :(

Gość haniaaaaa24
ja swego nie widze 7 mc sama sie usunelam ale nie pomoglo:(

aaaaaaaaaaaa************ -------------------> "może dlatego, że po nim nikogo nie było" - tu masz odpowiedź;) jak go zobaczysz następnym razem, to się pięknie uśmiechnij i spróbuj z nim umówić, czy jakoś zadziałać;) i ogólnie miej oczy otwarte, inne chłopaki też są, tylko się trzeba rozejrzeć;)

Gość aaaaaa******
Agnie - to nie takie proste niestety.. on wiedział o wszystkim... mówiłam mu że go kocham, płakałam... (wiem, żałosne..;/) dużo dziewczyn na niego leci, co on doskonale wykorzystuje (na moich oczach). niby tak, inni są, ale jacyś tacy nie dla mnie :(

Gość haniaaaaa24
ja nawet munie pow co czuje jak zobaczylam ze kogos ma to sie usunelam:(

Gość aaaaaa******
w moim przypadku to tylko pogorszyło sytuację, narzucałam mu się, a on jeszcze bardziej mnie odpychał. najgorsze, że on był we mnie zakochany kiedyś, ja w nim nie, a potem na odwrót... jak mu przeszło to u mnie się zaczęło. przeżyłam to strasznie, żyć mi się nie chciało...teraz jest lepiej, chociaż gdy go zobaczę wszystko boleśnie powraca...

Gość haniaaaaa24
a ten moj powiedzial ze jak sie zobaczymy ( po tych 7mc) to on bedzie z emna ale ppojawil sie z inna:(

mówi się: trudno i żyje się dalej... tylko niekoniecznie od razu;) życie przed Tobą, jeszcze zobaczysz, jak będzie fajnie;) buziaki i uściski; i oczy miej szeroko otwarte;) po co Ci koleś, który wykorzystuje dziewczyny? to ma być facet prawdziwy? to cienki bolek jest mientki w kiju

Gość aaaaaa******
zawsze szczera_ : co za wyrozumiałość, bez komentarza ;/

Gość aaaaaa******
wiem, że nie od razu ale minęło już 1,5 roku i bez zmian :(