Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulalaa

mam takie pytanko,co sadzicie???

Polecane posty

Gość czarnulalaa

kochalam sie z chlopakiem w dni plodne bez zabezpieczenia,doszlo do wytrysku.mialam okres ale pare dni spozniony,do tego zrobilam 2 testy i wyszly negatywne.czy pomimo tego moge byc w ciazy??dodam ze to bylo z 6 tyg temu.

Jak masz wątpliwości to zrób sobie w laboratorium test z krwi na beta hcg. Koszt niewiele wyższy niż testu a 100% pewności.

Gość Szczerze i prawdziwie
A ten okres był taki jak zawsze? Tzn. napisz jakie miewasz okresy, a jaki byl ten.

Gość czarnulalaa
no niby taki jak zawsze,4-5 dni i slaby.nigdy nie mialam mocnych miesiaczek. czasami mam jakies dziwne bole jajnikow,mozliwe ze to hormony??

Gość czarnulalaa
a testy zrobilam jeden na poczatku stycznia,a drugi tydzien temu.

Gość henk1
W Twoim przypadku to małoprawdopodobne,ale zdażają się sporadyczne przypadki,że kobieta będąc w ciąży miesiączkuje.Proponuję zrobić konkretne badania aby wykluczyć niepewność.Raz na milion razy zdaża się ,że chłopak jest nie płodny i były takie przypadki na wokandzie w pozewie o Ojcostwo (że to on jest ojcem ).Ale to inne problemy.Bez pośpiechu zrób co trzeba,nawet w krwiodawstwie wiedzą co trzeba zrobić( wystarczy zadzwonić )

Gość czarnulalaa
ahh problem w tym ze nie jestem w polsce,a nie wiem czy tu tak latwo sie to zalatwi,a chcac prywatnie isc do lekarza sie zbadac to musze z 200e spokojnie liczyc;/

Gość halooooooooooooooo

szanse na ciążę to raczej bliskie zeru, po okresie, 6 tyg i testach neg