Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babilonuzgliszcza

czy się przyznać?

Polecane posty

Gość babilonuzgliszcza

zniszczyłam cudowny związek przez zdradę, zerwałam z innego powodu z człowiekiem, który kocha mnie ponad życie bo nie mogłam znieść wyrzutów sumienia. Zdradziłam go ze swoja pierwszą miłością, spotkaliśmy sie po latach, wino... i stało się. Wydawało mi się,że znow kocham tamtego ale teraz bardzo bardzo żałuję tego co zrobiłam i chciałabym to odkręcić ale nie wiem czy przyznać się do zdrady... pomocy

Gość takaJednaOna
Nie przyznawaj się

Gość a ja ci mówię
przyznaj się!!!

Gość mirakle
no i po co masz się przyznawać, przecież proste,że on wtedy nie zechce z Toba być więc jaki sens

Gość a ja ci mówię
taki,że postąpi uczciwie zamiast dalej zagłębiac się w kłamstwie

Gość babilonuzgliszcza
Z tym,że wpakowałam się znowu w związek z gościem, z którym zdradziłam. Mówi,że kocha,że chce się ze mną ożenić i że da mi wszystko czego zapragnę co początkowo było jak bajka-w końcu wróciłam do 1szej miłości. Wydawało mi się,że życie po zdradzie z tamtym nie bedzie już miało sensu, działałam pod wpływem emocji a teraz wiem juz niestety, że moj zdradzony chłopak jest miłością mojego życia i tylko jego jestem w stanie kochać bezwarunkowo. Nie chce więcej nikogo ranić:(:(

Gość babilonuzgliszcza
chodzi mi głównie o to czy wybrać gorzką prawdę, przyznać się i czekać na łaskę lub potępienie. Czuję się jak ostatnia szmata- i słusznie, bo oszukuje ich obu- dopuściłam się zdrady fizycznej a teraz brne w emocjonalną.

nie mów takie jest moje zdani e ,zranisz go i sie rozstaniecie poprostu nigdy wiecej tak nie rób i tyle,a swoja droga ciekawe dlaczego to zrobiłas jesli w twoim zwiasku zekomo było ok ,chyba nie do konca ?

Gość a ja ci mówię
powinni cie zabic.

Gość merry25
I co do końca życia masz zamiar to ukrywać.Wyobraź sobie że Twój chłopak tak postąpił , i co chciałabyś żeby Cię okłamywał.

Gość babilonuzgliszcza
Było dobrze, oczywiście nie był idealny. Irytowało mnie w nim,że jest strasznie nieodpowiedzialny i dziecinny, typ Piotrusia Pana- ja byłam matką która mówiła co ma robić, wyciągała z dołków i czasem brakowało mi oparcia. Wyjechałam na studia, spotkałam swojego byłego, upiłam się mocno, a on można powiedzieć wykorzystał nieco sytuację.