Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monalizaaaaaa

do rodzin wielodzietnych

Polecane posty

Gość monalizaaaaaa

http://www.aol.pl/gwiazdy/story/Rozw%C3%B3d-Marcinkiewicza/7514554/index.html ...\"Kazimierz Marcinkiewicz rozwodzi się ze swoją żoną, z którą ma czwórkę dzieci. - Słyszałem, że Marcinkiewicz się zakochał i ma w Londynie kobietę. Chce ułożyć sobie życie na nowo - wyznaje znajomy Marcinkiewicza w dzisiejszym \"SE\"..... no i proszę bardzo, myślicie, że jak narodzicie facetowi kilkoro dzieci to go zatrzymacie, jednak nieprawda. A taki był spokojny, cichy, tak jak nie jeden z waszych mężów.

spoko spoko... taka pensje dostaje, że żona na samych alimentach na tę 4kę ędzie mogła żyć bez pracy jak królowa..po co jej taki dupek? bo do szcześcia na pewno nie :Dno i na dobre Jej to wyszło :D

Gość nie ma glupich
jeżeli rodzisz dzieci po to aby życ z alimentów, to może fundnij sobie 8, będziesz miała więcej .

Gość Kazio to poczciwinka
dajcie mu spokój.:p

naucz się czytać ze zrozumieniem, w ktrym miejscu piałam o sobie?stwierdzałam fakt, marcinkiewicz MA dobre zarobki, więc akurat jego przykład co do płodzenia dzieci zupełnie mnie nie przekonuje ;)

Wiele kobiet z rodzin wielodzietnych cieszyłoby się, zostając bez trąbiącego nad uchem faceta za to z kupą forsy (to dla tych, którzy mają problem z rozumieniem słowa pisanego) :D

Gość henioooooo
no ale widocznie był jej ten dupek potrzebny jak mają 4 dzieci, a teraz będzie sama, no bo teraz jaki facet zechce życ z kobieta i 4 dzieci.

Gość henioooooo
to nie rozumiem tych kobiet jeżeli miałyby się cieszy z pozostania same z 4 dzieci, to po chorobę latają za facetami.

"no bo teraz jaki facet zechce życ z kobieta i 4 dzieci."taki, który jest biedny?? albo żądny sławy i chce być na łamach gazet? Już to widzę "Była żona Marcinkiewicza szybko znalazła sobie pocieszyciela" :D

Gość cederrr
no a moją sąsiadkę z 4 dzieci żaden facet nie łapie

Gość vedafff
no a dzieci jakie szczęśliwe będą, że nie mają ojca, będzie większy luz w robieniu czego dusza zapragnie

Gość a i ja
A wiecie ze juz 3 jego dzieci jest doroslych? Wyprowadzily sie z domu, studiuja.Nie bedzie wiec nikt poszkodowany. Czemu ma sluzyc ten topik?Nie rozumiem

Gość żarty żartami
Powiem tak: niezbadane są wyroki ............ Nie rozumiem stwierdzenia,"no i proszę bardzo, myślicie, że jak narodzicie facetowi kilkoro dzieci to go zatrzymacie, jednak nieprawda" Czasem facetowi rodzi się Pierworodne i i tak ma to w ...........przyrodzeniu. Wszystko zależy od faceta, charakteru, wzorców wychowawczych........ Akurat Żona Marcinkiewicza otrzyma na pewno solidne alimenty, jednak nie każda "zostawiona" jest w takiej sytuacji. Reasumując: Kobitki - trza się totalnie usamodzielniać pod każdym względem, bo choćbyśmy czasem na rzęsach tańczyły to nie wiemy co nas w przyszłości czeka! Jak widać na ptrzykładzie statecznego - by się wydawało - Marcinkiewicza - czasem niespodziewanie w łeb można dostać..............a tak - jesteś niezależna - poradzisz sobie! I nie czarujmy się, w przypadku, gdy ma się Dzieci - kwestia finansowego zabezpieczenia jest podstawą.......choć ......... ja sama wiem, jak serce kraje się gdy Tato wychodzi iDziecię wyje pod drzwami za Nim długo, ale na tę kwestię czasami wpływu nie mamy - niestety.

nie bardzo w to wierze i nic nie dzieje sie bez przyczyny. Nikt z nas nie wie jak im sie ukladalo, czy to byla wielka milosc czy jakieś malżeństwo z rozsadku i co tak naprawde jest powodem rozstania. Dlaczego uwazamy ze to Kazio ja zostawil? Moze to ona miala juz dosc i postanowila to skonczyc? Uwazam ze dyskutujemy o czyms o czym nie mamy pojecia. Rozwody nigdy nie są bez przyczyny.

Gość 3 jego dzieci
A wiecie ze juz 3 jego dzieci jest doroslych? Wyprowadzily sie z domu, studiuja.Nie bedzie wiec nikt poszkodowany.

Gość 3 jego dzieci
A wiecie ze juz 3 jego dzieci jest doroslych? Wyprowadzily sie z domu, studiuja.Nie bedzie wiec nikt poszkodowany.

Gość 3 jego dzieci

Gość 3 jego dzieci

a myslisz ze jak dzieci sa dorosle a rodzice sie rozwodza to nie jest tym dzieciom przykro?