Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna1989...

dziewczyny z 89!

Polecane posty

Gość dziewczyna1989...

czy tylko ja nie moge nocowac u chlopaka? :/

Gość przeciez masz 19 lat dziecko

Gość dziewczyna1989...
no ok 19.. czy to jest malo? za malo na nocowanie u niego?

Gość przeciez masz 19 lat dziecko
tak znacznie za malo poczekaj ze 2 lata

Gość nie za mało
:O

Gość dziewczyna1989...
w tym roku bede miala 20... to nadal malo..

Gość dziewczyna1989...
nie za malo?? Ty mozesz u swojego nocowac?

nie tylko ty :) chociaz mi mama wykladow na ten temat nie robi bo o wszystkim z rodzicami rozmawiam :) mowie ze ide na impreze z chlopakiem i ze bede rano, mowie im o ktorej bede i o tej godzinie zawsze jestem, pozatym zaniedługo sie wyprowadzam i zaczynam samodzielne zycie :)

Gość ja nawet nie moglam majac 21 l

Gość dziewczyna1989...
nie za malo?? Ty mozesz u swojego nocowac?

Gość nie za mało
no raczej. osiemnastki nie miałam i juz moglam :)

Gość dziewczyna1989...
u mnie tez tak chyba bedzie ze nie bede mogla nocowac u niego dopoki bede na ich utrzymaniu.. dodam ze jestem na studiach i jeszcze troche czasu zleci zanim sie usamodzielnie... a Ty kiedy sie wyprowadzasz lady? pracujesz, uczysz sie?

Gość ja nawet nie moglam majac 21 l
nawet jak skoczysz studia zaczniesz zarabiac a bedziesz mieszkac z rodzicami zawsze beda sie wtracac gdzie idziesz i z kim idziesz i o której wrocisz

ucze sie jeszcze, koncze 4ta klase technikum, odrazu po szkole ide do pracy :) mysle ze w czerwcu bede mieszkac juz z moim narzeczonym

Gość Okrąglinek
Jestem ten sam rocznik co Ty i nie mogę.Obojętnie co o tym myslę i jak bardzo bym chciała,to nie dziwi mnie to wcale,bo dopóki mieszkam z rodzicami to jestem na ich regułach.

Gość dziewczyna1989...
love lady jak mozna isc do pracy w wieku 19 lat ;p nie wyobrazam sobie zameczania sie po 10h... masakra.. a gdzie bedziesz pracowala? no w sumie to ja tez sie im nie dziwie ale bardzo bym chciala... drazni mnie jak dziewczyny w naszym wieku moga nocowac u soich facetow... wrr..

20 mam za miesiac :P na poczatek pojde sobie do drogerii natury, albo do perfumerii :) pracy jest naokoło bardzo duzo, w solarium potrzebuja w nalesnikarni w butikach na miescie, wszedzie :) pozatym nie chce byc na czyims utrzymaniu tymbardziej ze planujemy z narzeczonym dziecko :)

wiem wiem ze wczesnie :) ale ja tak bardzo pragne dziecka :) to jest silniejsze ode mnie :)

Gość dziewczyna1989...
o matko.. ciekawi mnie tylko za co go utrzymasz.. no chyba ze Twoj facet ma baaardzo dobra prace i zarabie z 5tys miesiecznie.. chcesz pracowac za 700zl miesiecznie od 20 roku zycia? dla mnie to przegiecie, juz wole nie nocowac u swojego chlopaka ;p

a kto powiedzial ze za 700 zl? :) hehe dziewczyno w drogeriach zarabiaja ponad 1000 zł, a nawet gdybym zarabiala te 700 to by w zupelnosci wystarczylo, bo nie mam zbyt duzych wydatkow :) pozatym wynajem mieszkania razem ze wszystkimi oplatami ( woda, gaz, czynsz) wynosi u mnie ok 500 zł moj narzeczony zarabia jakies 2000 tysiace tyle pieniedzy w zupelnosci nam wystarczy

Gość kasia_beeeee
ja pracuje w sklepie z ubraniami i dostaję 1000zł miesiecznie i jej facet nie musi zarabuac 5tys zeby utrzymac sie i wychowac dziecko:O nam wystarcza 2,5tys spokojnie Mamy juz roczną córkę, ma wszystko niczego jej nie brakuje z nami tez duzo czasu spedza

Gość Okrąglinek
Lady Love-tylko,że nie jesteś zwierzątkiem,które nad sobą nie panuję,bo ma ruję tylko praktycznie dorosłom osobą,która musi myślec przyszłościowo :| Więc nie pisz,że to silniejsze od Ciebie.Zrobic dziecko potrafi każdy,utrzymac niestety nie,tym bardziej,że zadowala Cię praca za najnizsza stawkę.

pozatym moj chlopak ma w spadku 3tysiace kwadratowe ziemi, wiec nie długo bedziemy budowac swoj wlasny dom :)

słuchaj na dobry poczatek dobre i to tymbardziej ze wiele nam nie trzeba :) ok 3 tysiecy na utrzymanie rodziny to jest duzo przeciez nie bede rzucac sie odrazu na nie wiadomo jaka stawke

Ja mogę nocować u swojego chłopaka, ale czasem mam już dość pytań \"ale nie zostanę jeszcze babcią?\" albo tej miny w stylu \"nigdzie nie pójdziesz\".

Gość dziewczyna1989...
i ty myslisz ze wystarczy wam kasy na budowe domu? a moze kredyt wezmiecie? hehe tylko na pewno wasza zdolnosc kredytowa jest... hmmm malutka? :D i jeszcze wkladac kase w wynajete mieszkanie, matko co za marnotrastwo..

ma sie tam i owdzie znajomosci :P nie bede ci tłumaczyc bo mi sie nie chce :) za duzo pisania :) w kazdym badz razie wszystko jak narazie uklada sie pomyslnie :)