Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płatek śniegu...

Szukam bratniej duszy do rozmowy

Polecane posty

No to jest dowodem na to ze nie byla Twoja prawdziwa przyjaciolka...czy tam znajoma....aaa szkoda......POMYSL....ONA NIE WIE CO TRACI TRACAC CIEBIE:) zaloze sie poznasz jeszcze nowych ludzi z ktorymi nawiazesz przyjazn:) aaa Bimbalek tez ma racje....trzeba poznawac nowych chlopaczkow......Tyle ich na swiecieee:):)

a co powiesz na taką sytuację: wszyscy wiedzą, że się kochasz w pewnym chłopaku (wydaje Ci się, że to ten jedyny), on też oczywiście się tego domyśla, bawi się Twoimi uczuciami i w końcu zaczyna się spotykać z jakąś laseczką. Co najgorsze widzicie się prawie codziennie. Nie życzę nikomu takiego upokorzenia.

niektórzy nagle przestali się odzwywać nawet od jedej usłyszalam a co nie boisz się że będziesz sama? powiedzialam że nie... zamilkła...i teraz też milczy... a pamiętam jak rok temu gadałam z nią gdy miała problemy uczuciowe, wychodziłyśmy razem gdzieś itp. a teraz zlewa... Jak to mówią - Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie. Zawsze znajdziesz kogoś ze starych znajomych do wyjścia. Przecież chyba miałaś jakąś bliższą koleżankę? Zaproponuj, zebyście w sobotę poszły na jakąś studencka dyskotekę.

i między innymi wolę spędzać wieczory sama w domu niż z fałszywymi "przyjaciółmi". I żeby nie było prawdziwych przyjaciół mam, niewielu, ale są.

eh... a co powiesz na taką sytuację: wszyscy wiedzą, że się kochasz w pewnym chłopaku (wydaje Ci się, że to ten jedyny), on też oczywiście się tego domyśla, bawi się Twoimi uczuciami i w końcu zaczyna się spotykać z jakąś laseczką. Co najgorsze widzicie się prawie codziennie. Nie życzę nikomu takiego upokorzenia. Cóż, zdarza się. MOze nie jesteś w jego typie, a może gdyby Cię poznał zmieniłby zdanie. Moze za bardzo się cziłaś?

eh.....straszne jest to co napisalas.....ja bym takiego chyba znienawidzila..choc to zbyt mocne slowo...........Kiedys chlopak przez 2 lata macil mi w glowie............gdy to w koncu zrozumialaam powiedzialam mu z pelna satysfakcja.......ze czasem kocha sie nie osobe a wyobrazenie o niej........BYLAM Z SIEBIE DUMNA aaa on przyznal mi racje:P:P

Gość płatek śniegu...
Tak mialam najlepszą koleżankę ale ona nie ma czasu... nawet nie wie że mój związek się rozpadł od kiedy dowiedziała sie że mam porzadną pracę też milczy... A bliskie osoby mam jeszcze dwie ale daleko... kontakt głownie na gg

Gość płatek śniegu...
Eh - a dlatego odeszłam by się mną nie bawił...

płatek śniegu... Eh - a dlatego odeszłam by się mną nie bawił... A to nie ten co szybko skończyłseks i poleciał do kolegów? Kiedyś był jakiś taki topik. I skłamał, że coś ma ważnego.

uważam że to była dla niego zabawa i dowartościowanie swego rodzaju. Dopiero po czasie zobaczyłam, jaki jest niedojrzały i jak lubi manipulować ludźmi. Eh, było minęlo, mam nadzieję, że już nie popełnię takiego błędu.

Gość płatek śniegu...
Poznawać mogę zawsze przecież można mieć kolegów jak się nie trafi na tego swojego (tzn faceta).

Gość płatek śniegu...
eh - mój ex tez się próbował dowartościowywać... a ostatnio słuchał kumpla i brata nadawał jak oni po prostu jakbym gadała nie z tą osobą którą do tej pory znałam...

eh......Ja tez mam nadzieje ze sie juz meczyc nie bedziesz i poznasz takiego wspanialego chlopaka jakiego ja mam...... Plateczku......ja tez dlugo szukalam zanim znalazlam........:) Bedzie dobrze:):):):)

i dlatego wyżej napisałam, że to pseudomiłość. Bo ja i myślę, że Ty też, cału czas zdawałam sobie sprawę z jego zachowania i świństw, jakie robił, ale żyłam złudzeniami. Żałuję tylko, że dużo czasu zajęło mi uwolnienie się z tej chorej sytuacji. I chyba skrzywdziłam kogoś innego, kto nie zasłużył na to.

No właśnie. Niewiele tracisz jak się nie zakochujesz. a może wśród kolegów jednak poznasz kogoś i coś z tego wyjdzie? Nawet napewno, to tylko kwestia czasu.

Gość płatek śniegu...
Ja dość szybko przejrzałam na oczy... na szczęście.

Motyleek dzięki :) też mam taką nadzieję. Ostatnio podśpiewuję numer Tiny Turner I'm ready to love :))) Bo do niedawna wydawało mi się , że już nigdy nikogo itd.

eh...i masz bardzo dobre nastawienie....I am ready to love....BARDZO DOBRZE!!!!!!!!:):) Plateczku.......Ty tezzzz plusik wielki masz:)

Gość płatek śniegu...
Ja kocham go nadal nie będę sie oszukiwać... ale też nie wykluczam że to się nie zmieni... choć bedzie to bardzo trudne...

RMrmrmrmrmrmr KOBETO ZLITUJ SIE>.............dziewczyny tu pisza o nieszczesliwej milosci a Ty o walentynkach wyskakujesz;/

Gość płatek śniegu...
Hehe no niektórzy potrafią wrzucić coś takiego...:P

Platku ja Cie rozumiem...bo nie da sie od tak odkochac.... Jak mowi moja kolezanka....Wiele jest rybek w oceanie:):) znajdziesz takiego jtory bedzie na Ciebie zaslugiwal:):)

Gość frufru...
a ile leczyłyście się ze starej miłości?? ja już pół roku i chociaż wiem, że dobrze zrobiłam odchodząc to dalej obsesyjnie o nim myślę :( Nie wrócę do niego, ale jak go usunąć z myśli??? i ile to trwa? eh...

płatek śniegu... ciekawi mnie jeszcze, jak dawno się rozstaliście i czy Twój eks nie próbował Cię przekonać, żebyś do niego wróciła.

jejku.........mi kiedys 2 lata chlopak spokoju nie dawal;/;/ AAApo tym czasie widzac ze sie mna bawil powiedzialam mu to i owo:P

Platek ja z Toba chetnie bym wyszlaaa:):) zzz reszta moj chlopak ma duzo fajnych kolegow:):)

u mnie najgorsze jest to, że często go spotykam i dlatego tak długo nie mogłam sobie poradzić z tą sytuacją. Ponad dwa lata to trwało.

Gość frufru...
rany dwa lata :( zwariuję.. tym bardziej, że nie chcę szukać "pocieszyciela" :(

Gość płatek śniegu...
Ja z pierwszej nieodwzajemnionej miłości "leczyłam się" ponad 5 lat ta była była bardziej dojrzała i jest nadal z mojej strony, i było cudownie...:):):) niestety ze smutnym końcem... jednak tych pięknych chwil nikt mi nie zabierze... odeszłam w dobrym momecie, bo mimo złego końca mam jeszcze dobre wspomnienia, odeszlam zanim pojawiła się nienawiść...