Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TenTamten

Wyje jak kojot do ksiezyca

Polecane posty

Doszedłem do wniosku że , to forum to zeszło na psy. Co dzień wałkujecie te same tematy to jest trochę nudne. Siedzicie cały dzień i rozkminiacie coś i po 4 godzinach dochodzicie do wniosku że ... no właśnie że do niczego nie doszliście. Bo po co przecież nie było by o czym gadać jutro. A ci , te stare wyjadacze forumowe co mają staż już 4 lata na forum i setki megabajtów zżartych , hehe żenada totalna rady dają. Takie że , nie wiadomo gdzie się z nimi udać . Nie chce mi się już pisać jak co dzień ktoś w ciąże zachodzi , puszcza się , albo wklejanie sobie linków utworów co to playlista disco polo czy jak ??. Nie które tematy to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Każdy ma coś do powiedzenia tylko kto słucha kogoś kto siedzi na forum bo mu życie nie wyszło. Zapomnieliście już co to jest życie potraficie siedzieć tylko przed kompem i grać nie wiadomo kogo bo dzieli was kabel od tego świata. Kobiety wypowiadają się o męskim świecie a faceci o kobiecym od tego siedzenia tu osobowości wam się pozamieniały ;) Powiem krótko niesmacznie ostatnio się tu zrobiło . Mam nadzieje że coś z tym zrobicie ;)

z calym szacunkiem do Ciebie Ten Tamten...ale nie możesz wiedzieć co komu pomogło i czy w ogóle...jeśli ktoś tutaj przychodzi z problemem to znaczy że ten problem ma i oczekuje rady..wymiany myśli...nie jest istotne to że powtarzasz milion razy to samo ale to że być może za ktorymś razem ktoś za Twoją myśl Ci podziękuje bo będzie ważna i będzie miala wpływ

No tak ale co to za rada bez analizowania problemu to nie rada ;) Widziałem zreszta tu już takie rady że szkoda gadać ;) napewno nie tylko ja ;) Nie mówie tu o wszystkich to się tyczy szczekaczek i szczekaczy tylko ;) głupio mądrych

Gość Anioły...
jakie refleksje po polnocy :D

nie generalizujmy znowu..-jedni się wyglupiają i ironizują a drudzy poważnie podchodzą do problemu...a czasami jest tak że autorzy tematow stroją sobie żarty bo im się nudzi i uskuteczniają prowokację...

a juz tak na powaznie to nie forum zeszlo, tylko wiekszosc ludzi jest bardzo przecietnych, nie ma co sie oszukiwac, ze jest inaczej, wystarczy dystansu odrobina i jest ok :-)

nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka i nie zniechęcajmy...ktoś naprawdę może potrzebować pomocy i ważne jest by się do tego z powagą odnieść..a kto lubi się bawić to niech się bawi - i tak wcześniej czy później zostanie rozszyfrowany :)

No tak ale ile można razy zakładać ten sam temat do skutku ale z calym szacunkiem autorze to robisz dokladnie to samo teraz, bo wywodow o durnocie tego forum bylo juz setki

Ale ten jest wyjątkowy bo to moja refleksja osobista :P hehe No racja pewnie tęsknie za atmoswerą tego forum z przed lat i z tąd to wszystko ;)

Gość Anioły...
No tak ale ile można razy zakładać ten sam temat Mozna , bo ludzie maja podobne problemy. Jesli sa zakladane watki o tej samej tematyce to dlatego, ze dla autora to jest jego historia. Nie szuka innych bo tkwi w swoim problemie i czasem szuka tu rady ( nie jestem za tym) lub po prostu chce sie gdzies wygadac ( moze nie ma komu w realu).

każdy swój problem traktuje wyjątkowo i specyficznie..to nic że takich tematów było multum...zauważ że nie powtarzasz ciągle tych samych myśli czytając podobne treści

Gość Anioły...
ja Ciebie juz nie :D

Gość Anioły...
TenTamten jak nie jak tak :P musze jakas kare Ci wymyslic :D

hehehehe nie dzis sobie daruje :D ide :D Jutro pogdamy o teroi Kwantowej aby coś mądrego było ;)