Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowanaaaa

Nie mamy pieniędzy a mój facet wczoraj przepił 150zł - nie mam już siły

Polecane posty

Gość .....kk.....
co nowego ?

Gość jemrozy
up

Gość ZAKOCHANA EGOISTKA KRUCZOCZARN
Na pewno przywiązałaś się do faceta,ale stań z boku tego wszystkiego i przyjrzyj się jeszcze raz. Sama pracujesz na was oboje,jest wam ciężko,a jeśli sytuacja się nie zmieni(on nie znajdzie pracy-a to jest bardzo prawdopodobne bo tyle czasu upłynęło,a on nie znalazł nic nawet dorywczego żeby choć na same rachunki zarobić(nie wspominam o innych rzeczach typu driny,ubrania i jedzenie żeby do garnka włożyć)to może być jeszcze gorzej.Bez pytania wziął TWOJE pieniądze bo przecież teraz to tylko Ty zarabiasz,a drugim razem wyniesie Ci coś z domu,sprzeda,a potem może powiedzieć że to była jego rzecz...Myśl przyszłościowo. Powiedz facetowi żeby przynajmniej zatrudnił się w jakimś magazynie lub gdzieś żeby przynosił jakieś pieniądze...Z pewnością potrzebuje Twojej pomocy,ale nie takiej że dajesz mu pieniądze lub kładziesz mu je w dostępne miejsce żeby sobie je wziął.Może razem z nim popytaj znajomych czy nie słyszeli o jakiejś pracy,kupcie gazetę i poszukajcie ogłoszeń czy nawet w necie roi się mnóstwo ogłoszeń.Jest natomiast jeden warunek-jemu musi się chcieć pracować.Jeśli widzisz że jemu się nie chce(z różnych powodów-może ona sadzić że Ty świetnie sobie dajesz radę sama,że jest leniem)postaw sprawę na ostrzu noża. 1.Jedna żółta kartka.Daj ostrzeżenie że to Ci się nie podoba i tak dalej dłużej być nie może - zobacz jego reakcję i zastanów się co być powiedziała koleżance,która znalazła się w Twojej sytuacji(przeanallizuj sytuację obiektywnie) 2.Druga żółta kartka.Bądź przede wszystkim stanowcza i konsekwentna.Powiedz,że odejdziesz. 3.Trzecia czerwona kartka.Spakuj swoje lub jego walizki.Zrób cokolwiek byleby być być jak najdalej tego człowieka b pociągnię Cię ze sobą na dno(no chyba że prosi o pomoc to udziel mu ale koła ratunkowego w postaci wsparcia j/w

Gość Ja powiem tak
Weź zrób sobie z nim dziecko, będziesz miała za jednym zamachem dwoje he he he. Co za bęcwał z niego, dziewczyno a co będzie jeśli na prawdę dziecko wam się urodzi kiedyś, będziesz płakać za troje i kombinować a on dalej lekkoduchem zostanie

Gość materialistki ehh
To na internet i komputer masz pieniądze a mężowi na wódkę szkodujesz ? Ja mam podobnie z żoną , mam 3 dzieci ,z których się śmieją bo chodzą w starych ubraniach z używaka . Wczoraj w piątek przepiłem 250zł . Mógłbym za to kupić ubrań dla dzieci ,ale wolałem przepić . Dziś też wychodzę mam w portfelu 150zł , 10zł zostawie na jedzenie dla dzieciaków ,ale 140 przepije .

Wspanialy przyklad przyslowia ze lepiej z madrym zgubic niz z glupim znalezc. Przemysl sobie, dziewczyno, sens tego zwiazku na przyszlosc. A Ty sie martwisz ze wyzwal Cie od "materialistek". Jak ten sasiad z kawalu ktory kradnie mleko spod drzwi innego sasiada i najglosniej wola "lapac zlodzieja". Alkohol i hulanki to sa luksusy, dlatego kazdy powinien hulac na wlasny rachunek.