Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marina Lorena

GRUBA- ZAKOMPLEKSIONA, SZCZUPŁA- PEWNA SIEBIE FEMME FATALE

Polecane posty

Gość Marina Lorena

Mam 159 cm wzrostu... No w porywach do 160cm :) Jak ważę mniej niż 55 kg- czuję się świetnie, tryskam energią, pewnością siebie, ale jako ważę np 60- to robię się wrakiem, najchętniej bym nigdzie nie wychodziła :(

Gość smerfetkaSSSS
heh, ja mam 158 cm wzrostu i waga 45/46 i pewnie siebie się jeszcze nigdy nie czułam

Gość lajla123
rozumiem problem ale tylko Ty sama mozesz sobie pomoc. widzisz ja jestem bardzo wyska i wiele osob mowi ze jestem szczupla, ale od jakiegos czasu obracam sie w fotomodelingu, jakies niekomercyjne sesje itp i kiedy tak patrze na dziewczyny ktore maja moj wzrost a sa o 10 kg chudsze (nawet nie chodzi tu o wage po prostu zero brzuszka- u mnie jest, wieksze cycki- u mnie bra itp ) to tez nieraz sie czuje zle w swojej skorze. kiedys cwiczylam przez praiwe 4 tygodnie copdziennie przez 15 minut (codziennie!) zauwazylam znaczna poprawe. niestety pozniej przestalam juz nie wrocilam i znowu sie przytylo (uwielbiam jesc) ale to wszystko jest do zrobienia....

Gość 159 i 55 kg
bardzo dobra waga

Gość Marina Lorena
Wg mnie to dobra waga... 55kg przy tym wzroście, mam bardzo kobiecą sylwetkę. Naprawdę Lajla- 4 tyodnie tak krótkich ćwiczeń i widać efekty?

Gość zuock
Ja mam 177cm i 57kg i mogę powiedzieć o sobie, że szczupła, choć nie mam nic przeciwko, żeby przed wiosną/latem zrzucić kilogram-dwa. Także niech nikt mi nie mówi, że 159cm/55kg to jest szczupła osoba. Raczej weźcie się za siebie zamiast pocieszać nawzajem, że macie "normalną" czy "kobiecą" budowę ciała.

Gość według jakiej tabeli
"za dużo" dupcia ? Dla anorektyków ?

Gość Marina Lorena
Przykro mi jeśli dla Was to za dużo, dla mnie 55 to jak najbardziej okey

Gość ja ma to samo
tyle, ze ja mam 163 wzrostu i waze 51 kg - jak waze mniej niz 52 wszystko jest ok, jak waze wiecej to czuje sie zle - kiedys wazylam 56 kg (najwiecej w zyciu) i czulam sie jak wieloryb, poprostu fizycznie mi bylo zle, czulam sie ciezka, gruba, napuchnieta... autorko - staraj sie trzymac wage taka jaka lubisz, wtedy bedzie ok :-)

Gość lajla123
naprawde:) oponka sie zmiejszyla:) oczywiscie moze sa osoby ktorym ten wysilek zajmie np 0,5h ale uwazam ze nie jest to wygurowana cena za ładna figure, ja robilam cwiczenia na talie osy z tej strony http://wdziek.info/cwiczenia_na_talie_osy.html zalozylam zeszyt w ktorym przepisalam sobie te cwiczenia i codziennie stawialam kreseczke przy danym dniu. mialam naprawde wielka motywacje. bo straszny leniuch i obzarciuch ze mna to ze akurat mam dobra przemiane materii to uratowalo mnie zeby nie wazyc teraz 90 kg:) i wiecie co dzisiaj zaczne cwiczyc na nowo:) w ogole zapisalam sie jeszcze na aerobik ale dwa razy w tygdnoi to nie wiem czy to tak duzo

Gość Marina Lorena
Dziękuję :)

Gość jemkarpatkeihooy
moja mama ma 152 i rowniez ma, jak to koreslilas "kobieca" sylwetke. Wazac 56 kg wyglada dosc grubo, wazac 47 wyglada swietnie. Budowy ciala sie nei zmieni, wiec to nie kilogramy swiadcza o tej "kobiecej" sylwetce...Od zawsze ma wieksza pupe, biodra szerokie, wazkiutka talie i sredni biust. Ja poszlam w slady ojca, jelsi idzie o wzrost - mam 176, ale wazac 60 kg czuje sie naprawde zle, poniewaz nie mam wtedy plaskiego brzucha, ud jest za duzo i pupy. Idealna waga dla mnie to 55-56. Mam o tyle szczescie, ze brzuch zawsze prawie mam plaski, ale wszystko idzie mi w tylek, uda. I majac te 55 nadal jest to typ kobiecej sylwetki, a nie chudej anorektyczki. Wszystko zalezne od budowy i tyle

Gość Młode dziewczyny a już utuczon

dupcia marzenie - mózg ruina hehe 160/55 - to jest przyzwoicie, możesz się podobać , jeśli wszystko inne ok.