murb 180 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Teraz się dowiedziałam i w sumie nawet nie zdziwiłam. Mnie serio i tak szczerze po ludzku da się lubić Zdradzę nieco okoliczności pozaforumowe. Mam gorączkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klavdia Cocolino 18 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Qwerty88 napisał: A co na to szwagier? A co na to twój mąż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 110 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, salix napisał: Thierry mugler angel ma flakon w kształcie gwiazdy. Dzięki. Zaraz zobaczę czy to ten. Piona! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 180 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: Mnie już (chyba) każdy tu zna I tam też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 99 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Sev napisał: No właśnie zacząć czy nie? Nakręciłam się jak katarynka i zaraz może się podziać. : P ps. ta flaszka w kształcie gwiazdy to Avon? Bo kiedyś podomne coś miałam. Thierry Mugler Angel. Idealna do małej torebki. I taka ciekawostka. Można ją ponownie napełnić perfumami. Sprzedają też z aplikatorem. Nie miałam tego, ale w necie widziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 712 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Klavdia Cocolino napisał: A co na to twój mąż? ja jestem panienką second hand Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 180 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: ja jestem panienką second hand Ale wpadasz na sąsiada w sklepie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 99 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Qwerty88 napisał: A co na to szwagier? Jest rozwódką. To jej drugi facet (pomijając męża). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 110 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Thierry Mugler Angel. Idealna do małej torebki. I taka ciekawostka. Można ją ponownie napełnić perfumami. Sprzedają też z aplikatorem. Nie miałam tego, ale w necie widziałam. Okej. W zestawach często można kupić perfumy, balsam i małą podręczną rolkę plus flamaster perfumy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 186 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, murb napisał: A o czym rozmawiamy? Że dobrych uczynków nikt nie pamięta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 180 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Jest rozwódką. To jej drugi facet (pomijając męża). Czyli z mężem to ten trzeci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 99 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, salix napisał: Thierry mugler angel ma flakon w kształcie gwiazdy. Zgadza się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 712 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Mam gorączkę. A ja wyjątkowo nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 712 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Ale wpadasz na sąsiada w sklepie. albo mi sie śni w niedwuznacznych sytuacjach. Ale nie licze go do dorobku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 712 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: Jest rozwódką. To jej drugi facet (pomijając męża). mi by sie już chyba nie chciało w tym wieku zaczynać od nowa. Choć nigdy nie wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 186 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Sev napisał: Jest, jest. Słyszę ale bardzo delikatnie. Jedek czy dwa hauhau i tyle. No wiesz, Widmo. W końcu wyrosły mi te skrzydła jak należy i nic nie jest już straszne. Nawet randki. ;] Początki zawsze takie są chociaż kibicuje niech się powiedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 99 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, murb napisał: Zdradzę nieco okoliczności pozaforumowe. Mam gorączkę. No tak. Wiedziałam, że ta sympatia czymś niespodziewanym podyktowana Ja już mam to za sobą. Wyłączyłam się i nawet już przestałam brzmieć jak traktor Tobie też zdrówka życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 99 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Sev napisał: Okej. W zestawach często można kupić perfumy, balsam i małą podręczną rolkę plus flamaster perfumy. Hellooołłł. Miałam lekkie wyrzuty sumienia, że za same perfumy dałam 240 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 110 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Początki zawsze takie są chociaż kibicuje niech się powiedzie. Teraz tylko lepiej. Prawda. :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 180 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Że dobrych uczynków nikt nie pamięta. Jest cała masa dobrych uczynków, o których pamiętają całe pokolenia. Jeśli się skupisz sam wpadniesz na to o czym piszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 110 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Hellooołłł. Miałam lekkie wyrzuty sumienia, że za same perfumy dałam 240 zł. Nie żałuj. Wygrywasz w Lotto więc ci się należy. ;] Tylko powiedz czy mając tyle nie tracą zapachu? Powiem ci, że nazwoziłam sobie sztyftów z Pl, bo tu takich nie ma i kilka sparciało i do wyrzucenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 99 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, murb napisał: Czyli z mężem to ten trzeci? Tak. Tego drugiego nie trawiłam do granic możliwości. Ten 3 to inny świat i szwagierka przy nim zmieniła się na bardzo duży plus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 186 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Sev napisał: Teraz tylko lepiej. Prawda. :] Kurde to znikniesz, ale będę się cieszył jeżeli będziesz szczęśliwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 99 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Qwerty88 napisał: A ja wyjątkowo nie Nie ciesz się. Na każdym wyjeździe spędzasz 3 dni w kiblu 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 110 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Kurde to znikniesz, ale będę się cieszył jeżeli będziesz szczęśliwa. Że zniknę? Coś ty. Nigdy cię nie opuszczę. Nawet tak nie myśl. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 180 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Baba napisał: No tak. Wiedziałam, że ta sympatia czymś niespodziewanym podyktowana Ja już mam to za sobą. Wyłączyłam się i nawet już przestałam brzmieć jak traktor Tobie też zdrówka życzę Dwa dni skrzypiałam. Teraz leci mi z nosa. Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 186 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Jest cała masa dobrych uczynków, o których pamiętają całe pokolenia. Jeśli się skupisz sam wpadniesz na to o czym piszę. Nawet filmów nie ma na bazie dobrych uczynków, bo nikt by tego nie oglądał. Zresztą Ciebie głowa dzisiaj boli więc wskazane dzielić przez osiem jak coś mówisz . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 110 Napisano 5 godzin temu No dobra, to idę bo kochanek już trąbi. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 99 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Qwerty88 napisał: mi by sie już chyba nie chciało w tym wieku zaczynać od nowa. Choć nigdy nie wiadomo Mi też, ale ona ma zupełnie inny charakter i pewno większe libido Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 186 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Sev napisał: Że zniknę? Coś ty. Nigdy cię nie opuszczę. Nawet tak nie myśl. Jak coś się zaczyna to zwykle coś się kończy , ale są wyjątki że wraca się jeżeli jest do czego . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach