Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze pomóżcie.. zrozumieć

POmóż mi zrozumieć byłego mężczyznę

Polecane posty

Mam problem z bylym chłopakiem, niby zaczelismy po długiej przerwie rozmawiać ze sobą, a nawet było jedno spotkanie, a on teraz pisze że : "teskni, pragnie, mysli, i strasznie się boi że mnie skrzywdzi, że nei che mnie skrzywdzić" inny esemes, bo napisałam mu że: " też tęksnie, pragnę itc, ale jedyne co w obecnej sytuacji moge zaoferowac to przyjazn, że moje serce zamrzło, i że chce aby był moim przyjacielem, że go potrzebuje" a on na to odpisał, że: " rozumie i nie oczekuje niczego więcej, ale życie jest pelne niespodizanek i plata nam figle a on nie chce mnie skrzywdzić" Co on sobie mysli.. co mówi tymi słowami między wierszami?

bYć może chodz to nie ten typ, raczej.

Sam się do mnie zaczął odzywac, prosić o spotkanie... a wczoraj np pisze że " on się boi że nie poukłądał sobie wszytskiego jeszcze i że mnie skrzywdzi, że niechce abym cierpiała przez niego, bo jego serce ciagle bije mocniej przy mnie" No i dodam że jak sie rozstaliśmy to ja bylam poszkodowana, ja zostalam rzucona, bylam skrzywdzona itp.

Prosze pomóżcie..

Gość iguuusia
Mam podobnie i nadal cierpie:(

Gość zrzygam sie zaraz

Gość iguuusia
Tez sie z nim spotkalam kilka razy, ale do niczego nie doszlo, pisal mi rzeczy typu ze jestem NAJ dla niego... Jednak o powrocie nic...A teraz sie nie odzywa od kilku dni ;]

No własnie nie wiem,kocham Go.. nie wiem czy wierzyć w te bzdury które mówi, nie wiem czekać.. nei weim co robić.. poporstu nei wiem.. wszyscy wszytkie koleżanki, mówią że będe idiotką że nie powinnam odpisywać, że powinnam to olać.. że on jak już pobędize trochę znowu ze mną, to ponownie mnie zostawi..

Gość iguuusia
Mi przyjaciolka mowila to samo...Ja tez nie wiem co o tym myslec... Mojemu koledze powiedzial jakies 3 tygodnie temu ze predzej czy pozniej sie zejdziemy ...Ale ostatnio powiedzial ze sam nie wie... A tymi swoimi telefonami znowu zrobil mi nadzieje,a ja glupia bylam taka szczesliwa ze sie odzywa..a teraz jak sie nie odzywa to przezywam wszystko od nowa..Ale w glebi mam nadzieje ze znow sie wkoncu odezwie... Ciezko....

Gość iguuusia
I to jest tak ze go kochasz i chcesz z nim miec kontakt, cieszysz się gdy on zadzowni czy napisze.. Jednak nie powinnas sie zbytnio w to wkrecac, bo pozniej moze cie bolec tak samo jak mnie teraz...Ale to i tak ciezko jest sie oprzeć... Wspolczuje:( Zrobisz co zecchesz...

Gość jestescie moje drogie kobietki
naiwne do granic mozliwosci:) dajecie sie za nos wodzic... ale powodzenia w grzebaniu w ranach, bwcie sie dobrze

Gość popieram wypowiedz wyżej
nie pozwólcie sie tak traktować bawić sobą i swoimi uczuciami troche godności kobiety odszedl to odszedl bay bay gdyby chcial wrócić poprosilby o spotkanie i rozmowe i jasno przedstawil swoje zamiary jeśli tego nie robi to dlatego , ze takowych przynajmniej wzgledem was nie ma ale zawsze milo wiedzieć , ze jest ex która teskni kocha czeka na jedno slowo, no i w razie czego można mieć stukanko za pare ladnych slówek gońcie w cholere takich popaprańców faceci tak was traktują jak sobie na to pozwalacie oni was olali a wy wzdychacie do dupków troche szacunku do siebie dziewczyny !!!!

macie racje..jak tym razem się odezwie.. to napisze mu żeby dal mi spokój że ja nie chce się znim spotykac że nie chce i tyle..

Gość dobra ja ci pomogę bo wiem
zobacz to: " rozumie i nie oczekuje niczego więcej, ale życie jest pelne niespodizanek i plata nam figle a on nie chce mnie skrzywdzić" to jest dawanie sobie pozwolenia za Twpja pełną aprobatą, ze jak się znowu zakochasz i będziesz chciała z nim być, a jemu się znowu kiedyś odwidzi, to zebyś nie miała pretensji. Przecież Cię ostrzegł. :O

i on mi nie powiedzial że nei che być ze mną, wręcz przeciwnie, pytal czy amm kogoś, czy miaąłm kogoś, czy bylo by inaczej gdyby wczesneijs ię odezwał, czy jestem w stanie mu wybaczyć.Mówił o miłośc która mnie znajdzie, o przypadkach i o tym że wie że ja narazie nieche.. że skoro tego chce to może być moim przyjacielem..

Powinanm zapomnieć.. i odpuścić go.. chyba.. znaleść innego..

Gość popieram wypowiedz wyżej
rzucil cie a teraz chce być twoim przyjacielem ... dobre wiesz co ...... niech spie*dala !!!

Gość wyrzuty sumienia ma dupek
to teraz bedzie gral role przyjaciela , któremu zależy na twoim szczęściu zgadzam sie z kimś wyżej niech spierdala ;

Gość iguuusia
przyjaźń nie wchodzi w grę...

przyjażń ja zapropowalam... bo nie jestem gotowa na nic.. bo tak jak napisalam moje serce zamrzło.. a on przystał na to że skoro tak chce to rozumie to..

Gość w takich sytuacjach
nie ma przyjazni zapomnij o tym o nim też zerwij wszelkie kontakty zacznij życie bez niego inaczej bedzie sie plątal w twoim zyciu a i tak nic z tego nie bedzie a ty nie poznasz nikogo innego bo caly czas bedzie ci w glowie mącil

Gość a dlaczego cie rzucił
??

mielismy problem z dogadaniem się.. i wogole troche problemów, ale nawet podczas zerwania nie mówił że nie kocha, twierdził że potrzebuje czasu,żeby ogarnąć wszystkie wydarzenia które miały miejsce.

Gość zrzygam sie zaraz
litosci, ciekawe co robił w tym czasie gdy sie zastanawiał. moze mu z inną panną nie wyszło to próbuje wrocic?

Nie miał innej, zamknął się w sobie..

Gość zrzygam sie zaraz
zreszta i tak polecisz na kazde jego skinienie, bo nalezysz do panienek ,ktore łatwo łykaja taki kit. a potem znowu kopnie cie w dupe. patrz na czyny, a nie na słowa,bo mowic mozna wszystko. te wasze smsy są załosne : nie chce zranic, zamarznięte serce, proponuję zacząć mysleć ,zamiast ogladac brazylijskie telenowele:/

Gość zrzygam sie zaraz
twoja nawiność jest doprawdy imponujaca,biedaczek zamknął sie w sobie,hahahahaha,dowcip roku!!!

tzn olac frajera??

Gość zrzygam sie zaraz
dla mnie to oczywiste, szanuj siebie to inni Ciebie też będą szanować