Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaŻabka

czy facet musi wiedzieć że to pierwszy raz?

Polecane posty

a ja ci kropkamowie ze sa rozni ludzie z roznym podejsciem do tematu trzeba uszanowac cudze a sobie dobierac znajomych z podobnymi pogladami...

teraz to większość kobiet ma strasznie wielkie wymagania co do facetów kiedyś nie było mody na seks przed slubem małżeńśtwa trwały i było wszystko ok a teraz oczekują niewiadomo czego od siebie jakichś wielkich wrazeń bo nuczyli się tego przez lata tych wielkich doznań jakie są z nowym partnerem i tyle tego się tak porobiło że teraz słyszy się ciągle o rozwodach.Stało sie jak dla mnie wszystko takie płytkie chodzi tylko o zaspokojanie poterzeb.

Pablo samo sie rozwiaze... zobaczysz, ja tez nei planowalam tego wszystkiego, samo tak wyszlo i dlamnie dobrze... mysle ze jak trafisz na odpowiednia osobe to nie bedzie mialo znaczenia czy jestes prawiczkiem czy doswiadczony...poprostu sie pragnie byc znia blisko a jakies niedociagniecia mozna wspolnie nadrobic....ale co ja tam wiem :s

tyle ludzi sa na swiecie sa miedzy nimi wartosciowi ludzie trzeba tylko dobrze poszukac...ale wiem o co chodzi bo sama mam wspollokatorke ktora jest z facetem tylko dlatego ze sie dobrze kobieta zajmie...co jest dlamnienierozumiale i przykre

dlamnie jest przykre to co mowisz kropka bo ja mialam przygodny seks..ale nie uwazam ze to omnie cos mowi..nie powinno tez mnie skreslac z zalozenia jako kandydatki na dziewczyne...w takich sprawach trzeba wiele wzisc pod uwage..a nie sam fakt przygody

marteczka chciałbym w to wieżyć ale czarno to widzę niechcę tu opisywać wszystkich moich doświadczeń jak chcesz to możemy pogadać na gg zawsze moża sobie ulżyć.A ja nawet niemam wielkich perspektyw na poznawanie nowych ludzi jak się mieska na wsie gdzie większość się zna i cała okolica.Wybierałem się gdzieś dalej na imprezy ale wtedy to jestem zbyt n ieśmiały żeby podejść do jakiejś a jak się odważyłem to itak dostawałem kosza a to powoduję że onieśmielasz się jeszcze bardziej bo poco mieć znów ten żal i przykrość że kolejna cię olała.

z chcecia z toba pogadam ale nie podam swoich namiarowna tym forum..niepotrzebne mi potem glupie kawaly nierogarnietych ludzi

nie wiem kropka neiznam cie..ale ludzie sa tylko ludzmi i rozne zeczy sie zdarzaja jak w gre wchodza hormony...wazne jakie ktos ma podejscie do sprawy jako caloscia nei co w zyciu mu sie zdazylo...duzo dziewczyn wykorzystuje facetow duzo tez zostalo przez partnera oszukane tylko dla poto zeby zaciagnac ja do lozka...laska mysli ze to milosc a tu niespodzianka bo tylko o seks chodzilo :(

jak to nei przygodnie mialam seks poszlam pogadac z kolesiem wyladowalismy w lozku..kropka inaczej tego sie nieda nazwac a janei zamierzam sie wybielac ..to byla jendnonocna przygoda i tyle

To prawda niewiem dlaczego to wszystko takie płytkie się teraz zrobiło to chyba przez ten amerykański styl życia który prubują wszyscy przyjąć.Kedyś zdażały się takie przypadki ale nie na taką skalę jak teraz.

najpierw dobrze by bylo poznac ja co nia kierowalo i dlaczego tak sie stalo a potem decydowac... czy ci to odpowiada

oczywiśćie że warto jak była to jednorazowa sytuacja co innego jak to się często zdaża ale to trudno jest tak się z tym pogodzić zależy jak się kogoś pokocha mocno.Mmie jak teraz myslę to że przeszkadzało by jak by miała taki przygodny seks częściej ale kto wie czy nie zakocham się na tyle że to nie miało by znaczenia żadnego.Tylko ze w takim wieku to trudno się zakochać człowiek za dużo mysli analizuje czy się opłaca aco jesli to strata czasu i potem gożki żalal i takie tam bardzo ostroznie się do tego podchodzi.Jak byłem młodszy to miałem z tym mniejsze problemy.

wiesz co kropka ty ciagle ze ty dasz szanse i ze taka chcesz czy taka...a zastanow sie jaka ciebie zechce...bo to trzeba we dwojke a nie ze ty sobie wybierasz ..my tez mamy cos do powiedzenia

Własnie prawiczek to zastanawianie się i myslenie nie jest najzdrowsze przynajmniej dla mnie chciałbym tak jak inni nie przejmować się tym tylko ja nie potrafę tak iść na żywioł jak inni. Może dlatego że jeszcze tego nie robiłem i mam taki Zal Ze ja nie jestem doświadczony jak inni potem będe miał żal że nie wiem jak to jest z inną kobietą jak bym miał już tylko jedną jesli taka się wogule znajdzie i że będę pokrzywdzony.

"będe miał żal że nie wiem jak to jest z inną kobietą jak bym miał już tylko jedną jesli taka się wogule znajdzie i że będę pokrzywdzony." Ja najbardziej tego sie obawiam w calej tej szopce :o

wiec ja chyba jestem w lepszej sytuacji niz wy prawiczki...mialam seks normalnie teraz chce miec z milosci...i wydaje mi sie ze teraz bardziej to docenie..i nie bede miec wrazenia ze czegos mi brak

to ze on jest prawiczkiem to jest tylko i wylacznie jego wybor i jego sprawa dlamnie to niema znaczenia....moglabym zalowac tylko i wylacznie wtedy jakby facet z ktorym stracialam dziewictwo okazal sie tego niewart...ale okazal sie bardzo w pozadku koles...

Pwenie masz racje że masz lepiej.Ja ostatnimi czasy mocno się zastanawiam nad tym czy tego nie zrobić tyko poto zeby sprubować bo była by jedna chętna tylko jak dla mnie mało pociągająca ale mówi że mógłbym z nią robić wszystko co bym tylko chciał i jest bardzo wyrozumiała i nie irytowało by ją to ze szybko bym skończył.A jak narazie to jest to zastanawianie niechciałbym potem załować że tak bez uczucia.W idzę że nie jestem sam w tym mysleni juedna my prawiczki myslimy podobnie.A zdrugiej strony to czytałem jak kilku napisało że zrobili to bez uczucia i to im pomogło bo coś się zmieniło stali się bardziej śmiali.I jak nikogo nie spotykali to nie a po tym to spotkali może troche żałowali że to nie ztą właśnie osobą to bylo ale może to sprawiłoże coś drgneło w tej sprawie.

Gość MałaŻabka
widze że dyskusja się toczy :) stwierdzam z przekonaniem, że mi też dużo dobrego dało, że to zrobiłam. Poczułam się pewniej i atrakcyjniej. Na dodatek facet zaczął uważać to za związek i już mi się tłumaczy z tego, co robi :P i wiecie co, chętnie się w ten związek zaangażuje :)) bardzo dobrze, że mu powiedziałam, bo inaczej może byłoby tylko ot takie przespanie się, a jak mu powiedziałam to mu zaczęło zależeć. boże, jak on mi się podoba ;)

Ja jako facet chciałbym wiedzieć. Aby wiedzieć jak podejść do takiego zbliżenia.Aby zrobić nastrój (Świece , dobre wino) , aby być bardzo delikatnym i ostrożnym. Ważna jest dla mnie ta świadomość że dziewczyna będzie po raz pierwszy widzieć i dotykać nagiego mężczyznę , jego członka , że sama pierwszy raz będzie dotykana, muskana w tych intymnych miejscach. Dziewczyny powinny mówić przed o tym swoim partnerom. Dojrzały emocjonalnie facet, zrozumie to i będzie cierpliwy.

widze ze mam spore zaległości..... no to nadrabiam ....do gina \"skoro dla faceta wazne jest czyjes dziewictwo to dlaczego nie przyklada tak wagi do swojego ??\" - do swojego nie przykłada wagi ale to ma najwyrazniej znaczenie dla kobiety, po twoich postach widać ze dla ciebie szczególnie. \"dla wiekszosci facetow nie ma znaczenia czy ktos jest dziewica czy nie, moze dla tych zakompleksionych\" -dla facetów poważnie myslących o zyciu i o załozeniu rodziny z kimś odpowedzialnym to dziewictwo oraz ilość facetów przed ma znaczenie, nie ma znaczenia dla tych ktorzy chcą tylko pobzykać tego rodzaju facetów interesują tylko twoje aktualne badania \"skad sie biora te okreslenia cnotka niewydymka, zelazna dziewica ??\" takie nazewnicto i podejscie do sprawy mozna znaleźć u gości ktorych interesuje tylko bzykanie, skoro dziewica to pewnie będzie trzeba jej poswiecić sporo czasu i uwagi zanim pojdzie do łóżka, o ile pójdzie w ogóle, a taki koleś nie ma czasu czekać bo mu sperma jajka rozrywa, woli poszukac doswiadczonej chocby dlatego ze z taką doświadczoną bedzie lepszy seks niz z dziewicą, skoro obracasz sie w takim towarzystwie to \"gratuluje\" Każdy normalny doceni dziewictwo, ten co chce sie tylko zabawić, wręcz przeciwnie. Czy tego oczekujesz od życia? do Małej żabki--> o rodzicach.... \"wtedy były inne czasy\" buhaaaahhhhhaaahhhaaaa to jest marne wytłumaczenie twojego łajdaczenia, a co to, to było 500 lat temu? a co bedzie za 25 czy 50 lat? bedziemy propagować wolny sex?, może orgie, swingers, fimly erotyczne dla dzieci i też powiesz ze to są inne czasy? kobieto takie rzeczy jak szacunek dla własniego i czyjegoś ciała są ponadczasowe, masz przykład z własnego domu i co? nie przekonało cie to? ....\"po drugie, nie zrobiłam tego z kimś zupełnie przypadkowym. Ten facet naprawdę mi się podoba i jak widzisz, znajomość się nie kończy a umacnia\" nieeee to nikt przypadkowy ha ha ha ha chyba zapomniałaś co napisałaś wczesniej ...\" \"Spotykamy się po prostu. od kilku dni codziennie\" -gorzej to był by chyba szybki numerek w dyskotekowym WC dalej piszesz ze nie zdiwiłabyś sie gdyby wyszedł z tego związek, z całego serca ci zycze, ale szczerze wątpie. Facet zaliczyl pobawi sie chwilkę i pojdzie dalej.. ...\"po trzecie, temat założyłam nie po to, by jakiś złamas co ruchał już pewnie dziesiątki, rościł sobie prawa do oceny mojej decyzji\" to jest forum publiczne i do tego zdajesz pytanie, odswieżę ci pamięć twoj post z 25.01.2009 18:59 \"pytanie do mężczyzn: czy dziwicie się dziewicy po 20?\" ...po pierwsze nie ruchalem tylko, kochałem sie tylko z żoną po drugie ruchanie to taki sex bez uczuć. Wiem że swiata nie zbawię a tobie dziewictwa nie przywróce. Nie jesteś i nie bedziesz moją zoną i mam to gdzieś, komu, jak, gdzie i ile razy dasz, ale wczesniej czy pozniej trafią tutaj na to forum młode dziewczyny które mają podobny problem do twojego. Tak jak ty znajdą sie pod presją szczeniackiego głupiego otoczenia ze dziewictwo jest fuj, może przeczytają i jesli mają więcej rozumu niż ty wyciągną wnioski z tej dyskuji, że tak naprawdę jest inaczej i dziewictwo jest czymś wyjątkowym i traci sie je z kimś wyjątkowym. ...\"właśnie, facecie, powiedz czy jesteś prawiczkiem? bo zdaje mi się, że jesteś już meblem wyjątkowo zużytym\". - masz racje, zdaje ci sie, prawiczkiem nie jestem ,ja i moja żona wzięlismy przykład z takich ludzi jak twoi rodzice, uwierzysz? po 6 latach \"chodzenia\" pobralismy sie i jestemy razem prawie 15 lat, no coż moje 15 lat przy twoich 15 dniach wysiada.....nadal uważasz że jestem żużytm meblem?;-)))) \"po prostu odwal się\" eeee no chyba sie nie wkurzyłaś??? ;-))))