Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysztof*407

moja Kobieta nie chce prać

Polecane posty

Gość Krzysztof*407

Moja kobieta ma problem, bo nie chce się jej prać białych śpioszków osobno, tylko pierze z kolorowymi. I tu nasuwają się pewne pytania: - Czy to nie zaszkodzi dziecku? - Po kiego, Kobieta zawraca mi tym głowę? Proszę pomóżcie!

Gość Kurkumkka
ale to ty masz problem nie ona :-)

Gość Krzysztof*407
Ale fajnie ktoś mi odpisał! Nie czuje się już taki samotny, chyba że to ty żabcio mi odpisałaś :P

Gość calineczka1982
po co ma prać białe i kolorowe ciuszki osobno? jeśli wypierze wszystkie w 40 stopniach, nie powinno się nic stać. ja też nie segreguję.

Gość Krzysztof*407
Dzięki wreszcie jakaś rozsądna odpowiedź, żeby tak wszyscy głodni sensacji i forum-owych awantur użytkownicy odpisywali!

Gość redffff
to żle jak masz oszczędną zonę, bo wiadomo pranie osobno i raz pierze a nie dwa razy. Co za chlopy jak są rozrzutne źle im, jak oszczędne też źle.

Gość no jak kto woli
mozna mieszac i prac wszystkie kolory w 40 stopniach. jak cos zafarbuje, to niestety nadaje sie na smietnik:Orzeczy dla niemowlat nie maja prawa farbowac!!!:Obo nastepnym razem dziecko wsadzi do buzi kawalek rekawa i jeszcze barwnikow sie naje...:O

Gość defasss
no ale jak niezafarbowany ale kolorowy rękaw wsadzi do buzi to też farba, także radzę kupuj wszystkie białe ciuszki nie kolorowe, bo kolorowe wydzielają trujące toksyny

Gość no jak kto woli
no jesli ten rekaw nigdy nie byl prany, a dziecko wsadzi do buzi, to masakra:Oogolnie jak cos jest solidne, to nie farbuje i nie truje. a biale rzeczy tez sa podbarwiane na bialo, aby uzyskac "bielszy odcien bieli;)

Gość życie jest skomplikowane
A może żona liczyła na to, że sam zrobisz pranie...

Gość jesli kolorowe spioszki nie
farbuja to owszem mozna wyprac razem z białymi - nie widze w tym zadnego problemu - sama tak robie i dziecku nic nie jest . bo trudno zebym prala osobna 5 sztuk spioszkow bialych i osobno 5 szutk spioszkow korowych - to bez sensu