Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miła brunetka

co kupicie swoim facetowi na walentynki?????

Polecane posty

Gość miła brunetka

brak pomysłu:(

Gość lol3333
dmuchana lake zeby sie z pasztetem nie meczyl

wlasnie dobre pytanie..ja tez nie wiem co mu kupic... myslalam nad tym aby sobie kupic jakas seksista bielizne, i zrobic jakies zarelko no i wiecie...ale nie wiem czy to wypali bo mieszkamy razem...

Gość miła brunetka
ja rok temu kupilam serce z piernika z napisem kocham cie. dawajcie kobitki swoje pomysly

Gość nie kochana
Ja bede udawac ze zapomnialam, tak jak moj facet ktory nie pomyslal o prezencie na swieta. Zwyczajnie bede udawac glupia i powiem: ojej naprawde zrobiles mi prezent ach bo to walentynki, ale kochanie nie trzeba bylo ja dla Ciebie nic nie mam!

Gość taka jedna zła dziołcha
nie kochana - dobre:) ja zrobie dokładnie tak samo moj obecny chlopak od 4 lat w zwiazku tylko kartke mi zostawiał z zyczeniami, w tamte walentynki nie bylismy juz ze soba dostalam od niego kartke, a jego obecna na krotko dziewczyna wielkie czekoladowe serce... ode mnie nic nie dostał:D bo niby z jakiej paki? w tym roku czekam na jego inicjatywe, na wszelki wypadek kupie jakies słodycze w kształcie serducha ale dostanie jak sam zasłuzy:) jak nie to bede udawala głupią jak kolezanka wyzej

ja w zeszlym roku kupilam mu taka \"maskotke\" serce z nampisem kocham cie i kubek w serduszka, taki dosc bekowy... ale od niego nic nie dostalam:( mam nadzieje, ze w tym roku bedzie inaczej:-/

Gość miła brunetka
dobre ja zrobie to samo. bo to ja zawsze mu pierwsza cos kupuje.on nigdy nie wychodzi pierwszy z inicjatywa

a najlepsze bylo to, ze w zeszle walentyki sie poklocilismy na maksa...ha dwa dni po pojechalam do polski sama na tydzien...tyle, ze on po dwoch dniach stal pod drzwiami w domu moich rodzicow:):) mam nadzieje, ze w tym roku milo spedzimy ten dzien

Gość malenka blondyneczka
ja mojemu wówczas chłopakowi kupiłam na walentynki bokserki:) on mi czekoladki milka w serca:) taką duza pake:) pare dni po walentynkach mnie rzucił i wrócił do swojej byłej, nie warto było cholera wydawać na niego pieniędzy!

Gość tak czytam to kafe
i zaczynam sie zastanawiać ... co jest z tymi facetami ???? dziewczyny sie żalą , że je objadają nie kupują żarcia za swoją kase ale chetnie przychodzą na wyżerke, caly czas siedzą przy kompie i gole dupy oglądają, w seksie też dno....... albo maly wacek albo umiejetności zerowe ( albo jedno i drugie) braki w kulturze i wychowaniu, chamstwo, nie dbają o higiene osobistą ....... tutaj czytam na walentynki dziewczyny nic nie dostają , chociaż same kupują prezenty i sie starają FACECI CO Z WAMI JEST ???????????????????????

Gość dziołchaaaa
jaka to co jest z facetami? prawdziwi wygineli, zostały jakies załosne podróbki...

Gość miła brunetka
JA TAM KUPIE COS DLA SWOJEGO ALE POCZEKAM AZ ON MI COS KUPI NA WALENTYNKI I DOPIERO MU DAM A JAK NIC MI NIE DA TO DAM MU NA WIECZOR I POWIEM DZIEKUJE A PAMIEć BO KOBIETY ZAWSZE PAMIETAJA ZAS FACECI NIE

Gość miła brunetka
COCIAZ NA CODZIEN MUSZE PRZYZNAC ZE MUJ FACET DUZO MI KUPUJE KOSMETYKI CIUCHY BIELIZNE ALE TAK BEZ OKAZJI A JAK JAKIES SWIETO TO ZACHOWUJE SIE JAK BY GO NIE BYLO. CZY TO NIE DZIWNE???????

Gość dziołchaaaa
srutututu tandetne to było, sory ale brak ci wyobrazni:D wez go do kina:D wymyslcie cos oryginalnego, wysilcie sie!

Gość dziołchaaaa
zwodniczy aniołek - super:) bardzo pomysłowy gadzet;)

Nic nie kupię, nie bawię się w walentynki. A gdybym miała coś kupić, to jakiś elektroniczny gadżet, grę komputerową jeśli lubi, ewentualnie bieliznę. Nie wiem jak można dawać takie gówna w stylu kubek w serduszka czy maskotka, przecież to i tak ląduje na półce jako zbędny bibelot a po odleżeniu pół roku idzie do piwnicy :O

no wlasnie dobre pytanie.. myslalam nad tym zeby zrobic mu kolacje poprostu i dac mu cos od siebie ( karykature naszej pary, albo poprostu wywołam nasze wspolne zdjecie tylko ze w wiekszym formacie i włoze je do ramki)

Gość MaciejZ
Jaki odzwyczajacz np ?

Gość ja bo kto inny
ja nie kupię mu nic!!!!!!!! dokładnie jak dziewczyny wyżej.... i racja jestesmy durne jak buty,my obmyslamy jakies plany,jak mu tu sprawic przyjemność a oni dzien wczesniej poleca do Tesco i kupia Milkę o ile im Mama przypomni ze sa walentynki!!!! w tym roku walę głupa:)":P

Gość fugitsu
ja zrobie cos dobrego do jedzenia i jakies winko... lubie sobie dobrze zjesc wiec to tak naprawde dla mnie prezent :D i wszystko:D

Gość ja bo kto inny
a co takiego zrobic jak dobre jedzonko i winko jest co tydzień????? walic głupa:D

Gość naataalii
ja właśnie kupiłam w tamtym roku nicoreet czy jak tam to się piszę:) efekt super!!! do dzisiaj nie pali:):) ale teraz nie mam pomysłu:(

Gość fugitsu
tak wlaic glupa:o beznadziejne zachowanie... kup mu jakis drobiazg i daj buziaka... to naprawde wystarczy...

kupiłam mu drobiazg na mikołaja...nie dostałam nic...znaczy dostałam tylko kilka dni potem(wiadamo dlaczego) kupiłam drobiazg na gwiadkę...dostałam jak wrócił od mamy..(wiadomo dlaczego) w tym roku wale głupa...jak wymysli cos i mi da to dostanie ode mnie buzi..wystarczy:P

Gość AneCCCka
Dżizas co wy macie za facetów! Ja nie mam pomyslu co kupic swojemu na Walentynki,ale wiem napewno,ze cos od niego dostanę. Jak mozna byc z kims kto o Was zapomina.? Walentynki to swieto zakochanych i skoro kocha to powinien pamietac.!