Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzcie plisss

kiedy najwczesniej mozna testowac????

Polecane posty

Gość odpowiedzcie plisss

zrobilam test 9 dni po owulacji. Negatywny. czy mam jeszcze szanse na ciaze czy juz nie???

Gość ...ja
A czy komuś wyszedł pozytywny test w 10 dniu po owulacji? Ja jestem w 10 dniu... I sama nie wiem... może jednak powinnam poczekać... ehhh ciężko...

Gość moze i wyjsc pozytywny
ale licz sie z tym ze do czasu miesiaczki moze nastapic samoistne poronienie, 80 % ciaz tak leci.Dlatego testu nie oplaca sie robi wczesniej niz w terminie @

ja robilam w 11 dniu po owulacji (na 3-4 dni przed spodziewana @) i wyszla bardzo slaba druga kreska, 2 dni pozniej byla juz b wyrazna

Gość ...ja
No to w takim razie poczekam... ciężko będzie ale dam radę. Wytrzymam te kilka dni. Tak jakoś nieśmiało mi się wydaje że tym razem mogło mi się udać... ale cii... lepiej nie zapeszać

Gość odpowiedzcie plisss
czyli raczej nie mam na co liczyc ...

Gość ...ja
A czy jak byłyście w ciąży to coś czułyście w okolicach spodziewanej @????

Gość ...ja
Wydaje mi się że masz na co liczyć... 9 dni to zdecydowanie za wczesnie. Powtórz za kilka dni. Może jeszcze się spotkamy na temacie PAŹDZIERNIK 2009 :-)

Gość odpowiedzcie plisss
zycze nam tego bardzo :-D

Gość ...ja
A masz jakieś objawy?

do autorki 9 dni po owulacji i test pozytywny graniczy z cudem... wg mnie jest o wiele za wczesnie! ja mialam tego farta ze szybko pokazal ale znam osoby ktore testy robily o wiele pozniej i nic nie pokazal, a maja juz dzieci na swiecie! glowa do gory! ja w 1 ciazy mialam przeczucie ze jestem w ciazy, w okolicach @ bolaly mnie sutki przy dotyku, mialam lekkie mdlosci, bialy gesty sluz, bole jakbym miala zaraz dostac okres ktory oczywiscie nie nadszedl ;) zycze za pare dni widoku II kresek

zapomnialam dodac ze w 2 ciazy nie mialam najmniejszego przeczucia i zadnych objawow zrobilam test tak sobie, bo wydawalo mi sie ze okres sponia mi sie 1 czy 2 dni i pokazaly sie dwie grube kreski

Gość odpowiedzcie plisss
Evi, nadzieje wlewasz w me serce :-D

Gość ...ja
Evi wiekie dzieki za informacje. Ja mam wiele różnych oznak. Ale one równie dobrze mogą być na @. A mogę cie zapytać czy w pierwszej ciąży urodziłaś dziewczynkę czy chłopca. Gdzieś czytałam że jak się jest w ciąży z dziewczynką to test wychodzi wcześniej?

Gość to zle czytalas ..
to glupoty jakies! ja jestem przykladem ze mam corke z pierwszy test pozytywny wysxedl DOPIERO tydzien po terminie @ Kobieto WYLUZUJ bo zwariujesz doszukujac sie na sile objawow ciazy!

jak w stopce najpierw synek - 3 lata temu pozniej corcia pol roku temu :)

wiem jak ciezko wytrzymac bo ta niepewnosc nie daje o niczym innym myslec ale co ma byc to bedzie :) mozna jeszcze wybrac sie na bete, o wiele szybciej wykrywa ciaze niz zwykly test i sie nie myli

Gość mamamiaaa
moj test wyszedł pozytywny okres był 20 grudnia,sutki bolą jak nie wiem co ,pobolewa jak na @. za tydzien lekarz mam nadzieje ze potwierdzi to co wiem juz ja

Gość ...ja
Nie doszukuje się u siebie objawów... i daltego o nich nie pisałam. Mam zwyjłe dolegliwości jak przed @. Nie zrobiłam też żadnego testu i nie mam zamiaru do czasu @. I zdecydowanie nie świruję. Pytam sie, bo jestem ciekawa!!!!! Bo nie wiem jak to jest. Bo nie mam jeszcze dzieci i nigdy nie byłam w ciąży.

Gość to zle czytalas ..
jak mi pierwszy test jakos 2 tygodnie od domniemanego zaplodnienia czyli okolo tydzen przez terminem @ wyszedl negatywny, to OLALAM sprawe i juz sie nie stresowalam, odpuscilam po prostu a potem okazalo sie ze ..jestem w ciazy!

Gość 4 dni
a ja mam dostac okres za 4 dni, a mdli mnie juz od conajmniej tygodnia i tez chetnie bym sie przetestowala, ale nie bede swirowac;)poczekam niecierpliwie;)pozdrawiam i byc moze do zobaczenia na pazdzierniku 2009:D

Gość Ja też jeszcze 4 dni
Trzymam za wszystie kciuki:-)

Gość kamyczek.....
Ja też będę testować wtym tygodniu. w piątek. Nie mogę sie już doczekać. Mam nadzieję że się uda.

Gość 4 dni
a mnie juz brzuch boli jak na okres:Oczyli raczej sie nie udalo:Ow dodatku wczesniej, bo zawsze dostaje okres i bóle 27 dnia cyklu:O

Gość 4 dni
moze nastepnym razem.............:(:(:(

Gość lasia
a jezeli okres przyszedl ?

Gość lasia
to co ? to nie ma ciazy ?