Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cafe Headline News

Cafe Headline News

Polecane posty

W środę nastąpi koniec świata. Zbiorowe samobójstwo forumowe zapowiadane od dłuższego czasu stanie się w końcu wirtualnym faktem. Miejmy nadzieję. Sami i i Luśka zwieraja szyki i szykują zwieracze aby odejść do wiecznego reala z godnościa ( choć na odejście z godnością już pewnie odrobinę za poźno.... - ale na samo odejście nie, na szczęście...) Niech im real lekki będzie.

Kafe wstrzasnęła wieść o cudzie. Podobno na szybie w oknie jednego z topików objawila sie postać Św. Komiczne z Wawy. Wizerunek Nieomylnego miał ponoć kształt kaszanki warszawskiej i formę jogurtu z żywymi kulturami bakterii impotencji, który za to dobrze robi na masę pośladków i poprawia wytrysk inteligencji. Wiernych, którzy udadza sie do sanktuarium uprzedzamy, ze opłata za dostąpienie zaszczytu kopnięcia w dupe przez Św.Komiczne z Wawy należy uiścić jego kobiecie. W ostatecznosci kasę do skarbonki przyjmie także Sami, jesli stanie na rękach przy ścianie. Chętni do nabycia kopa w dupę od Św Komiczne z Wawy podczas jego nieobecności prosimy by kierowali się pod adres niejakiej ike która zebrała ich ostatnio niemało i ma stosowny zapas.. z pewnością się podzieli lub odsprzeda za pocałunek Mało Stanowczego.

z cyklu Profile: MYREVIN myrevin to najważniejzy człowiek ogólnego. był tam praktycznie od zawsze. od dobrych kilku miesięcy można go spotkać regularnie na jego topiku Topik dla degeneruchów, gdzie oprócz informacji o tym jakie filmy obejrzał, ogląda i zamierza jeszcze zoabczyć, oraz kilku kiepskich żartów które zdarza mu się wkleić, można znaleźć info o jego ciągnacej się od 5 lat niemocy seksualnej, nieudanym życiu rodzinnym , oraz konsekwentnym unikaniu interakcji typu penis - pochwa, co jest dla Myrevina powodem do dumy. Można też prześledzić proces pogrążania się Myrevina w pijaństwie, które również jest dla niego powodem do dumy. Jego topik stał się Mekką wszystkich pomarańczowych pojebów, zwichrowanych osobowości oraz nocnych onanistów pragnących dodać Myrevinowi otuchy. Myrevin to jedyny człowiek na forum który na uwagę " Myrevin, ty zdechloku" pyta grzecznie: " czemu zdechloku...? " Jakiś czas temu widywany na uczuciowym, ostatecznie porzucił myślenie na rzecz słodkiej stagnacji w odmętach ogólnego.

Serial obyczajowy dla zubożonych umysłowo HIGH LANS CAFE ---- lub dla nieznających angielskiego: WIRTUALNY ŻYWOPŁOT. obsada: kiepska... odc. 86- 87 Wątek chorobowy Tamari zapaliły sie zatoki. Brat Niedżwiedż popuszcza z nosa. Sami ma zapalenie gardła, ike zdycha i napierdala ją łeb ( hura!!). Szaleje także BSE , przez które przegrywa się życie na kafeterii. OprÓcz tego wszyscy zdrowi. Watek egzystencjalno-życiowy Sami i Luśka dopiero zauważyły ze dawno straciły sens realnego życia jakim jest kafe ( choć wszyscy naokoło widzą to od dawna....) Tamari nie chce mieć dzieci, ( nawet z Santo) dlatego jest nadal dziewicą i rżnie tylko przed Komiczne głupa, że chce. Luśka też odrzuciła pieluchy. (z Luśką to wogóle nie wiadomo co będzie.....) Okazuje sie, ze Sami jest - jak o sobie mowi - KIMŚ, o czym świadczy jej zainteresowanie samochodami. Tamari rozmawia z chrześniakiem o dojrzewaniu i udaje ze nie ma penisa.

wrrrrrrrrrr co to ma znaczyc??????😠 zaraz zniszczed ta marna gazete, same kurwa kaczki dziennikarskie:-O

no co Ty brat. ja się troche pominięta czuje, bo mojej 4tygodniowej walki z palącą krtanią i tchawicy nikt nie widzi :(;):P

wiadomości kulturalno - erotyczne: szukanie dziury w.. nadal konsekwentnie odmawia bywalcom swojego topiku dialogu w ludzkim języku. gadanie poezją nasila się w porach wieczorno - nocnych, i większość sympatyków Szukania nie może nadążyć. z postów Szukania wynika tez jasno : Szukanie ma kobietę. odtworzył wczoraj wiernie rozmowę właśnie z nią, oraz oznajmił że przygotował wannę pełną ciepłej wody i zmysłowej piany w której to miał zamiar relaksować się w towarzystwie swej wybranki. przywodzi to na myśl nieubłagalnie tekst popularnej piosenki: "mógłbym cię mydlić mydełkiem Fa.... byłoby fajnie, siabadabada....." szukanie dziury w .... poproszony zostanie wkrótce o wydanie tomika erotyków , -- jeśli tak dalej pójdzie. czekamy na dalsze uniesienia ( może tym razem pod prysznicem...? )

Kącik astrologiczny Wróżenie z fusów po kawie rozpuszczalnej bije rekordy popularności. Fusy odpowiadają za życie osobiste i seksualne tak bardzo, ze aż żal wróżce dupę ściska. Ludzie ze ścisniętą dupą nadal wierzą, ze fusy zapewnią im szczęście w zależnosci od gatunku kawy. Rozmowy z dostawcami z Kolumbii są w toku.

to masz kuwa pecha, że cie ten pociąg nie przejedzie, cóż za peszek:)

Desperacja zatacza coraz szersze kręgi. General Armata jest tak przygnębiony, ze nawet zimmma nie chce znormalnieć. Rozmowa z Brzydulą potwierdziła przypuszczenia, ze tak dalej być nie może, co ruszyło falę wybrzydzania na staraczki. Kant dupy ( jedna z kandydatek na najgorszy nick na forum) jest zdania, ze nic się nie da zrobić tylko tu siedzieć aż do śmierci z przepicia kawą. Kim są i czego chcą od życia dowiemy sie po urodzeniu kolejnych ciekawych przemysleń Na razie wody nam odeszły jak to przeczytaliśmy. ( Proszę zwrócić uwagę na wypowiedź Sami która z całą stanowczością potwierdziła fakt iż forum jest dla przegranych.. w końcu ona wie to najlepiej.... )

Ty sie tak nie ciesz ,ze odchodzę bede straszyć jako duch sami w godz nocnych :P bój sie :P

Z cyklu podziękowania. Szanowna Redakcjo, Bardzo dziękuję za okazane zainteresowanie oraz cykl reportaży dotyczących mojego ogromnego problemu, jeśli nie tragedii. Dzięki Waszej stacji wiele zrozumiałam, a nawet można powiedzieć, że się opamiętałam. Co więcej, poszukałam i wysłuchałam trzy razy ilustracji muzycznej z cyklu "farewell song" po czym zabrałam sie na przelanie części swych rozważań oraz wniosków egzystencjalnych na monitor. Ponieważ jednak nie chcę zabierać zbyt wiele czasu antenowego większą ich cześć zachowam dla siebie, a Redakcji raz jeszcze z serca dziękuję oraz apeluję o uznanie mej sprawy za zamkniętą, czyli nie wymagającą dalszego poruszania w kolejnych wydaniach. W załączniku mój pożegnalny song. Z poważaniem Lucy Windsor http://proggirl.wrzuta.pl/audio/hYQMDdnnOA/archive_-_goodbye_unplugged

wrrrrrrrrrrr nie dziwie sie ze tylko cycki reklamujecie prawdziwego chuja na kafe nie znajdziecie :)

ja apeluje o nieumieszczanienieprawdziwych informacji na temat mojej szanownej osoby stawiacej mnie z zlym swietle inaczej podam gazete do Sadu Najwyzszego a moim adwokatem bedzie sam Komiczne licze ze dojdziemy do porozumienia i nie bede musiala wnosic sprawy na droge sadowa:-O 🖐️

na dobranoc serial obyczajowy dla zubożonych umysłowo High LANS CAFE (VEL WIRTUALNY żYWOPŁOT) dc. 88-90 Wątek motoryzacyjny Luśka ma chęć na niezłego modela, moze być nawet garbus, byle mial niemieckie obywatelstwo. Mało_stanowczy ma furę i kompleks małego. Także auta. Luśka pokazuje fotę obiektu pożądania! Nie jest to Star, bo nie czuje się za stara. Ike idzie do kiosku po najnowsze wydanie Cafe Headline News, które natychmiast po lekturze i po przeżytym orgaźmie pali w piecu. Tamari śmieje sie z małego fiuta sąsiada. Malo_stanowczy odkrywa wiek Luśki i marzy o tym, aby jej ładny mini-kuper polać miodem. Slodka_idiotka okazuje sie blondynką; nie odróżnia auta od brzucha a faceta od embrionu. Pojawia sie yeez oznajmiając, ze nawet najładniejszy mały musi być odpowiednio duży. yeez nie chce czarnego. Woli Harrisona Forda, mimo ze jest trochę stary i ma niesprawny dążek. ike też ma Forda ale na zdjęciu, bo i tak woli śmigać na miotle. Potem juz tylko marazm, nuda i bezsens.....

Po długiej nieobecności wirtualny świat nawiedziła Zmanierowana Krytykantka, ze zdumieniem zauważając , że zaczyna brakować wdów i sierot do dobicia. Apel- wdowy i sieroty chętne do współpracy prosimy o kontakt mailowy z redakcją lub samą zainteresowaną. Niejaka stonoga- główny filar topiku Kucharza Niezdarnego wykazuje coraz większe oburzenie pomijaniem jej osoby na łamach Cafe Headline News. W związku z tym błąd naprawiamy i życzymy udanej kariery na wyżej wymienionym topiku, jednocześnie prosząc o częstsze odwiedziny w Kuchni , jako że bez niej topik powoli zbliża się do krainy kafeteryjnego niebytu, tym bardziej , że w tajemniczych okolicznościach zniknęła urocza Zielona i równie urocza Revenge- siostry syjamskie kafeterii. ps. Nasz reporter widział jak z Kuchni o zmroku pochylona i niemłoda już postać wynosiła coś zawiniętego w prześcieradła -niestety przepadła w zmroku i ślad po zawiniątku a zwłaszcza po prześcieradłach zaginął Gdyby któryś z kafeteriuszy zgubę odnalazł prosimy o pilne zgłoszenie do biura rzeczy znalezionych i zgubionych specjalnie

Z przykrością zawiadamiam, że Redakcja wykazała sie bardzo powierzchownym zbadaniem tematu motoryzacyjnego, bo kuper nie miał być polewany miodem a podany w szpinaku.

z przykrością emitujemy kolejny odcinek serialu odc 91-92 ike jest sławna jak Doda, chociaż w żadnym miejscu jej nie przypomina. Kandyduje za to do nagrody \"Turpizm Roku\". M_S ma problem: laska, ktorą sie podpiera przestała być sztywna Podobaja mu się za to ciche minety... Rozpoczyna sie wątek łóżkowy. Luśka ma dylemat: chciałaby pozycje \"na leśnika\"ale nie wie na jakim to się robi boczku. yeez i deko uswiadamiają koleżankę. Jednak Luśka woli to zrobić z wieprzowiną. ike tłumaczy na czym polega kobieca logika --dotychczas nie wiadomo skąd to wie. Tamari wymiotuje szpinakiem, ktorego nie trawi. Inni za to nie trawią jej. Luśka wydaje z siebie jęk rozkoszy - Oh Yeah, ktory jej odtąd towarzyszy. ike oświadcza, ze przestała kablować Komicznemu, bo mu się znudzila. Komiczne podobno ogranicza sie tylko do czytania CHN , ktore dostarcza mu poczta.

z cyklu profile: Mało Stanowczy przybył na uczuciowy z erotycznego , gdzie przez dobre kilka miesięcy uprawiał obrzydliwe procedery z niejaką brum - i nie tylko- na topiku ostry sex. jak donosi korespondent, Mało Stanowczy to wyjątkowa świnia i szuja, parająca się upakarzaniem kobiet we wszystkich możłiwych formach i aspektach, czego z lekka doświadczyła wczoraj ike, ale wszystko jeszcze przed nią. obecnie wyniósł swój kuper z erotycznego by udawać istotę ludzką na uczuciowym, oraz spóbować swoich sił jako następca Komicznego.

W trybie sprostowania: Laska, która LEŻY przestała być sztywna. "Minety" były niezłe ;) W trybie korekty: "do tej pory", "do dzisiaj", ostatecznie "dotąd" ale nie "dotychczas" :O

ostrzeżenie: wszystkie kobiety z uczuciowego zainteresowane bliższym kontaktem z Mało Stanowczym informujemy że nie ma szans. Mało Stamowczy wygenerował wczoraj jasną wiadomość że nie jest do wyrwania. ta sama informacja na erotycznym brzmi: "mam swoją sukę w realu." tak czy siak, przekaz jest jasny i klarowny. Redakcja STANOWCZO ODRADZA WSZELKIE KONTAKTY! chyba że przy okazji bliższej znajomości chce się dostać z bicza.

W trybie korekty: "upokOrzaniem" a nie "upokArzaniem" "dobrych kilka miesięcy" a nie "dobre kilka miesięcy" Zauważyłem duże braki w moim profilu, powiedziałbym, że wręcz fundamentalne. Nieuwzględnienie jednej z moich pierwszych ofiar zdecydowanie mnie obraża i kreuje na osobę jedynie lubiącą stosowanie przemocy w związku, określenia "świnia i szuja" nawet w małym stopniu nie oddają mojego podłego charakteru. Nie wspominanie o moim wrodzonym kurestwie (po mamusi) i skurwysyństwie (po sąsiedzie) to karygodne niedopatrzenie i mydlenie oczu niewinnym przyszłym ofiarom moich perwersji. Żądam natychmiastowego sprostowania.

W trybie korekty: kropka ZA cudzysłów W trybie sprostowania - nie biczem a pejczem. W początkowej fazie znajomości leję nieuzbrojoną dłonią po nagich pośladkach :classic_cool: W trybie komentarza - popieram sugestię Redakcji.