Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cafe Headline News

Cafe Headline News

Polecane posty

A co tam , redakcja dzisiaj hojna: – wszystkie propozycje zostaną uhonorowane naręczem kwiatów !!!!!

przykład : "Nigdy nie kłóć się z ike. Nie można zbić argumentów kogoś mówiącego nie na temat "

Gość koszulka dla potrzebujacej
"tak wygląda człowiek z probówki " albo "Mogę wygrać w randce w ciemno jeśli będzie bardzo ciemno"

Gość żarówka Osram
wejdź we przyjaźń ze Śmietnikiem jak to robi Wielka Ike

Gość jak mogę
"Jak mogę za Tobą tęsknić jeśli nie chcesz odejść ? " :P

Gość żarówka Osram
nie ma Kuchni, nie ma kaszy a w śmietniku Ike straszy

Gość żarówka Osram
czujemy się ukontentowani:) i dokładamy słodkopierdzi Ikuś Nasza bo jej w gardle stoi kasza

a czy ta , ktorej imienia nie wolno wymawiac, wie ze groźby tez sa karalne w tym państwie prawa i sprawiedliwosci:P hehe propozycja napisau na koszulke... \" picie z ike skraca zycie\" hehehhe \"cichym skyryto-smieciarzom-mowimy stanowcze nie\"

Gość żarówka Osram
dobrych rad ma bez liku Ike siedząca w Śmietniku

Gość żarówka jesteś
de best :D:D:D 🌻

Gość Ju......
Cofnęło Was w rozwoju na stałe czy to tylko chwilowe?

Gość Pod płotem nie ma miejsca
??? JU.......... co tu robisz?

Gość żarówka Osram
parafrazując niejakiego Leca (uczcie się dziatki, uczcie) nim z Ike pójdziesz w taniec załóz na mordę kaganiec

Gość żarówka Osram
współczująco w kierunku Tamari, którą spotkaliśmy w Śmietniku: niestrawności się nabyła koleżanka Ike miła

Chyba i ja tak jak wszyscy czytelnicy polubię ike bo przy niej czuję się mądrzejsza :D i ze względu na jej stopkę piękniejsza :D.i to o wiele :P.

Gość Ju......
Pomarańczek twórczość kwietnie... Na śmietniku wnet zaniknie :)

Gość żarówka Osram
jakby co ja się wykręcam

Gość Ju.... przeciez tez jestes
pomarańczką.

Informacja techniczna Redakcja Cafe Headline News informuje: Nie wiemy, kto i dlaczego stoi za publikacjami podpisanymi przez nieautoryzowanych dziennikarzy. Dlatego samym Czytelnikom pozostawiamy oddzielanie kaczek dziennikarskich od rzetelnych informacji prasowych. Korespondenci - piszcie. Mamy wolny kraj. Czytelnicy - decydujcie w swoich sumieniach co jest prawdziwe a co nie. Redaktor Naczelny Cafe Headline News

Gość a kto tu nieautoryzowany
prosimy o konkrety ?

Gość chochliki prasowe
wirtualny żywot wiodą stare cioty na kanapie prawdy głoszą i się stroszą przytakują sobie wzajem żałosne i nielubiane biją pianę....

dzisiaj w felietoniku z cyklu: \"z zycia wziete\", zajmiemy sie rozwazaniem na temat: \"dystans do siebie\" temat rzeka i tyle opini ile uczestnikow dyskusji. [czyli nic nowego] niektorym zdaje sie , ze tym dystansem jest nasza umiejetnosc smiania sie z samego siebie , z wlasnych bledow, slabostek..... umiejetnosc spojrzenia na siebie oczami innych i przyjecia krytyki z usmiechem na twarzy.... jezeli to jest ten oslawiony dystans, to zdaje mi sie ze wszyscy ,jak jeden maz ,jestesmy ogoloceni z tej cechy . [mamy tu do czynienia z tzw. pustynia emocjonalna ;)) bo kazdy z nas posiada umiejetnosc nabijania sie z innych - [umiejetnosc potocznie zwana:czysta zlosliwosc] ale jezeli wszystkie palce nagle zaczynaja wskazywac w nasza strone- usmiech zamiera nam na ustach ...... dystans nas opuszcza. hmmm, wyjsciem z sytuacji byloby zapewne zaprzestanie robienia sobie zartow z blizniego, [co z gory skazane jest na niepowodzenie] a jezeli juz sobie na to pozwolilismy - to przyjecia tych samych przynajmniej z podniesiana glowa. i tu zahaczamy nieuchronnie o nastepny temat jakim jest: szacunek do wlasnej osoby....... nastepny temat rzeka , o ktorym kazdy z nas juz cos slyszal- ale nikt nie wie nic pewnego .... zapraszam do rzeczowej dyskusji- nie mylic z pyskowka :P

w ramach felietoniku zielona czego ty znowu nie rozumiesz? naprawdę trzeba jak dziecku? o dystans pytaj siebie- bo to ty nie mogłaś znieść ta topie i mnie i luski- mimo, że rozmawiałyśmy pokojowo - o niczym- zgodnie z tematyką kaszy zgłaszam was na śmietnik tylko po to by pokazać wam- że skoro my nie mogliśmy bronić się u was ani podjąć żadnej dyskusji- bo wszystko podpinaliście pod rozwalanie twa- my robimy to samo- zgodnie z waszą własną zasadą żadnej wypowiedzi stąd nigdy na śmietnik nie zgłaszałam i nie zamierzam niech się wstydzi za was naczelny:)

Gość
Zielona pisuje we Wprost, a ike czytuje Fakt. Dzieli je przepaśc intelektualna.

Ike , czytelniczko nasza mila :) nie rozumiem Twoich wyrzutow , ja zapraszam do dyskusji na temat : \"dystansu do siebie\"... a ty o niebie.. czy wiesz ze branie\" wszystkiego do siebie\" uchodzi za kompletny brak tego jakze poszukiwanego przez nas wszystkich dystansu? wyluzuj lekko i wypowiedz sie na wyzej wymieniony temat - o Tobie bylo wczoraj ;)