Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cafe Headline News

Cafe Headline News

Polecane posty

Gość jest bo pierwsza czesc
zdania jest w czasie terazniejszym....

Gość Andrzej1980rok
Szukam żony

Gość zawsze szczery ma racje
wypad stąd jak chcecie miec gazetę i polewkę

Gość To nie jest błąd
No i co ? Nie rozumiem Twych zadawnionych żalów. On nie rozumie, ona nie rozumie, przekazanych sygnałów. Itd...

chciałam sprostowac, że nie pisałam o końcu mojego czasu na kafe bo on się już skończył jakiś rok temu:) Teraz jedynie tu bywam, ostatnio częściej z powodu choroby i małej ilości pracy w pracy :) reszty prostować mi się nie chce, to pewnie skutek tej depresji - złej kondycji psychicznej, braku powodzenia oraz stopniowego pogrąząnia się w marazmie :) Pozdrawiam :)

w kąciki muzyczynym, bedzie piosenka dla potrzeb której powstał topik, ostatecznie trafiła do stopki.. już mnie nie ma TU;)

Gość kasik kasik
zapraszam na chwilke relaksu do sklepu rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com .

Gość Reklama sponsorowana
Wydawnictwo "Kremówka" poleca film instruktażowy pt: "I ty możesz zostać marudą". Dzięki niemu nauczysz się jak zakładać debilne topiki, marudzić na każdy temat, robić z siebie ofiarę losu. Po jego obejżeniu już nic nie będzie takie jak dawniej. Zakup już teraz, a dostaniesz gratis płytę CD z nagraną mantrą " Jestem przegrańcem" oraz wyjątkowy notes z propozycjami tematów, na które można marudzić. Tylko dziś w promocyjnej cenie 9999999999,99$

Gość Reklama rwónież sponsorowana
Chcesz znaleźć miłość swojego życia, zostań na kafeterii.

Wiadomości ekonomiczne: Dewaluacja waluty kafe, potocznie zwanej Złotym, nadal postępuje. Złoty padł ofiarą kryzysu i obnażenia braku stabilności emocjonalnej, której całkowity brak dość dlugo udawało mu się ukrywać. Ostatnio Złotego widziano nawet na śmietniku, co wybitnie świadczy o ostatecznym spadku wartości. Kobiety cierpiące na zespół braku mężczyzn udzielających się na kafeterii obiecały interwencję. O pomoc w trybie pilnym została oproszona Ta sama co zawsze, która zastosuje taniec małej stopki procentowej w szpilkach. Dyrekcja szpitala informuje, ze Ja wiem najlepiej poprzedzi wlaściwy zabieg elektrowstrząsami aparatem wypożyczonym od Luśki. konsultantem medycznym podczas zabiegu bedzie doktor Imperia. Bankowcy liczą na twardego złotego, mimo iż lubiąca kasę Sami twierdzi, ze jak małe stopki to również mały dochód.

z cyklu: Anomalie w przyrodzie. Mimo środka zimy nieoczekiwanie obrodziły prawiczki. znamy już trzy najwazniejsze odmiany, co jak wiadomo zwiastuje udane zbiory rozgorączkowanych grzybiarek. Największy wysyp prawiczków widziano ostatnio w zielonookim zagajniku, gdzie Prawiczek z wiarą wybrzydza niemiłosiernie na urodę dziewczyn. Czy to dlatego, że zdrowy trzon wymaga pięknej grzybni...? Prawiczek i kropka się niepokoi, ze nie znajdzie żadnej nienapoczętej truskawki. Większość jego postów jest tak niestrawna, ze zamiast chęci spożycia powodują tylko mdłości a nawet biegunkę w kierunku sypialni co bardziej uczulonych chętnych. Prawiczek4life, najbardziej szlachetny gatunek Borowika Nieruszanego zaczął zbyt szybko dojrzewać i daje się rwać Sami. Mimo iż pochodzi z zagranicy trudno sie mu odnależć bo sam nie przypomina trufli -a nawet rydzyka. Prawiczki przygotowują sie do obrony cnoty aż do zwycięstwa. Wsparcie zapowiedzialy podwórkowe kółka przyjaciół rodziny radia.

z cyklu: Profile niejaka Lusesita de Milagros Dolores cieszy się ostatnimi czasy udanym zyciem seksualnym. Wiemy że jej 40 letni kochanek zamęcza ją ciągłą chcicą oraz wyrafinowanymi pieszczotami, co chwilowo sprawia iż Lusesita nie musi używac swojego ulubionego dildo. jak wyznała - nie przypuszczała nigdy że faceci po 40stce tyle mogą. Niedawno dowiedziliśmy się też że Lusesita miała w swoim zyciu dość traumatyczną, bo aż 3letnią przerwę w seksie, i że zapomniała jak się to robi. Ostatecznie jednak, jak stwierdza, podjęcie współzycia po tak długim czasie okazało się być fajne, mimo obaw. Dodajmy że Lusesita oprócz zakładania topów o pierdołach (ostatnio o imieniu dla suni która trafiła w dobre ręce ale nie ma imienia), znana jest również z legendarnego, dużego, acz podobno boskiego tyłka.

Z ostatniej chwili: konflikt koalicji Tamari+Sami kontra prawiczki wszedl w ostateczną fazę. Ostrzał prowadzony jest bez ostrzeżenia. Jeśli wierzyć doniesieniom Sami, Prawiczek z wiarą został już ostatecznie wypierdolony przez caly oddział wrogiego f23. Z odsieczą przybyl 4life, ktory przyznał bez sensu, ze bywa na forach z gołymi dupami. Czekamy rownież na potwierdzenie, że jego cnota jest sztuczna, wyhodowana na potrzeby kafe.

Namiastka pogody: Jak wywróżyła kafeteryjna Czarownica - wiosna tuż, tuż. Podobno widziała ja za rogiem Szukania dziury w.. Czy to jeden z rogów Szukania - tego , niestety nie zdradzila. Jeśli tak, należy się zastanowić kto przyprawia Szukaniu dziury w.. rogi....

OSTRZEŻENIE: ostrzega się społecznosc kafeteryjną przed fałszywą i podstępną wykorzystywaczką ludzkich uczuć o nicku całus. osoba ta znana jest z dość obrzydliwych procederów, ostatnio przez rok fałszywie wyznawała miłosć i sympatię niejakiemu Kucharzowi, za co została wygnana z raju przez retro, czego do dziś nie może przełknąć. ostrzega się przed zawiązywaniem przyjaźni i bliskich stosunków z panną całus. Może się to skończyć dużym rozczarowaniem oraz uczuciową traumą.

Gość Luśka z W..
Droga Redakcjo, Piszę do Redakcji po raz pierwszy, ale myślę, ze nie ostatni. Dzisiaj chciałabym się dowiedzieć, czy tak popularna stacja jak Państwo przewiduje w niedalekiej przyszłości pozyskiwanie środków z pochodzących z zamieszczania ogłoszeń z ofertami matrymonialnymi? Czy raczej nie zajmujecie się tak detaliczną działalnością? Z poważaniem, uznaniem oraz poszanowaniem Lady Lucy Windsor

Ważne ogloszenie: Rodzina kafe uczuciowego prosi Komiczne przebywającego na urlopie o pilny powrót na łono w ważnej sprawie rodzinnej. Powtarzamy: Komiczne wzywany jest w trybie pilnym na kafe! Ma wystąpic jako ekspert w sprawie rogów Szukania. Pytania zadawać mu bedzie retro, co gwarantuje krwawą rzeż i rany po obu stronach. ( Przypominamy iż całkiem niedawno Komiczne, atakując Kuchnię i oskarżając Kucharza o to że płacze i lamentuje, sam zaczął dudlać w łzawym poście że retro łazi za nim po całym forum i go obraża. do dziś zniknięcie Komicznego nie zostało wyjąsnione, przypuszcza się że nie przeżył drastycznego spadku popularności, lub wg innego źródła, Ike zamęczyła go na śmierć nagabywaniem o seks.

Cafe Headline News--odwal sie od moich cycków bo wylądujesz na śmietniku

z racji wypowiedzenia przez niejaką sami umowy na reklamę jej cycków, oznajmiamy że reklamy ww cycków zostaja zawieszone. Sami powróci do uprawiania autoreklamy, zamieszczania własnych spotów i haseł reklamowych oraz umieszczania autorskich zdjęć. życzymy powodzenia.

Uwaga, niebezpieczeństwo epidemii wzrasta!!!! Na kafe przybył kolejny prawiczek, tym razem 20-letni i na pomarańczowo!! Na początek wezwał do rozdziewiczenia go, a w razie odmowy postraszył pójściem do burdelu i zapłaceniem 100zl za godzinę. bmblondyn jako stary wyjadacz ostrzega przed konsekwencjami, w czym sekunduje mu a ja wygrałem zycie. On też podobno coś jadł i mu zaszkodzilo, z czego wynika jego marudzenie. Na miejsce juz przybył profesjonalny negocjator, ktory ma nakłonić potencjalnego kurewskiego klienta do rozdziewiczenia się na własną rękę. Robert Biedroń w tej sprawie milczy.....

Wiadomości sportowe: Meczyk trwa w najlepsze od 360 stron. agiie, ktora wciągnęła do gry całe towarzystwo w trakcie rozgrywki zmieniła koszulkę i występuje teraz jako deko. Wymiana koszulki pokazała, ze pod spodem również ma sie czym pochwalic. Brzydal z trybun nie zaprzecza, w końcu brat to najwierniejszy kibic. Obecnie w hali rozgrywana jest dluga partia penisa pomiędzy sumieniem a zieloną fasolką Sędziuje poll, ktory zapowiedział porządki na korcie.