Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gargamelinka

o seksie, ale nie wulgarnie - dlatego na uczuciowym!

Polecane posty

Gość spis tematow preferencje
­­­­­­­­­­­ "prawiczek 1987 i dwukropek prawictwo i dziewictwo jest w cenie" ta? :O to dlaczego ciebie nikt nie chce nawet za dopłatą? :O ty prawiczek jestes dziwny ..co temat to inne zdanie

Gość chora
sorry że zapytam ...ile masz lat? bo wiesz u mnie to chyba z wiekiem przyszło wcześnie z innymi partnerami też miałam różne opory ale z tym nie bo go kocham....

Gość chora
no ale wiesz jak tak pomyślę to z tą spermą w pościeli to nie za ciekawie mi się nie zdarzyło przeważnie jak nie kończymy ze mnie to gdzieś na ciele i wycieramy chusteczką a w pościel nie zdarzyło mi się ...albo trochę jest leniwy i nie chce mu się wstac z łózka

ale tą skarpetę jak się na kaloryfer położy to zdąży wyschnąć nawet do rana!:) ja się zastanawiam i w mam taki obraz jak facet trzyma tego swojego penisa i nie może opanować wytrysku i leje spermą po całym pokoju, głownie na łóżko - niczym strażacy przy pożarze domu z dużym ciśnieniem wody w wężu.... poprawiło mi to humor :D

Gość gargamelinka
mam 24 lata. no właśnie tak mi sie wydaję, że jemu się nie chce, i spuszcza się tam, gdzie mu akurat wygodnie :-O zawsze jest całe prześcieradło mokre i az mnie na wymioty bierze jak mam w tym spać :-O a on się nie poci w czasie snu, tylko w czasie seksu i to bardzo, calutki jest mokry :-O nie znam wyjścia z tej sytuacji :-(

kładź jakies prześcieradło dodatkowe albo ręcznik- po wszystkim zwiń i do pralki:D

Gość zrób jak uważasz
z tą spermą to chore :o:o ale co do pocenia w trakcie seksu, to ty jesteś dziwna. Gdy facet utrzymuje higienę to dla mnie jest dziwne żeby się brzydzić potem własnego faceta. Ja uwielbiam jego zapach, jest jedynym facetem na ziemi którego pot mnie nie odstrasza a wrecz przyciąga 🖐️ :classic_cool:

w tym, co pisze \"zrób jak uważasz\" jest dużo racji, choć pewnie brzmi nieco kontrowersyjnie. Oczywiście jeśli facet sie bardzo spoci lub przesadzi w chodzeniu w tej samej koszulce, to nie ma w tym nic przyjemnego, a wręcz przeciwnie, ale faktycznie jest tak, że naturalny zapach własnego mężczyzny jest w jakiś dziwnie nieokreślony sposób bardzo pociągający. Ja na przykład uwielbiam zapach koszulki do spania mojego mężczyzny kiedy jest świezy, ale jednoczesnie spał w niej już chwilkę i ma jego zapach - mimo że nie umiem go dokładnie okreslić, to wydaje mi się, że gdybym dostała 5 innych koszulek w ten sam sposób uzywanych przez innych facetów, to ropoznałabym wśród nich tę, która jest mojego męża (mimo, że zapach jest właściwoie niewyczuwalny na tyle, żeby móc go w jakikolwiek sposób konkretnie okreslić) :) dziwne - wiele razy się z tego śmiałam przy moim mężu i się zastanawiałam, ale naprawdę coś w tym jest :D

Gość Bleh fuj
Jaki problem po seksie iśc pod prysznic? Pogadaj z nim, że obrzydza Cie nie masz przez to ochoty na seks i tyle.

Gość gargamelinka
no ale ja z nim gadam, proszę o pomoc w zmianie pościeli to on mówi, że wymyślam :-O Prysznic PO raczej nic nie da, bo i tak CAŁA pościel jest mokra :-O albo od jego spoconego ciała (bardzo, bardzo) i od tej spermy :-O a zresztą PO to on się nawet nie ruszy, tylko zasypia, a ja muszę leżeć w gównie...

Gość PaniKaczorek
a ja cię nie chcę straszyc, ale od takiego "strzelania nabojami" gdzie popadnie możesz niechcący zajśc w ciążę......:-)