Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnezz

ciufcia w dd tvn

Polecane posty

Gość agnezz

znacie tę stronkę z grami edukacyjnymi? Bo w piątek chyba w dd tvn posadzili dwóch przystojniaczków - jeden twórca strony, drugi psycholog, i mówili o tym jak komputer wpływa dobrze na rozwój dzieci. Jak nie widziałyście, to tu jest materiał http://pl.youtube.com/watch?v=jZ1UOuj6j0s. Z samej ciekawości weszłam na ciufcia.pl i spodobało mi się (nie ze względu na twórców ;)) ale na te gierki. Mojemu 4-letniemu Filipkowi też się spodobało.

Gość w sumie sie zgodze z autorka
moj 2-latek tez gra :-O

Gość ciufcia jest spoko
mój mały juz przeżył etap fascynacji tą stroną; ale fajne są te w sumie doświadczenia z zakresu fizyki, matematyki i języka

Gość malicka789
Nie sadziłam ze ta stronka moze miec taki pozytywny wpływ na rozwój naszych dzieci...

Gość Klara Weritas
moj syn jest jeszcze malutki wiec teraz mam sama gra na ciufci :P

Gość monaw
Wstyd się przyznać, ale ja też kiedyś sama grałam w gierki na ciufci. Super jest zrobiona gra z niebem i gwiazdami.

Gość AniaJędr.
O! Fajnie że jest wątek o ciufcia.pl. Znam stronkę od paru miesięcy ale raczej siedzę tam na blogu niż na gierkach. \moje dziecko jeszcze się nie interesuje. A tu:http://blog.ciufcia.pl/category/mamy-gotowanie/ są super pomysły.

Gość Mama Ada
Mój syn też już przerobił ciufcię. A może macie jeszcze jakieś fajne i bezpieczne strony z grami dla dzieci? Ja niestety niewiele mogę polecić, ostatnio wchodziliśmy ma www.zoltykod.pl, bo były tam zdjęcia z zajęć organizowanych podczas ferii w naszym domu kultury i kibicowaliśmy naszej drużynie. Swoją drogą polecam, te ferie są organizowane w wielu miastach Polski

Gość mikolll
bardzo fajna ta stronka Królika Quickiego - nawet nie wiedziałam, ze u nas w łodzi coś takiego organizują, muszę poszukać i zapisać swoje dzieciaki.

Gość janeczka25
A ja czesto zagladam na blog ciufcia.pl Tutaj czesto znajdujemy duzo fajnych przepisów które potem wykorzystujemy z synkiem.