Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikulka

Ratunku! Co robić?

Polecane posty

Jestem z biednej rodziny, boję się ze nie pójdę na studia. Na razie mam 17 lat, jestem bardzo niski {145cm + niedowaga). Boje sie ze nie zarobie na studia. Moji znajomi mają bogatych rodziców, a ci którzy nie mają kasy to zarobią fizycznie np. z ojcem na budowie. JA NAWET NIE ZAROBIE FIZYCZNIE! Nie mam pojęcia co robić. Poszłem do liceum ogólnokształcącego, więc po studiach żadnej pracy oprócz fizycznej. Wiem że są stypendia, tylko co jak nie dostanę. To nie prowokacja.

Gość fajny jest calkiem
liceum ogolnoksztalcace przekresla dobre studia? :O

Gość zacznij sprzedawać swoje
ciało bogatym gejom :classic_cool:

Gość ///////
moja kol z bardzo biednej rodziny poszla na studia rodzice jej pomagali jak mogli duzo sie uczyla dorabiala w pizzeri i teraz ma prace i jest nauczycielka, a ja zawsze bylam i jestem zepsuta rodzice mnie tym skrzywdzili ze zawsze chcialam co mialam i w sumie teraz nie mam nic bo sie nie wyksztalcilam i glupio mi kaSE od nich brac

Gość vvvvv
weź kredyt studencki

facet co za podejscie do zycia ,jezeli sie chce bardzo zrealizowac swoje plany ,to napewno wyjdzie ,uwierz ,ze potrafisz ,a sytuacje same cie znajda

Jestem z małej miejscowosci i będę musiał wyjechać na studia. Rodzice nie pomogą - alkoholicy, kazali iśc do zawodówki

Gość Siema mikulka
Jak tam pan od histarii? :-)

poszlem?? a moze pierdlem i zyglem?? i wyszlem pozniej?? chlopie - zacznij sie uczyc, robic wielkie byki!!