Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tereeta

brak syna-problem dla mężczyzny

Polecane posty

Gość mój maż
chciał syna,urodziła sie córka.Druga ciaża i syn,co z tego jak juz 3 miesiace po prodzie powiedział,ze ona zawsze bedzie na pierwszym miejscu i tak jest do dzisiaj.Minęło trochę lat,mąż ma słaby kontakt z synem,faworyzuje córkę .

Gość mam 2 synów
jak zaszlam z drugim dzieckiem w ciaze to maz chcial bardzo dziewczynke ale sie nie udalo.

Gość jatez jatez
bedzie drugi syn choc mialam nadzieje na coreczke

Gość ja mam syna
faceci którzy chcą miec córki to po to zeby je posuwac po kątach

A my staraliśmy się o córkę. Mąż od początku wiedział, że będziemy współżyć na kilka dni przed owulacją. Nawet poszedł ze mną na USG dopochwowe, żeby sprawdzić czy to JUŻ. W tym momencie mógł powiedzieć: wolę syna, ale pragnął córki równie mocno jak ja.

Gość gramów a nie gram
no tez wyraznie ktos napisał,ze kazdy N O R M A L N Y facet pragnie syna. Nie było napisane KAZDY facet ;-)

Gość kilogramow a nie kilogram
A ja zawsze marzylam o synu,moj maz tez.Z apierwszym razem sie udalo.Drugie dziecko jest coreczka,myslalam,zeby miec drugiego syna ale dzis jestem szczesliwa,bo mam parke. I pamietajcie,ze prawdziwy facet marzy o synu(czuje sie bardziej dowartosciowany i szczesliwy,bo z corka nastolatka nie bedzie miaal o czym gadac)

ja sama dzieci nie mam,ale z moich obserwacji wynika, że każdy facet marzy o synu...mój też chce syna:) ja też bym chciała ale na to co sie ustrzeli to nie mamy wplywu za bardzo;)

Gość tereeta
czy Jania wzór do naśladowania jest normalna?

cóz mój chce córkę. na nazwisku mu w ogóle nie zalezy. podczas ślubu przyjął moje :P

bzdura ze kazdy facet chce syna. moj chcial coreczke. ja chcialam syna. w sumie to ja chcialam miec dwoch chlopcow a dopiero to ze mezowi bardzo zalezy na coreczce sprawilo ze mam nadzieje ze kiedys bedziemy miec corke. jak lekarz sprawdzal to przed polowkowym nie mogl na 100% powiedziec i powiedzial ze na chwile obecna musialby powiedziec ze dziewczynka. moj maz obdzwonil cala rodzine i znajomych w kilka minut ze bedzie dziewcznynka :D a potem okazalo sie ze jednak chlopak :D :D :D ale teraz nie zamienilby go na nawet najslodsza dziewuszke. jego synus ukochany :) ale ma nadzieje ze corcie tez bedziemy miec :)

Gość tereeta
mój jednak ma te takie typowe podejście, ze facet powinien mieć syna :( no a tego to już ja nie zmienię :(

Gość very nice...
upupupu

Gość kallaa112
a mój z dwóch córek jest bardzo zadowolony :)

Gość kallaa112
idiotyzm, czyli według ciebie mężczyźni mający synów są szczcęśliwi a ci z córkami nie? to cczy jest się szczęśliwym czy nie nie zalezy chyba od tego, znam mężczyzn, którzy odeszli z domów, zostawili żony i synów gdyby byli tacy szczęśliwi to nie odeszliby ;)

Gość kobieta powinna dać syna
i nie ma innego gadania!każdy facet chce mieć syna i to jest oczywista oczywistość jak świat światem.jakas mam dwóch córek napisała że jej mąż jest bardzo zadowolony ze ma dziewczynki-jasne,a co ma powiedzieć!skoro juz ma same corki to nie przyzna się że marzył o synu nie? zastanówcie się logicznie

Gość kallaa112
co innego chciec a co innego być lub nie być szczęśliwym

Gość a mój chce córeczkę
trochę mnie to martwi, bo niby w żartach mówi, że będzie chował synów do beczki i czekał na córkę, wysyła mi linki do jakichś chińskich metod na planowanie płci dziecka.... też bym wolała córkę, ale to loteria, i boję się, że będzie zawiedziony jak będzie miał syna... że niby też go będzie kochał, ale nie tak :(

kalla-jasne,że ojciec corek może być szczęśliwy.ale nie wierzę w to że nie liczył na syna-po prostu jest szczęśliwy bo pogodził się z faktem,że nie będzie miał potomka i zaakceptował to w pełni

Gość a z jakich wy rodów jesteście
że tak koniecznie musicie mieć synów????golonko czy z kowalskich?

Gość nie mylcie rodzin patologiczny
ch z rodami

hehe z rodów normalnych,ale nie zmienia to faktu że facet chce mieć syna:)

Gość tereeta
myślę, że należało by pytać mężczyzn o zdanie i to, gdy nie mają jeszcze dzieci np mój szwagier jeszcze nie będąc ojcem chce mieć córki, bo mówi, że łatwiej chować...teraz starają się o drugie dziecko i on z góry wybrał imię dla dziewczynki !!! mój mąż nigdy nie ukrywał, ze chce syna...widać są mężczyźni, którzy wolą córki od synów....

nie wierzę,że są tacy faceci.najczęściej mówią że córki lepsze Ci faceci którzy...mają same córki:D bo co mają powiedzieć? że liczyli na syna ale nie wyszło?

Gość tereeta
no ale on to powiedział nim urodziła sie pierwsza córka a u nich w rodzinie rodzą się i córki i synowie...