Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość całkiem zdezorientowana

Która z sukni Wam się najbardziej podoba?

Polecane posty

Przymierzyłam już tyle sukienek, że mam już zupełny mętlik w głowie. Ostatecznie wybieram już między trzema. Napiszcie co o nich sądzicie, proszę. 1). piękna, ale cieżka. 6 kg. 12 warstw materiału. niestety w necie nie ma zdjęć tej sukni w kolorze ecru a taki biorę pod uwagę (w ecru koraliki pięknie błyszczą, bo w białej są jakieś takie srebrno-szare i ledwo co je widać) http://annaisbridal.pl/kolekcja_2009_angie w ogóle zdjęcie katalogowe jest po prostu brzydkie, na co należy wziąć poprawkę. w sieci nie znalazłam ecru, ale znalazłam zdjęcie dziewczyny, która chce taką (do oryginału doszyła sobie szelkę na szyję) sprzedać: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1754005_przepiekna_suknia_slubna_firmy_annais.html tyle, że u mnie to byłby rozmiar 36 2). jedna z pierwszych, które przymierzałam. taka trochę sexy (jak na ślubną suknię, oczywiście.;) http://juliarosa.pl/juliarosa.htm w wyszukiwarkę trzeba wpisać nr modelu 937 mnie się podoba śnieżnobiała 3). i ostatnia z piękną wielką kokardą. skromna, ale słodka.;) na ósmej stronie trzecia w górnym rzędzie. model "colette". http://emmimariage.pl/index2.html A może jechać do innego miasta i szukać dalej, bo u nas już obeszłam w ciągu ostatniego tygodnia wszystkie salony? A teraz bardzo niecierpliwie czekam na opinie. Bardzo niecierpliwie, o ślub w kwietniu, najwyższy czas zamawiać już kieckę a ja jeszcze nie wybrałam i zaczynam popadać w histerię. 😭

Oooo!:o Ostatnia się nie otworzyła. Na stronie którą podałam trzeba wejść w kolekcję 2009, str. 8, model "colette".

Gość dominika023
Mnie bardzo podoba się ta pierwsza. Myslę, że będziesz bardzo dobrze w niej wyglądała i się czuła. Jestem drobna czemu równa się rozmiar 36 więc myślę, że będzie leżeć podobnie jak na modelce. Ta prezentowana na dziewczynie ze ślubu jakoś mi nie przypadła dop gustu. Może przez te dodatki, bolerko. Pozatym osoba o większym rozmiarze więc już inaczej. Ale sądzę, że Tobie będzie w niej ślicznie;) pozatym i tak według mnie najładniejsza. Ta druga nie bardzo... a ta 3 odpada. W ogóle mi się nie podoba jest okropna. Te kokardy w ogóle nie w moim guście.

Gość napisze co mysle
1 sukienka jakas taka dziwna :O na tej dziewczynie nie wyglada zbyt dobrze, i przerazają mnie te kilogramy ( 6 kg ! ) umęczysz się dziewczyno bardzo . 2 sukienka jak dla mnie to jest to ;) Faktycznie słodka i bardzi seksi . Ale myśle ze nadaje się dla wysokiej dziewczyny ( nie napisalas wzrostu ) 3 bardzo skromna, rzeczywiscie ale tez moim zdaniem musi byc wysoka i z pełniejszym biustem dziewczyna podsumowując : ja wybrałabym sukienkę nr 2

Gość dominika023
Aha to ja patrzyłam na tą z pierwszej strony, która naprawdę jest nieciekawa. Ta co teraz podałaś jest całkiem całkiem;) Ale i tak jestem za 1:) Chociaż wszystkie są niezłe. Niektóre dziewczyny naprawdę dają tu dziwne suknie. Brzydkie, wydziwnione, przesadzone. U Ciebie są bardzo ładne wszystkie w której nie pójdziesz to będzie dobrze, ale mnie nadal podoba się 1 najbardziej. Ja zawsze marzyłam iść do ślubu w takiej typowej sukni szeroką na dole, jakiś gorsecik. Teraz może wyprzedzają je nowsze modele, które idą w stronę wezszych na biodrach, ale ja zdania nie zmienie. Wiec polecam jedyneczke.

Gość o matko ........
najbardziej podoba mi sie ostatnia tylko upierniczyła bym to kokarde bleee ta pierwsza na modelce przeslicznie wygląda sama sie nad nią zastanawialam ale dziewczyny mówily ze nie ma co sobie głowy zawracac bo ciężka strasznie, a to nei dobrze nei dasz rady tanczyc cale wesele przez taki ciezar, na modelce przeslicznie wygląda na tej normalnej kobietce to nic szczegolnego nawet bym uwagi nie zwróciła ta druga tragedia:O

mam 163 cm wzrostu. bardzo szczupła nie jestem. mam biust 70C, bardzo wąską talię i krągłe biodra (czyt. solidną pupę).;)

Gość zzaaaaaaaaaa
1

mnie sie podoba bardzo ta pierwsza a to dlatego ze sama mialam podobna :) Tyle ze inna firma, francuska Tomy Mariage, model Precieuse. http://www.lesitedumariage.com/site/tom ... be=138032# Jezeli bylabys zainteresowana, to mam ja do sprzedania, stan idealny. Kolor nie jest bialy tylko smietankowy, wyszywana krysztalkami Svarowskiego. Nie wiem dokladine ile wazy, ale na pewno nie 6 kg. Ja czulam sie w niej bardzo komfortowo :)

dziękuję, ale chcę nową, uszytą na mój rozmiar. te suknie nie są drogie, więc nie będę ryzykować. tzn. są drogie, bo tyle to ja m-cznie zarabiam, ale nie mają takich horrendalnych cen, jakie tu czasami padają (czyli nie kosztują 5 tys a połowę tego). i dalej nic nie wiem. miałam nadzieję, że jednogłośnie odrzucicie przynajmniej jedną.;)

Gość hy
Mnie sie podoba najbardziej pierwsza bo sama bede miec podobna.

jeszcze jakaś opinia?

Gość tinytiny
pierwsz jest śliczna, podkreśla talie i do tego jest skromna

Gość obiaaaaddd
jak dla mnie tylko 3 , jest piękna:)

Gość goszos
zdecydowanie 2! suknia moich marzeń

Gość lilii
ostatnia jest brzydka,kiczowata. najlepsza 1

ta druga to raczej napewno nie na twoja figure takie suknie skaracaja optycznie sylwetke, no i fiugrua musi byc raczej nie klepsydra a ty taka masz pierwsza ladna, ale jezeli wydaje ci sie ciezka nie bierz jej bo sie zameczysz na weselu

Gość AAARRRRCCCCDDDD
mi osobiście to ta 3 lub 1 annais

i każdy ma inne zdanie :D ale chyba najbardziej podoba się klasyczna suknia ślubna nr 1. a czemu do tej ze stójką nie klepsydra? wydawało mi się, że właśnie tak, skoro jest dopasowana aż do bioder. chyba pojadę jeszcze do w-wy. poprzymierzam, pooglądam. obym tylko nie popadła w jeszcze większe zdezorientowanie.

Gość =====m=====
mnie sie podoba najbardziej 2, ale niestety jest to suknia dla wysokiej dziewczyny, mysle, ze najlepsza dla ciebie bedzie 1 , ale nie doszywaj tak jak ta dziewczyna szelki

Napisz ile kosztuje ta suknia nr 1 bo przejrzałam stronkę i podoba mi się taka jedna:)

nie pamiętam dokładnie, ale chyba coś koło 2500 zł.

2500 ta pierwsza 2200 ta trzecia

Przemyślałam to i stawiam też na trzecią:)pozdrawiam i dziekuję za odp. Mnie się osobiście podoba Brylante na stronie czwartej:)

Gość jussaa
jak dla mnie 2! 3 tez piękna ale ta kokarda przesadzona..