Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrr kam

NAJLEPSZY PODKŁAD

Polecane posty

Gość wrrr kam

prosze wpisywac jakie sa wg was najlepsze podklady, bo ja mam problem z dobraniem odpowiedniego. dodam ze mam cere mieszana:)

Gość wrrr kam
i taki podklad, ktory nie stworzy efektu maski, poniewaz mam bardzo jasna karnacje ;/

z manhatanu, podkład o postaci musu. Rewelacja, ja mam skóre tłusta i jestem z niego bardzoooo zadowolona.

Gość wrrrr kam
slyszalamj, ze L'oreale sa dobre, to prawda? a co sadzicie o podkladzie mineralnym rimmel?

Z marek massmarketowych polecam isa dorę-velvet touch,loreala 16h i ew.max faxtora-lasting performance,natomiast wśród selektywnych nie ma sobie równych forever-diora i double wear-estee lauder(wersja light jest również godna polecenia)..

Gość wrrr kam
zastanawiam sie pomiedzy Max Factor, L'orealem i Revlonem: czy ktorys z nich powoduje powstawanie zaskornikow, czy blokuje pory itd???? bo moja cera jest na to bardzo podatna a wolalabym tego uniknac. Prosze o opinie Pań, które stosowały ktorys z tych podkladaów.

Używam Max Factor Lasting Performance, mam cerę mieszaną ze skłonnością do trądziku i z czystym sumieniem mogę polecić ten podkład.

Gość GirlLond
dla mnie bardzo dobry jest podklad Rimmel Lasting Finish lekki, dlugo sie utrzymuje, dobrze rozprowadza

ja uzywam podkladu scenicznego z sorayi i jest rewelacyjny-sam sie dopasowuje.ja tez mam mieszana cere:)