Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca poniewczasie

tabletki a choroba i leki

Polecane posty

biorę tabletki (yasminelle) i ostatnio troche chorowałam i brałam przez sobotę-niedzielę gripex a byłam w czasie tygodnia bez tabletki :O w niedzielę wzięłam tabletkę, tego dnia, co powinnam, choć z 2-godzinnym opóźnieniem a wcześniej kochałam się z facetem i on kończył kilkakrotnie we mnie... myślicie, że te 2 czynniki mogły obniżyć skuteczność tabletek i spowodować, że zajdę (zaszłam)????

Gość leci w kulki ten twoj
nie, chyba ze wymiotowalas lub wybacz kolokwializm mialas sraczke, a tak nie

co do tego kolokwialnego słowa to rzeczywiście wczoraj wieczorem i dziś rano miałam hmmm.... bardzo rzadki stolec ale podobno o biegunce mówi się dopiero jak "gania" do ubikacji kilka razy w ciagu krótkiego czasu... sama nie wiem dodam może, że tabetkę wzięłam o 23 a godzinę później przymusowa wizyta w w-c :O

Gripex nie ma żadnego wpływu na tabletki anty. Z tabletką możesz się spóźnić do 12 h. Ty spóźniłaś się 2 h, więc możesz być spokojna.

z tą pierwszą po przerwie jest więc tak samo jak w ciągu tych 3 tygodni brania? dzięki za info bo miałam co do tego wątpliwości

Tak, zwłaszcza że Ty spóźniłaś się tylko te 2 h. Poza tym po 7 dniowej przerwie kobiety często zmieniają porę brania pigułek i często jest tak, że te co brały rano zaczynają brać wieczorem, także sama widzisz, że nie ma powodu do zmartwień.