Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam o relling

co wolicie-przyprawy i naczynia na wierzchu czy schowane?

Polecane posty

Gość pytam o relling

zamierzam urządzić kuchnię-nie wiem czy zafundować sobie rellingi i powiesić łyżki,sitka kubki czy pochować wszystko do szuflad i szafek.Kuchnia bedzie nowoczesna.Z 1 strony podobaja mi sie aranzacje IKEI z wystawianiem prawie wszystkiego,ale z 2strony nie chce zagracic kuchni

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ogródek przy domu
przyprawy odkryte, naczynia zakryte. Naczynia z czasem zaczynają się niszczyć, nie nadają się jeszcze do wyrzucenia, ale na wystawkę też nie bardzo, wtedy mogłoby wyglądać niezbyt estetycznie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dokładnie tak jak wyżej

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dokładnie tak jak wyżej
a jeszcze naczynie niektóre uzywane są raczej nie często i po prostu sie kurzą ...a jakos nie wyobrażam sobie ścierac co dziennie kurzy np z patelni

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wykazać i zasłużyć
schowaj wszystko co się da tak jest praktycznie i nic się nie kurzy. Przyprawy - jeśli to ma być przypadkowy zbiór różnych opakowań (a tak się z czasem dzieje) to ja wole, zeby było wszystko w szafce zamykanej, ale łątwo dostepnej i pod ręką

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja własnie urządziłam kuchnie
w nowym domu i z początku zrobiłam wszystko odkryte ale w moim wypadku to porażka ...teraz mam wszystko zakryte i na wierzchu tylko stojak z przyprawami

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja własnie urządziłam kuchnie
a relling mam ale nie duży na malutkie kubeczki i jest ok !

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×