Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwona Śliweczka

NIE MAM GUSTU POMÓŻCIE MI DOPASOWAĆ CIUCHY

Polecane posty

Moim zdaniem to wy nie macie gustu MIKA ten płaszcz jest naprawde ładny,i seksowny

Gość sdfs
no naprawde piekny, w szczegolnosci ten pasek :D

Gość no masakra jakaś
ten płaszcz i buty:D:D

Gość własnie że ten
płaszczyk jest zajebisty

chcialam zauwazyc, ze autorka nawet nie podala co lubi nosic, w jakich kolorach sie dobrze czuje, czy ubiera sie bardziej pod kolor czy w zywe kolory i nie podala jaki ma typ urody plaszcz fatalny, ale te buty to dopeiro porazka :D

Gość Zalezy kto co lubi
takie jest moje zdanie... nie ponizajcie kogos bo ma swoj gust

Gość bardzo ladny plaszczyk

Gość Czerwona Śliweczka
jestem brunetka i mam ciemne oczy więc chyba pasuja mi jasne kolory

Gość walizeczka pełna ch...stwa
Moja rada - kup płaszcz, ale trochę bardziej klasyczny. Oczywiscie nie jak dla starej baby, ale taki po prostu prostszy, z materiału niepołyskliwego, z paskiem albo zwężeniem, obojetne. Długość za tyłek, tak powiedzmy do połowy uda. Płaszcz moze być jasny, bo masz szczuplutką górę. Jak chcesz nosić rurki, to nie bierz do tego płaskich butów, zadne baleriny, bo bedziesz wygladac jak kaczka. Myslę, że fajnie wyglądałyby buty skromne, proste, na platformie, ale też nie jakiejś pancernej. I ma byc obcas.

Gość walizeczka pełna ch...stwa
Gość zakrecona tu nadaje ...
mika16 popieram koleżanki płaszcz wygląda jak z tandety pasek straszny...a buty eh no nosiło się 4 lata temu Wydaje mi sie ze powinnaś postawic na coś klasycznego pamiętaj ze rzeczy proste jak np płaszcz połączony z ładna chusta wygląda elegancko z klasa i kobieco żadne płaskie buty chociaż malutki obcas Należy pamiętać ze jesli mamy kurtkę czy tez płaszczyk w wzory jak np kratka chusta powinna być gładka oto proszę taki krój płaszczyka mi sie podoba (ten jest chyba zimowy a wiosenny również znajdziesz http://www.fashion-era.com/images/Coats/autumn2006/evansred2006coat.jpg jesli podoba ci sie kratka to mzoe postaw na cos tego typu http://www.on-i-ona.pl/galerie/p/plaszcz-mini-madonna-bia_42.jpg a nie kurtkę gdzie widać ci całe plecy

Gość zakrecona tu nadaje ...
http://stylio.pl/ proszę zaloguj sie podpatrz co nieco od dziewczyn, spytaj o rade :)