Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PiotrekPiotrek

Dlaczego mimo iz mam mieszkanie i jezdze audi za 300 tys zlto nie mam dziewczyny

Polecane posty

Gość seennaa
a może to TY sprawiasz wrażenie osoby, ktora nie chce się wiązac na stale taki samochód to raczej przywodzi na mysl hulakę lub nieosiągalnego faceta dla zwyklej dziewczyny.... zależy od punktu odniesienia... można byłoby spisac cała książkę, na temaat tego dlaczego nie masz zadnej dziewczyny.... a sam pomysl i powiedz, jak myslisz dlaczego albo inaczej, powiedz, co Tobie by przeszkadzalo w Twoim zachhowaniu, gdybys był dziewczyną...

Gość Joe Dassin
1.obracasz sie w niewlasciwym towarzystwie 2.cos jest z Toba nie tak- albo charakter albo wyglad 3.skoro zadajesz takie pytania tutaj domyslam sie, ze chodzi o charakter, np.brakuje Ci pewnosci siebie itp. 4.zmien auto- A8 jezdza faceci po 50tce, 23latkowi pasuje A3-A4-A5

Gość PiotrekPiiotrek
hehe Malik moze cos w tym jest, tez zanim zaczalem nim jezdzic to obawialem sie reakcji ludzi ale nie spodziewalem sie czegos takiego ze strony dziewczyn. Byc moze tu nie chodzi o samochod, no sam nie wiem. Moze ja tylko to tak sobie tlumacze ze to samochod a rzeczywoscie cos ze mn ajest nie tak

malik Kup sobie inny, tańszy wóz. tak! najlepiej przesiądź się na hulajnogę:D zapewne polecie zanim wtedy chmara rozwrzeszczanych nastolatek:D ludzie, przecież nie w tym rzecz. on po prostu prawdopodobnie ma irytujące zachowanie.

tutaj raczej nikt ci nie doradzi... bo nikt cie nie zna... ani charakteru ani wygladu... na pewno masz przyjaciol... ich zapytaj i z nimi pogadaj

Gość Joe Dassin
5.albo normalne dziewczyny sadza, ze to dla nich za wysokie progi 6.albo biora Cie za " wyrywacza doopeczek " ;)

Gość seennaa
clover juz mu to poradziłam:)

Gość yaga
Piotrek, a skad ty jestes chlopaku? bo ja mam fajna kolezanke, ona tez jakos nie moze chlopaka znalezc :) moze wadniecie sobie w oko :)

Gość jacobs
panny boja się ze jak sie z toba zwiazą to ludzie powiedza ze leca na kase.A masz swiezy oddech?pytam bo znalam super faceta ale tak mu jechalo ze az strach.

czesc z checia bym sie z toba zamienil ja mam 25 lat jestem po slubie ale... ale mam stwardnienie rozsiane i mnie zona zostawila wiem co czujesz bo najgorsza jest samotnosc jesli czujesz sie samotny moze to i lepiej ze nie masz nikogo przynajmniej nikt nie moze cie tego pozbawic

Gość PiotrekPiiotrek
Wiecie tak szczerze moze to zabrzmi groteskowo i szmiesznie ale czasami mam ochote stoczyc ten samochod gdzies do rowu i zyc jakos inaczej. Po cholere mi on, jak nie mam dla kogo nim jezdzic. A tak jezdzic zeby jezdzic, to uwierzcie mi, 2 tygodnie i to powszendieje. To naprawde nie jest nic wielkiego, ludziom sie wydaje ze koles o ten ktory tam w srodku siedzi i prowadzi to musi miec zycie i jaki to on jest niedostepny i z innych sfer. Ale jak juz sie to ma to w mig sie czlowiek przyzwyczaja i nie jest to nic nadzwyczajnego.

Gość jacobs
prowokacja i marzenia frustrata.Dobranoc

Gość malik
do *zimmma* Za to jakie możliwości ma taka hulajnoga! Wybierasz laskę i bezradnie jedziesz do niej na takim trupie. 6 na 10 da się nabrać na ten kit (prezent dla siostrzeńca?). Lecisz na kasę? Fuj. Taki za 100 też nieźle jeżdzi.

wiesz co moze po prostu nie znalazles jeszcze tej odpowiedniej dziewczyny poczekaj jeszcze troche... nie warto sie z tym spieszyc... bo jak znajdziesz dziewczyne a po czasie okaze sie ze poleciala na kase to bedziesz jeszcze bardziej cierpial niz teraz...

Piotrek, czekam na Twoja wypowiedz w której nie znajdzie się słowo: samochód/auto/wóz/audi nie no, muszę Cię spisać chyba na prowo 💤

Gość seennaa
nic sie nie stało lcover;) no Piotrek w koncu do rzeczy gadasz, od razu rysuje sie inny obraz Twojej osoby juz bylabym chętna;P

powiem tak.... to ze takie snobowe klimaty powszednieja to racja w 100% nie bede tu rozpisywac swojej story ale najwieksze szczescie to miec druga os ktora czy w audi czy nie w audi jest ok

cosmopolitangirl a moze mozna miec wszystko.... mysle ze powinienies zaczac szukac znajomosci wsrod wartosciowych lasek Takich, które docenią twój samochód, mieszkanie i portwel.

Za to jakie możliwości ma taka hulajnoga! Wybierasz laskę i bezradnie jedziesz do niej na takim trupie. 6 na 10 da się nabrać na ten kit (prezent dla siostrzeńca?). Lecisz na kasę? Fuj. Taki za 100 też nieźle jeżdzi. mnie nie interesuje zaden samochod za 300, 100 czy 10 tys. ale nie interesują mnie też bajery na hulajnogę, słodkiego pieska czy złamany paluszek 😴 mnie ineteresuje jedynie/aż człowiek.

Gość PiotrekPiiotrek
Ludzie czy naprawde jezeli ktos sie do Was zwroci z problemem innym niz milon innych stereotypowych i powszechnych na tym forum to odrazu znaczy ze jest to prowokacja??? Nie bede wysylac Wam zdjec zeby udowandniac cokolwiek bo to chyba nie o to tu chodzi. Zreszta czy tak malo jest ludzi ktorzy maja mieszkanie i jezdza takimi samochodami?? Ja widze multum takich, wiec nie mowcie mi ze to jest jakis temat z kosmosu

Gość magdalennnnnka
a moze dziewczyny mysla, ze jak masz audi to mozesz miec kazda i bierzesz je tylko na jeden raaz. Tez sa ludzie ktorzy odpychaja. Znam taka laske moimn zdaniem fajna panan a naden jej nie chce.

Gość seennaa
wiesz PIotrek tak mi sie przypomnialo.. praktycznie każdy z nas ma jakies przezwisko moglabym/bysmy poznac Twoje?

Gość PiotrekPiiotrek
hehe "czarny" bo mam b.ciemne wlosy. ale nie sadze ze ma to cos wsponego z moim charakterem. Chyba chcesz rozszyfrowac poglad innych osob na mnie dlatego o to spytalas ;)

Gość magdalennnnnka
i Piotuś milczy. A może jest tak, ze ywywzszasz sie tym, ze wlasnie masz audi a oni sa golodupcami???

Gość Asia82_82tlen.pl
widzisz kolego problem tkwi w twojej głowie-jestes dziecinny, piszesz ze jezdzisz audi po miescie- a kto tak robi-gówniarz i jełop, dla mnie to buractwo, jak nie masz co robic to sie w domu siedzi a nie jezdzi bez celu po miescie. a druga sprawa-no taki penis to tez by mi nie odpowiadał, wyslij mi fotke bom ciekawa jaki masz ten "ryjek". i moja rada -dorosnij to i dziewczyny zaczna cie traktowac powazniej!

Gość magdalennnnnka
hehe a ile masz wzzrostu?? to mozemy sie poznac, bo lubie brunetów :P

bimbalek wlasnie mysle i mysle.... jednak nie mozna miec wszystkiego..... wazne jest jak odbierasz to co masz co cie spotyka ale wszystkiego nie bedziesz mial.... never

a ja nie wie po co jeszcze ta gadka... juz ci pare osob powiedzialo co masz robic... a ty nie sluchasz... tak jak bys czekal az ktos ci napisze cos co ty naprawde chcesz przeczytac...

Gość tamta ona
bo liczy się wnętrze ... skóra, audio, na zegarze 200 :-p