Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PiotrekPiotrek

Dlaczego mimo iz mam mieszkanie i jezdze audi za 300 tys zlto nie mam dziewczyny

Polecane posty

Gość seennaa
najprostszy sposob to... zapytać sie swoich kumpli co z Tobą nie tak.... bo oni znaja Cie najlepiej i powinni wiedzieć więcej niz my forumowicze, i lepiej Ci doradzą... tak sądzę...

Gość normalna .......
hej mysle ze jestes zwyklym szczeniakiem ktory na nic nie musi pracowac tylko wszystko dostaje od rodzicow, jak bys popracowal to by zycie cie nauczylo jak sie zachowywac i nie przechwalac sie ze masz wlasna hate fure itd. wystarczyloby ze teraz ktos by ci to wszystko zabral i musialbys sam na siebie i na swoja kobiete zapracowac...i mysle ze pierwsze co bys zrobil to sie poplakal . Ktora kobieta szuka kolesia ktory sie przechwala co to on nie ma nikt nie jest glupi i dziewczyny wiedza ze to zasluga bogatych rodzicow. Zejdz troche z tonu i znormalniej bo jak teraz tego nie zrobisz to pewnie kiedys zycie da ci takiego kopa w dupe ze zrozumiesz wszystko i nie bedziesz sie musial radzic na forum obcych ludzi...bo robisz z siebie idiote, zadufanego w sobie co ciagle podkresla co to on nie ma...

Gość PiotrekPiiotrek
moge fundnąć paru osobom bony towarowe jak chcecie piszcie

Gość clover87
a papierem sciernym probowales??

Gość PiotrekPiiotrek
ale wiesz jakie to super uczucie wycierac tyłek dwuseta ,,,no ale tylko jak sobie na to pozwolicc,no ale do rzeczy pmózcie

Gość any1
mysle, ze masz zle auto. wybor auta jest zwiazany z charakterem i tym, kogo udajemy albo jacy chcemy byc. zmien auto.

Gość MagdiTTTTTa
normalna...ty nie jestes normalna, sorry nie lubie obrazac ludzi na forum , ale ten twój pseudonim kontra to co napiasłas " o ciezkiej parcy" :D:D nie umiałam sie powstrzymać :D

Gość PiotrekPiiotrek
w porzadku ale czy ja rzeczywisci en akazdym kroku to podkreslam?? napisalem dopiero jak ktos z Was sie spytal jakie to audi itd. Na codzien tez nie chwale sie tym przed wszyskimi. Ludzie widza to dopiero jak sami zpbacza, ja o tym nie mowie. Co mam parkowac samochod 2 kilomtery przed uczelnia i dalej jechac autobusem?? Albo jezeli ktos chce do mnie wpasc, to mowic sorry ale ja nie mam mieszkania wiec przykro mi

Gość seennaa
normalna... a co w tym złego, iż chłopak ten nie musi sam na siebie pracowac? nie bądź zazdrosna...

Gość PiotrekPiiotrek
moge fundnąć paru osobom bony towarowe jak chcecie piszcie moge fundnąć paru osobom bony towarowe jak chcecie piszcie moge fundnąć paru osobom bony towarowe jak chcecie piszcie

Gość clover87
a wiesz jakie to jest super uczucie byc normalnym czlowiekiem?? chyba nie

Gość PiotrekPiiotrek
no mam dobry dzień i chce dac pare bonów po 100 zł..chcecie czy nie

Gość PiotrekPiiotrek
i dajcie spokoj juz z tymi podszywami ;)

Gość Elllee
clover87- a Ty wiesz?

Gość seennaa
PiotrekPiiotrek bo to jest tez trochę tak, ze w naszym zyciu istnieje wiele stereotypów, co do mlodych i zamoznych osobnikow... moze nie ma sie czym przejmowac.. może twoj czas jeszcze nie nadszedł.... a koleżanki jakies masz?

Gość kasik kasik
a cha jak rozdajesz bony to ja tez chce tylko co mam ci wysłac adtes czy co

Gość PiotrekPiiotrek
to wszystko o bonach o fiucie bokserkach itd to jakis 14 latek ktory dorwal sie laptopa ojca bo pierwszy raz na oczy w zyciu cos takiego wogole zobaczyl;) odpusc sobie chlopcze

Gość seennaa
no ja tez chce bon

Gość clover87
słuchaj ja też chce bon tylko co ci wysłać dane

Gość normalna .......
senna ... nie jestem zazdrosna mam na mysli to ze jakakolwiek praca ksztalci charakter i bardziej sie szanuje pieniadze ktore sie wydaje, swoje czy rodzicow...ma sie inne podejscie do zycia. tyle..

Gość PiotrekPiiotrek
jasne ze mam, tu nie chodzi o to ze jestem jakims dzikim kolesiem. Mam i to sporo, w akademiku i nie tylko, ale widze ze zadna nie chce sie ze mna wiazac tak na stale

Gość Elllee
no super jesteś mi tez wyslecz bon,,,podam ci dane tylko napisz gdzie

Gość clover87
no raczej jestem normalna nie podszywam sie pod innych i nie robie z siebie kretyna i z innych przy okazji... te gowniarzu a ode mnie wara!!!

Gość normalna .......
bon spoko chce tylko jak mam ci dac dane

Gość hmmmmmmmmmmmmm
może laski myślą, że bajerujesz każda panienkę, zabierasz do auta itp... i boją się wiązać z kimś takim. Uważają może, że możesz mieć każdą, a po co im taki koleś?

Gość clover87
no bon bym wzioł ale czy jest legalny nie kradziony

Gość malik
Kup sobie inny, tańszy wóz. Twój obecny samochód aż krzyczy o Twoich brakach ( taka fura rekompensować ma braki gdzieś...tam... hm). Może musisz dorosnąć do pewnej klasy. Głowa do góry! Młodość przed Tobą.

Gość normalna .......
mnie terz wkur..a ten gnojek co sie podszywa. j a za bony dziekuje:)nie sa mi potrzebne.