Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PiotrekPiotrek

Dlaczego mimo iz mam mieszkanie i jezdze audi za 300 tys zlto nie mam dziewczyny

Polecane posty

Gość seennaa
dokladnie tak...zgadłes;) ty czarny a ja "indianka" a to tez nic wspólnego z moim charakterem nie ma:) no to może w inna stronę... jak TY myslisz PIOTRZE, co kobietom w TObie może nieodpowiadać??

Gość PiotrekPiiotrek
o tym penisie to byl podszyw, nic o wacku nie pisalem;) A w kwestii jezdzenia po miescie po prostu ot tak ujalme to kolokwialnie heh nie jezdze po to zeby sobie jak najszybciej opony zuzyc bo stare mi sie znudzily i mam kaprys kupic nowe;) nie, nie:)

a ja już idę spać bo grzeczne dziewczynki o tej porze już śpią;) a niegrzeczne robią to co chcą:D hihi

Gość seennaa
clover zawsze jest szansa, iz ktoś mu to powie... dopóki ma słuchaczy, dottąd w nim nadzieja...

Gość seennaa
więc db nocy clover:)

Gość PiotrekPiiotrek
No masz racje Clever juz wlasciwie wiekszosc dziewczyn sie wypowiedziala, po prostu chce poznac zdanie jak najwiekszej liczby osob n aten temat. Moze im przeszkadza ze zawsze zaczynam zdanie od "no" ;) No a tak na powaznie to sam nie wiem przeciez ni ejestem kobieta ani nawet nie przebieram sie wieczorami w damskie ciuszki wiec ciezko mi dojsc do jakich wnioskow:)

Gość magdalennnnnka
bo faceci sie nasluchaja, ze laski leca na fure i tak mysla. Pewnie, ze jest pare takich panienek, ale co to za zycie byc z idiota tylko po to by wozic tylek jego bryka... oczywiscie nie mopwie, ze ty jestes idiota, ale jest wielu facetow, ktorzy jak maja dobre auto to mysla, ze sa zajebisci. Nie znosze facetow za pewnych siebie!

Gość magdalennnnnka
hehe ale spalony podszyw

Gość magdalennnnnka
a skoro piszesz, ze nie masz duzych wymagan co do dziewczyn to napisz co musi miec, bo inaczej nie przejdzie. Moze jednak masz zawyzszone wymagania???

Gość PiotrekPiiotrek
mówiłem ze mam juz lache? to spadaj!!!!!!!

Gość PiotrekPiiotrek
No wlasnie moze to to ze starszy mi zawsze mowil ze mam nosic glowe wyzej niz reszta motlochu, tak to on doslownie gadal, ale w sumie ja tak nie robie. Ogolnie tak jak napisalem wczesniej, nie zdarzylo mi sie zebym w rozmowie wspomnial cokolwiek o samochodzie albo mieszkaniu albo o innych dyrdymalach. Jezeli ludzie cos o mnie wiedza to albo jestescie to Wy (ale i tak nie wiecie kim jestem) albo ludzie ktorzy sami zobaczyli czym jezdze gdzie mieszkam (bo np byli u mnie na imprezie, sylwestrze) etc etc

Gość seennaa
ale jak da sie zauważyc te, ktore mialy cos do powiedzenia wypowiedziały sie a reszta to... szkoda gadac...porażka

Gość magdalennnnnka
hm... a w jakim gronie sie obracasz?? Tak moja mama mi tez mowi, ze mam miec towarzystwo na poziomie a nie jakis debili, ale co ja poradze ze ja wole tych moich debili an ie jakis mamisynkow, ktorzy sa nudni, wyrzej sraj niz tylki maja i nie wiedzia co to prawdziwe zycie :)

Gość PiotrekPiiotrek
I nigdy nie ponizam innych z racji posiadanej mniejszej kasy, napewno nie. No wiesz co no nie powiem ja tez tam jakies swoje wymagania mam bo sam jakis gosiewski nie jestem ( i nie chodzi tu znow o kase). Lubie brunetki, spontaniczne, o raczej kobiecym charakterze nie jakims zmaskulinizowanym jak doda ( on a kobieca nie jest). I nienawidze babskich fochow i gierek hehe o tyle

Gość seennaa
Piotrek w skrocie to bedzie tak im dlużej piszesz tym madrzej sie wypowiadasz i tym bardziej sie do Ciebie mozna przekonac na początku byłes płytki, powierzchowny a teraz nadajesz swoim wypowiedziom ksztalt i charakter tak trzymaj a będzie db, i w koncu znajdziesz tą, ktorej szukasz...

Gość magdalennnnnka
a co robisz na codzien? Trzeba tez miec okazje by poznawac nowe osoby :) wiesz jak tak z Toba pisze to wydajesz sie normalny i calkiem spoko

Gość magdalennnnnka
to jest tez tak, ze moze Ty oniesmielasz. Jak dziewczyna Cie poznaje i widzi samochod, Twoj ubiór (powiedzmy super markowe ciuchy) i portfel i patrzy na siebie ciuchy z bazaru i marny grosz to czuje sie gorsza i nawet jakby Cie chciala to by sie czula gorsza i ze nie ma szans.

Gość PiotrekPiiotrek
No dokladnie, ja tez olewam co gadaja starzy. i tak robie swoje. Kiedys bylem przekonany ze kasa to ho ho wiekszego szczescia nie ma. Ale tak na dluzsza mete to w pewnym momencie przychodzi taka dygresja ze wlasciwie dla kogo to wszystko miec, posiadac. Jezdzic zeby jezdzic to zadna radocha, fajniej jak ktos tam kolo Ciebie siedzi i wiesz ze ta osoba naprawde cos do Ciebie czuje, dzieli z Toba problemy i mozesz na nia czasami naprawde liczyc. Tzn nie chodzi zeby kobieta mnie w czymkolwiek wyreczala, ale kobieta ma za zadanie raczej wspierac faceta psychicznie wtedy chce sie zyc i robic rozne rzeczy i podbijac swiat. A jak tak sam siedzisz zamknietyw tych swoich samochodach i mieszkaniach chocby nie wiem co tam bylo to zapewniam dlugo sie tym nie bedziesz cieszyc

Gość już mi się podobasz
piotrek piotrek:) tzn raczej dla mojej córki :D :p

Gość magdalennnnnka
juz mi sie podobasz - jakby wypowiadala sie moja matka...

Gość PiotrekPiiotrek
Dzieki Seenaa, wzajemnie

Gość już mi się podobasz
:D:D jakbym słyszała swoją córkę :p

Gość magdalennnnnka
dla niej to jak poznaje faceta i przyrowadze go do odomu to jest "100 pytan do" a głownie to gdzie mieszkasz, gdzie pracujesz, jakie masz wyksztalcenie, co robia rodzice bla bla blaa jak nie jego to mnie sie wypyta. Potencjalnie szuka dla mnie meza a nie pomysli, ze mi sie do ołtarza tak nie spieszy...

Gość już mi się podobasz
widzę, że ludziom jakoś ciężko się spotkać mój synek(ciut młodszy od ciebie) też nie może trafić na fajną dziewczyną, córce tez nie było łatwo