Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwicia

FOTOGRAFIA ŚLUBNA !! ZA DARMO! MEGA OKAZJA !!!

Polecane posty

widze ze dialog z Toba do niczego nie prowadzi bez komentarza. zycze sukcesów :D

Gość znajomy kolega
Do basbass Pewnie ze do niczego nie prowadzi bo ja nie leje wody.... Czekam kiedy wreszcie ktoś zapyta Ciebie o podanie linka do twojej strony a ty z ochotą go umieścisz.

Gość pytająca......
ło matko, ale przepychanka w takim razie dodam jeszcze swoje trzy grosze: nie spodziewałam że kwicia jeszcze wypłynie. może ze 2 tygodnie po tym ogłoszeniu dziewczyna reklamowała się w kafeterii, że "posiada profesjonalny sprzęt i doświadczenie w fotografowaniu ślubów". zadałam jej grzecznie pytanie co to za sprzęt kupiła (myślałam, że coś pełnoklatkowego z jasnymi szkłami - bo przecież pisała o profesjonalnym sprzęcie) i w jaki sposób przez 2 tygodnie nabrała doświadczenia - i to był błąd! nie dość, że nie odpowiedziała, to jeszcze zlikwidowała temat! gratuluję! takim sposobem "odpowiedzi" dziewczyna zyskała spooore grono fanów :P do kolegi po fachu: jeśli dla ciebie 1-ka z elką 1.2 jest na tyle kiepskim sprzętem, by nie potrafić nim zrobić zdjęć w kościele, to gratuluję :D mam nadzieję, że nigdy się nie spotkamy przy robieniu zdjęć :D basbass - pozdrawiam :) skąd jesteś? spytałabym się o stronkę i trochę porad, ale się boję o posądzenie o stronniczość...

Gość Kolega blisko twojego fachu
pytająca.... czy w szkole uczyli ciebie czytać po polsku? podejrzewam że nie. Przeczytaj co ja pisałem o sprzęcie. To ja się posługuje takim sprzętem ale na ślubach nie robię zdjęć. Pracuje w modzie i reklamie i tu mam nadzieje że też sie nie spotkamy. Już widzę na wybiegu fotografa pracującego bez lampy błyskowej..

Gość chodzi i reklamę
pytająca spytaj się o stronę basbass Chyba właśnie o to tu chodzi. Obejrzymy sobie te jego zdjęcia...