Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skfhhse

POMOCY!!

Polecane posty

Gość skfhhse

Jest tu jakis ginekolog bad zbardzo doswiadczona kobie ktora mzoe mi pomoc ??

" jasne! wszyscy ginekolodzy po godzinach dyżurują na kafe":D :D :D

Gość skfhhse
nie potrafie dojsc do orgazmu wspolzyje z chlopakiem jes t fajnie ale nie dochodze

to szukasz raczej seksuologa, ginekolog ma niewiele w tym temacie...

Gość skfhhse
no dobra moze i tak ale moze wy mi pomozecie?

Gość co może być przyczyną
musisz sie troche rozluźnić. myśleże sama dobrze wiesz w czym tkwi problem. chyba że masz ok. 16 lat.

Gość skfhhse
bardzo prosze

Gość skfhhse
17 a to od wieku zalezy?

pociesz się, że nie jesteś jedyna: wiele kobiet ma z tym problemy a wielkie orgazmy jedynie z penetracji członkiem przy każdym stosunku to ficja z filmów X większość kobiet potrzebuje nie tylko dłuższego rozbudzania niż mężczyźni ale też dodatkowych bodźców, pieszczot np. piersi, łechtaczki... niestety jest też sporo kobiet które nigdy nie doświadczyły orgazmu pochwowego i no cóż - trzeba z tym żyć nie wiem jaki jest Twój "staż", od jak dawna współżyjesz, co CIę łączy z parnerem: uczucie czy tylko chemia - dla wielu kobiet uczucia są kluczowe, by osiągnąć orgazm... u kobiet, inaczej niż mężczyzn jest to tak złożona i krucha sprawa, że Ciężko bez ogromu informacji znaleźć przyczynę - jeżeli koniecznie chcesz szukać to radzę udać się do seksuologa. Pamiętaj tylko o jednym: my w przeciwieństwie do mężczyz, orgazmu musimu się niejako nauczyć a więc do nauki a nie przed komuterem ;)

troche tak. dopiero poznajesz tajniki seksu i różnie z przyjemnością może być. bardziej sie pewnie martwisz jak wyglądasz,czy jesteś wystarczająco świerza i takie tam. no i z partnerem też pewnie nie znacie sie tak dokładnie, wszytkie pragnienia i to co lubicie. z czasem i z tym odpowiednim będzie lepiej.

Gość skfhhse
wspolzyje od 16 pazdziernika z tym chopakiem Kocham go strasznie ... ale nie wiem nawet co mnie podnieca mam ochote na seks ale jakos nie mam wrazliwych czesci ciala

a próbowałaś sama znaleźć te miejsca? tylko nie na zasadzie musze znaleźć. tylko pełen relaks, może jakieś piwko...

PS. tak, wiek, stres przed ciążą, konsekwencjami, zawodem miłosnym, tym, że ktoś was nakryje, naturalny wstyd przed nagością czy wresznie niewystarczająca znajomość własnego ciał i potrzeb czy też nieodpowiednie piszczoty, rozbudzanie... wszystko to może mieć wpływ... jesteś jeszcze bardzo młoda a więc ciepliwości ;) odkrywaj powoli to, co piękne, co sprawia CI przyjemność i nie stresuj się brakiem orgazmu bo to będzie napędzało tylko błędne koło...

Gość skfhhse
raz bylo tak ze mialam ogromna chcice o zaczelam cos prubowac i duzo sluzu wylatywalo gdzie przewaznie jestem sucha podczas pieszczot ale to bylo tylko raz lecz orgazmu brak i wtedy zytalam jakies pisemka

czyli na dobrej drodze jesteś. trzymam kciuki.

Gość skfhhse
tylko moj chlopak teraz twierdzi ze wymyslam bo cos tu wyczytalam i to nie jest prawda i twierdzi ze to jego wina i nie potrafi mnie doprowadzic jak mam mu przemowic do rozumu ze to nei jego wina tylko ja nie jestem na tyle doswiadczona i itpe przed ciaza sie nie boje wykupilam tabletki ... a tak ogolnei to jeszczejedno pytanko hymm bo skoro biore tabletki to kochamy sie bez gumki i zawsze po musze leciec do toalety zeby wylac sperme do toalety a mozna inaczej jakos sie jej pozbyc nei latajac do lazienki??

jakkolwiek to zabrzmi: trenuj w samotności i gdy odkryjesz jakieś nawet najdrobniejsze miejsca, w których lubisz b yć dotykana, powiedz o tym chłopakowi - niech je pieści, rozbudza i razem też szukajcie nowych wrażliwych miejsc na Twoim ciele. Zobaczysz, że z czasem pojawi się i podniecenie i śluz a z czasem i orgazmy. Powodzenia

Gość skfhhse
dziekuje :) jzeli on bedzie chcial ze mna gadac ... bo wlasnie mu powiedzialam i jest wkurzony

Gość skfhhse
:(:(

Gość skfhhse
a powiedzcie mi prosze czy kazda kobiet aodczuwa orgazm tak samo?

Jak już CI pisałam na orgazm ma wpływ wiele czynników. Już róźnica z kim się współżyje, w jakich warunkach czy tylko penetracja czy i bobudzanie łechtaczki wpływają na to, że orgamy są różne: bardziej lub mniej intensywne, dłuższe-krótsze, wielokrotne itp tak więc z kobiety na kobietę też będę się one różniły choć ciężko to udowodnić bo jak porównać orgazm pani X z orgazmem pani Y??? Każda kobieta przeżywa to też na swój sposób: jedne krzyczą, wiją się w pościeli, drapią, gryzą... inne tylko szybciej oddychają lub wydają ciche, stłumione dzwięki, jęki... niech Twój facet się na CIebie nie wkurza ani nie obwiniajcie samych siebie: jesteście jeszcze młodzi, macie wiele czasu na nauczenie się swoich ciał - korzystajcie z tego zamiast szukać winnego. a co do spermy to ja wycieram chusteczką, by nie pobrudzić za bardzo pościeli i móc poleżeć sobie przytulona do faceta a dopiero później idę do łazienki i pozbywam się reszty

Gość skfhhse
ale kazda ma skurcze i pulsowanie itpe ??

Gość skfhhse
upupup

nie wiem, jak mają "wszystkie" może zrób ankietę to się dowiesz ;) pamiętaj tylko, że to jest coś tak indywidualnego, że nie ma sensu porównywać... wierz mi, że jak będziesz miała orgazm, to go nie przeoczysz i będziesz wiedziała, że to jest TO :) 🖐️