Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Generał Armata

Nie uważacie, że kafe przerodziła się trochę w forum ludzi zdesperowanych i

Polecane posty

ja łapkę używam w poprawnym sensie :P czyli czesc, na razie. a prawiczki kazde zdanie konczą machaniem łapką, bo to im najlepiej w życiu wychodzi :classic_cool:

Ja tez w poprawnym Zimme pozdrawiam choc nie zawsze zgadzam sie z tym co mysli no coz roznimy sie :)

"ja łapkę używam w poprawnym sensie czyli czesc, na razie. a prawiczki kazde zdanie konczą machaniem łapką, bo to im najlepiej w życiu wychodzi" Pomyśl, jak z takim prawiczkiem jest bezpiecznie na ulicy. Jeden cios i każdy leży

Brzydula wiem, że kiedys sie w czyms tak nie zgadzałysmy, ale nie pamietam czego dotyczyl ten topik. przypomnisz? :)

Gość ej brzydula 30
Piekna z Ciebie kobieta:):):):):)

Nie uważacie, że kafe przerodziła się trochę w forum ludzi zdesperowanych i szukających akceptacji Tak uważam

*zimmma*, a naprawde lubisz prawiczkow, czy sie tak nabijasz? oj uwielbiam 👄 :P a tak na poważnie, Ty bywasz najbardziej upiedliwy, 4life i z wiarą są bardziej na luzie. nie określam Was poprzez Wasze (nie)doświadczenie seksualne. 😴

Gość a całym tym forum
trzęsie lobby staraczek!!!!!!!!!!!!!!

Gość a jjaaaa
Dokładnie staraczki i zdesperowani z powodu powalającego wyglądu :D

Gość jjjjyogi
Dzień dobry mam na imię "Często zmieniam nicki" i udzielam się na kafeterii. Na początku tylko czytała/em ale teraz już wstawiam komenty i dzielę się wiedzą na temat śluzu, wróżb, dzidziusiów i t d.

dla mnie najgorsze sa te staraczki, normalnie szok, tylko rozród jakby nic innego w zyciu sie nie liczyło i te porąbane topiki staraczki styczen itp normalnie macica pod żołądek mi podchodzi

rozród wkońcu jej sensem życia każdego normalnego gatunku:)

ale na kafeterii to juz nie sens życia tylko obsesja, te posty piszą rozhisteryzowane, znudzone życiem, siedzące w domu matrony i tego sie nawet czytac nie da, z ciekawosci czasami zaglądam na swieze tematy a tu co strania, po czym poznac czy to ciąza a jakie objawy itp wogóle nie powinno byc takich tematów, jest jakies forum typowe nasz bocian czy cos w tym stylu i nalezałoby całata bande przeniesc

To dla odmiany trzeba założyć topik : Staram się nie zajść :) Nie chcę rodzić. Jak to zrobić? itp.