Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgarytka

oznaki zaplodnienia

Polecane posty

Gość malgarytka

wczoraj w nocy obudzil mnie potworny bol jajnika, pozniej bol rozszedl sie na cale podbrzusze. dzis rano bola mnie piersi a wlasciwie sutki staly sie wrazliwsze. powiedzcie czy to moze byc oznaka zaplodnienia?????????????????

mnie taki straszny ból leż budził nocą i sutki miałam strasznie wrażliwe tez...własnie gdy zaszłam w ciaże.

Gość ja tez mam wrazliwe piersi
ale bralam niedawno dostinex na zmniejszenie prolaktyny. nie wiem tez kiedy moge miec owulacje i okres bo mam pcos. po ostatnim stosunku rowniez moge podejrzewac ciaze. czy te objawy poki co moge wiazac tylko z obnizeniem prolaktyny?

niestety tego nikt nie wie nie ma żadnych oznak zapłodnienia. To jest cud i tajemnica i żadne badania nawet nie są w stanie określić kiedy doszło do zapłodnienia

Gość aaaaaaaaaaare
jak dla mnie owulacje masz poporstu.

Gość ja tez mam wrazliwe piersi
to bylaby juz 2. owulacja w tym cyklu, bo po skonczeniu dostinexu i po okresie w pare dni zaczelam odczuwac lekkie bole podbrzusza jak przy owulacji i to bylo 2 tyg temu. przy skokach prolaktyny moglabym miec dodatkowa owulacje? mam cykle ze wzgledu na pcos o dlugosci 30-40 dni.

nie ma dwóch owulacji, w jednym cyklu zawsze jest tylko jedna