Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 58kg silnej kobietki

Chciałabym się zwierzyć...

Polecane posty

Mam 18 lat. Nie mam chłopaka, takich naprawdę bliskich znajomych też nie. A praktycznie każdy w tym wieku juz się z kimś spotyka, ma jakieś poważne plany... A ja się czuję coraz gorzej z tym :/

Gość AAARRRRCCCCDDDD
Ja mam ponad 30 i mam to samo więc wyluzuj

Gość coś cię już swędzi

58kg silnej kobietki jest wiele ludzi w podobnej sytuacji do twojej więc nie masz za bardzo czym się przejmować po prostu spróbuj ja zmienić

Gość Agatannnnnnnnnnn
a ja miałam 17 jak zaczęłam spotykać się "na poważnie" z tym jedynym...........po 6 latach czar prysł i zycie zaczeło się na nowo, wieć żyj, paw sie szalej korzystaj z życia bo ja żałuję że zmarnowała 6 lat swoich najlepszych lat na kazdego przychodzi pora

Mam trochę kompleksów także... Jestem nad wyraz poważna jak na swój wiek- każdy tak mówi i to mnie denerwuje :/ Wokoło każdy zaczyna mieć swoje życie, a ja? Niedługo będę musiała zamienić papugę na kota i sobie tak żyć po staropanieńsku... Wiem, że trochę przesadzam, ale to są ponoć najlepsze lata życia :/ chyba tylko nie dla mnie

Na imprezach jedna wielka popijawa :/

Gość zastrzelmniedziśnaconam jutro

Gość za robotę się weź

Gość złośniczka
Ale już zrobiłaś duży krok ku poprawie. Napisałaś o tym:) Więcej się uśmiechaj do ludzi:)

Gość kakadu...
nie na wszystkich imprezach jest popijawa. zalezy od srodowiska. poza tym wiek, w ktorym jestes jest owszem fajny, ale pieknych lat mlodosci jescze troche przed toba. ja w dniu swoich 18 urodzin tez czulam sie troche samotna, chlopaka nie mialam, nawet do zadnego nie wzdychalam, mialam 3 kumpelki z lo ale relacje intensywne byly glownie w szkole. Wszystko sie u mnie zmienilo, jak trafilam do oazy. Poznalam swietnych ludzi, razem na wakacje, na imprezy, do kina itd..... Potem byly studia, chlopak, maz.... Teraz mam 30 lat, meza, dziecko, drugie w planach... Z perspektywy tych lat powiem ci, jakkolwiek trywialnie to zabrzmi, jeszcze wszystko przed toba, znajdz sobie srodowisko, w ktorym bedziesz sie dobrze czula. Moze to byc klub kajakarski, harcerstwo, chor.... nie wiem, cos co cie interesuje.... rozwijaj swoje pasje,

Bardzo dziękuję za pokrzepiające wypowiedzi, dajecie nadzieeje