Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynia277

ORGAZM - NIE DLA MNIE!!!

Polecane posty

Gość Martynia277

Może wyda wam się ten temat śmieszny ale wierzcie mi że nie jest mi do śmiechu. Mam 27 lat jestem mężatką od 3 lat mój mąz jest 10 lat starszy ode mnie . Jest moim pierwszym i jedynym partnerem seksualnym ale nigdy jeszcze z nim nie przeżyłam orgazmu.Szczytuję tylko wtedy gdy sama się pieszczę. Nie wiem sama czy ze mną jest coś nie tak czy po prostu on robi to źle podejrzewam jednak że wina leży w jego penisie a mianowicie jest za krótki a sądze tak dla tego ponieważ jak się kochamy prawie wogóle go nie czuję już bardziej odczuwam przyjemnośc gdy pieści mnie oralnie ale nie tak bym odleciała. Jednak czytałam gdzieś że pochwa jest tak zbudowana że potrafi się dostosować do każdego rozmiaru członka.Wiem że mam bardzo duże potrzeby ale nie potrafię znaleźć sobie kochanka ponieważ kocham męża i chcę by było nam obojgu dobrze.Przez nasze nie udane życie erotyczna cierpi cały nas związek gdyż coraz częsciej się kłócimy a to wynika z mojej frustracji. Dziewczyny jeżeli wiecie jak mogłybyście mi pomóc to bardzo proszę może znacie jakieś techniki by nauczyć się orgazmu jesteście moją ostatnią deską ratunku!!!

Gość nikulina1904
piescisz swoja cip*** podczas seksu z mezem. SAMA tak jak Ci jest najlepiej. myslisz o tym co Cie najbardziej podnieca i orgazm murowany SŁOWO