Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22lateczka

czy henna naprawde

Polecane posty

Gość 22lateczka

przyciemnia brwi i rzęsy bo zamierzam sobie zrobic, ale nie wiem czy te pieniądze nie będą wywalone w bloto czy po takiej hennie trzeba sie jeszcze malowac czy rzesy są naprawde ciemne??

Henna przyciemnia naprawde, zeby rzęsy były ciemne trzeba zrobić czarno-granatową, a na brwi na przykład brązowo-szarą lub czarno-brązową w zależności od koloru włosów.

są na prawdę ciemnie, przyciemnione, jakie sobie chcesz. ale to schodzi po jakimś czasie. zwyczajnie się zmywa, jak robisz demakijaż.

Gość 22lateczka
a jak dlugo sie utrzymuje taka henna a czy na dolne rzesy tez sie naklada henne ?? i wogole czy do kosmetyczki mam isc bez makijazu ??

im dluzej trzymasz henne na brwiach tym kolor bedzie ciemniejszy...tylko pamietaj ze twarde i grube rzeszy czy brwii szybcij zlapia kolor...intensywnosc koloru zalezy tez od rodzaju henny......

Gość papspdops
no,trzyma sie jakies 10 dni,lipa

Gość 22lateczka
ale ja nie chce jej sama robic tylko u kosmetyczki czy taka henna robiona w salonie dluzej sie trzyma?

to ile henna sie trzyma zalezy od tego czy mamy grube czy cienke i delikatne brwii....no i jaka henna byla zrozbiona,,nie kazda henna jest taka sama jakosciowo!

Gość 22lateczka
aha, ale jaka jest najlepsza bo ja sie nie znam na tym mozecie cos poradzic?

Gość ja sobie robię u znajomej kosm
u znajomej kosmetyczki. koszt to ok. 5 złotych. nie wiem, jaką mi nakłada, ale trzyma się ok. miesiąca, no może troszkę krócej. mam jasne rzęsy naturalne ale po hennie wyglądają ładnie...