Gość odradzam Napisano Styczeń 27, 2009 Może tutaj uda mi się przestrzec wszystkie panie kupujące buty w Studi Moda (na wstępię wstęp:) Nazwa firmy: Studio Moda - importer markowego włoskiego obuwia. Firma prowadzi dystrybucję poprzez własną sieć sklepów Studio Moda oraz dzięki współpracy z kilkudziesięcioma najlepszymi salonami obuwniczymi na terenie całego kraju. www.studiomoda.pl Jestem miłośniczą włoskich butów, kozaków, szpilek na obcasie i mam ich dość sporo. Zaznaczam to z tego względu, żeby nikt nie pomysłal, ze założyłam szpilki po raz pierwszy. Zarówna ja jak i jeszcze jedna osoba zakupiłyśmy buty własnie w tym sklepie..."niby"Barbara Renzi, ładne, zgrabny obcas, cena przyzwoita. To co przeszłyśmy po 2 tygodniach noszenia owych butów to gehenna i należałoby zgłosić to gdzieś dalej.Dotyczy to kozaków (na szpilce) BUTY NA PIERWSZY RZUT OKA WYGLĄDAJĄ DOBRZE. SĄ JEDNAK FATALNIE WYPROFILOWANE!!NIE DO CHODZENIA!Byłam zmuszona je wyrzucić. W moim przypadku trafilo to na jednego buta. Na stopie między palcami pojawiły mi się dosłownie siniaki (mojej znajomej po zew stronie stóp). Ucisk jest potworny. Skonczyło się opuchlizną i wyrzuceniem butów BARBARA RENZI na śmietnik OSTRZEGAM PRZED TĄ FIRMĄ.BUTY SĄ PODROBIONE I NA PEWNO NIE ORYGINALNE Zakupiłam teraz inne włoskie na podobnej szpilce i moge swobodnie w nich chodzić Koszmar pozdrawiam i mam nadziej e,ze podzielicie się uwagami na temat tego sklepu. Mam zamiar z reszta to zglosic, choc i tak zapewne to nic nie da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach