Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to już było

różnica między orgazmem lechtaczkowym a pochwowym

Polecane posty

Gość to już było

wiem że ten temat napewno już kiedyś był ale ja chciałabym konkretną odpowiedź w jednym poście. Wiem tylko że na ten drugi trzeba zapracować... Proszę o odpowiedzi

Orgazm łechtaczkowy następuje w wyniku stymulacji łechtaczki. Jest nieco intensywniejszy i krótszy niż orgazm pochwowy. Orgazm pochwowy uzyskuje się poprzez stymulację punktu G na przedniej ścianie pochwy.

Gość ajt
łechtaczkowy intensywniejszy od pochwowego??? człowieku kto ci takich bzdur naopowiadał?

Gość opppsss
na przedniej scianie ?? a nie w tyle ?

kobiety na forum, miedzy innymi ;) a konkretnie, ze łechtaczkowy jest intensywniejszy, ale krótszy, za to pochwowy głebszy, dłuzszy ale bardziej przytłumiony. moze więc dogadajcie sie miedzy sobą :classic_cool:

pochwowy moze być też od uderzania w szyjke macicy, w głebi. ogólnie od pobudzania wewnątrz, niewazne gdzie konkretnie - w odróznieniu od targania małej palcami ;)

Gość ajt
łechtaczkowy to jak letni deszczyk a pochwowy to jak burza z piorunami. :D taka róznica. i nikt mi nie bedzie wpierał ze łechtaczkowy mocniejszy niz pochwowy!

Gość opppsss
jak poznac czy ma sie orgazm pochwowy, jak czytam te opisy chociazby na wikipedii dochodze do wniosku ze chyba nigdy go nie mialam :O jest on u mnie rzeczywiscie przytlumiony i nie tak intensywny jak lechtaczkowy

to i ja dodam od siebie-dla mnie najlepszy orgazm jest z penisem w srodku i draznieniem lechtaczki...ale rozbierajac to na skladowe: lechtaczkowy duzo mocniejszy..pochwowy rzeczywiscie przytlumiony...mi tam w samym pochwowym czegos brakuje

Jedne kobiety orgazm pochwowy przeżywają spokojniej, tylko jako falujące ciepło i skurcze pochw oraz macicy. Ale są też i takie kobiety, które podczas takiego orgazmu dosłownie wpadają w konwulsje, tak nimi rzuca. :)

Gość opppsss
wlasnie znalazlam w necie stwierdzenie ze orgazm lechtaczkowy wynikac moze ze stosunku ? w sumie ja mam tylko ten orgazm kiedy stymulowana jest lechtaczka palcem czy jezykiem nie zdazylo mi sie go miec podczas stosunku

Gość to już było
dzięki za odpowiedzi Bo głupio jest przeżywać a nie wie się co. Jakoś nigdy nie zastanawiałam się nad tym jaki to orgazm po prostu mi się podobało i tyle mi starczało;)

to w koncu jakie rezultaty przemysleń? co to było? :classic_cool: