Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P y t a j n i k

Jak często może facect po 30?

Polecane posty

Gość P y t a j n i k

Byłam z facetem po 30 (ja 20+, od zawsze duży temperament). Od początku było kiepsko, czego nie zauważyłam z uwagi na częstotliwość spotkań. Zamieszkaliśmy razem... masakra!!! sex raz na tydzień, potem miesiąc, dwa miesiące... w końcu po półtora roku raz na trzy i więcej i kłótnie, że jestem nimfomanką (to ja inicjowałam ex, bo chyba uprawialibyśmy go raz do roku), że faceci po 30 nie mogą już tak często jak młodziki, że powinnam zrozumieć. Teraz mam kolejnego faceta po 30 - przeciwieństwo tamtego. Ledwie go pocałuję, a już mu staje, ciągle ma ochotę na sex, może kilka razy pod rząd, idziemy spać... a ten mnie w nocy budzi i od nowa. :o Chyba nie miałam ani jednego normalnego faceta po 30... ;) A jacy są Wasi?

Gość do w Cipny
To zależy tylko od chęci i charakteru na bank jak ma taką jakiej pragnął to bzyka się jak królik nawet mając 50+ lat :D

Gość P y t a j n i k
W to 50+ jakos nie wierze. ;)

Gość sla
no a jak :0 tacy tez sie bzykaja moi niedoszli tesciowie tak jada mysle ze to zalezy od temperamentu i pobudliwosci wogole

Gość P y t a j n i k
moj może dwadzieścia razy w te i spowrotem

Gość kaskaa21
tez mam faceta 30+ i moze jak najbardziej ;) w to ze faceci 50+ tez moga wieze jak najbardziej..czesto mnie dochodzily glosy z sypialni rodzicow ;)

Gość P y t a j n i k
Sla, wierzę, że po 50 można raz na 2 dni. Raz na 5 dni. Ale 5 razy pod rząd??? :o Poza tym widziałam pełno tematów na Kafe, że po 30 czyimś tam partnerom się odechciało. Zresztą sama zauważyłam, że 20latki mogą zawsze i wszędzie. Ale 30latkowie? Proszę o wypowiedź partnerki. Panów 30-letnich i starszych proszę o niesianie autoreklamy ;)

Gość yesssssika
mój tez jest po 30-ce i powiem Cie, że może :D :D i to dużo :D i jak dobrze :DD

Gość P y t a j n i k
Do podszywa "moj może dwadzieścia razy w te i spowrotem" Nie wiem, nie sprawdzałam. Może by i mógł. Ale ja bym się chyba rozsypała :D

Gość do w Cipny
NA co wam takie stare pierniki w wieku 21-25 powinno się posiadać faceta 23-28 to wszystko będzie mógł :D

Gość P y t a j n i k
yesssssika -> czyli że po 30 mogą, a ja wcześniej miałam wybrakowany egzemplarz?

Gość co ci sie przesuwa
co 20 spowrotem? aha tak na marginesie musze sie przyzac ze mam 17 cm , bo to na kafe ponoć wypada heheheheeh

Gość P y t a j n i k
do w Cipny -> a przyplątał się taki po 30 :) szukałam młodszego, nawet od siebie, bo wolę młodszych, ale tak wyszło :)

facet po 30 możeeeeee i to jak :) tak jak i kobieta:) mój mąż pragnie mnie tak samo jak przed laty i tak samo często:)))))))

Gość do w Cipny
To wszystko to kwestia indywidualna tak jak u kobiet to że ty masz "wściekliznę macicy" to nie oznacza że wszystkie kobiety pragną być kładzione po 5 razy dziennie :)

Gość wschood
a ile masz ty lat? on jest 35+ czy do 35 ?

Gość P y t a j n i k
do w Cipny -> no więc ja się pytam o ogół facetów po 30 :) ja jestem nienormalna ;)

Gość do w Cipny
gdzie tak jest napisane a no w książce pt. Jak łatwo i przyjemnie wygrać życie (Kafeteria (R) pisana przez osoby poszkodowane wydane 2005 poprawione i uzupełnione)

Gość P y t a j n i k
Ja 24 on 34

Gość do w Cipny
a i najważniejsze jak koniecznie ma być 30+ i nie wystarcza to weź sobie dwóch i podzielcie się jeden w parzyste drugi w nieparzyste dni tygodnia a w niedziele dwóch na raz .

Gość .....kk.....
kwestia wieku ? a może temperamentu, może Twój przed 30 też nie mógł ?

Gość ja 24 on 38
i moze tak samo jak 4 lata temu ;)

Gość P y t a j n i k
Nie koniecznie miał być 30+, ale jest ;) i nie pytam o to jaki gostek do mnie pasuje, tylko ile mogą faceci po 30. Wasi faceci ;) .....kk..... -> kurde, nie wiem, przed jego 30 go nie znałam ;) twierdził, że mógł, ale może to były przechwałki :D

Gość do w Cipny
Daj umówimy się na seks przez miesiąc ja mam 25 to sobie porównasz :D

Gość P y t a j n i k
do w Cipny -> ale to nie pomoże rozwiązać dylematu "Jak często może facect po 30?" - zgłoś się za 5,5 roku :D

Gość do w Cipny
Oj prosta sprawa będziemy się rżnąć przez miesiąc teraz i za 5 lat to będziesz miała jakościowe i ilościowe porównanie jak dobrze i często może się kochać facet .

Gość do do wcipciny
ja bym nie chcila z 25 letnim obszczymurem :O

Gość do w Cipny
sikam tylko do pisuaru lub sedesu . wczuj się w klimat tej niesamowitej i arcyciekawej dyskusji

Gość do w Cipny
moj partner ostatnio się postaral i tak mi dogodził siedem razy wsadził i wyjąl.