Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikaaaaaaa85

przeczytajcie, oceńcie i doradźcie... proszę.

Polecane posty

Gość Monikaaaaaaa85

Opiszę Wam sytuacje mojej koleżanki (to naprawdę chodzi o moją koleżankę, nie o mnie...). Proszę Was, abyście się wypowiedzieli co o tym myślicie i co byście zrobili na jej miejscu... Ma 21 lat i 3-letnią córeczkę. Ojciec dziecka zginął w wypadku miesiąc przed porodem. Mieszka z rodzicami, nie pracuje, studiuje zaocznie... Rok po śmierci chłopaka zostaje kochanką 34-letniego, żonatego faceta, który ma małego synka.. Zaczyna się romans, który trwa 2 lata. Na początku tego roku okazało się, że ta moja koleżanka jest w ciąży. Facet jak o tym usłyszał, obiecał, że dla niej rozwiedzie się z żoną, bo niby to jego małżeństwo to i tak od dawna fikcja. Wszystko ładnie, pięknie, ale w tamtym tygodniu facetowi się odwidziało, powiedział mojej koleżance: "dam ci kasę, powinnaś wiedzieć co z nimi zrobić..." Dziewczyna jest w kropce. Facet oznajmił, że nie chce mieć z nią nic wspólnego, że wrobiła go w dzieciaka, że specjalnie coś z tabletkami namieszała, by "wpaść"... Spraw wygląda tak: jeśli urodzi - będzie 21-letnią samotną mamusią z dwójką dzieci, z których żadne nie będzie miało tatusia. rodzice najprawdopodobniej wyrzuca ją z domu, nie zgodzą się wychowywać i łożyć na \"kolejnego bękarta\". ona nie ma pracy... Jeśli nie urodzi - zabije... Możecie po niej jechać, oczerniać.. Wiem, do poczciwych nie należy. Ale proszę napiszcie - co byście zrobili na jej miejscu?

Gość Monikaaaaaaa85
napiszcie coś:( jestem jedyną osobą, która wie o całej sprawie, a co za tym idzie -jedyną osobą, od której ona oczekuje rady, pomocy, rozmowy...

Gość no więc słuchaj uważnie
niech zrobi jak czuje najrozsadniej usunąc, ale jak nie jest to zgodne z jej poglądami to musi se poradzić, nic nie pomożesz, ona sama musi przemysleć, ty tylko bądź i dawaj jej psychiczne wsparcie

dlaczego rodzice ją wyżucą? co do tego drugiego to jestli wskarze ojca, można sądownie udowodnić ojcowstwo i sąd wskarze alimenty. Nie znam sie na tym ale to się można poradzić prawnika. Cieżka sytuacja, ale myśle że jeśli zabije będzie się czuła jeszcze gorzej. Ostatecznie może oddać do adopcji to drugie dziecko.

Gość powinna urodzic dziecko
i tatusia obarczyc alimentami na siebie i na malego ,mala . Ona mloda siksa ,nie ulozylo sie jej, wypadek losowy ,ale stary kon powinien wiedziec ze chuj to nie pompka od roweru a w domu czeka zonka i dzieciak.Upierdolic chama tak konkretnie.

Gość Morandii
To nic strasznego z dwojka dzieci znajdzie bez problemu faceta (wolnego) niektórzy wola juz kobietyz dziecmi z róznych powodów

Gość teoretycznie ..
usunac . niestety choc z drugejn strony czemu mialaby obciazc swoje sumienie dla takigo fagasa?

Gość Morandii
DO no więc słuchaj uważnie ty sie Qurvo usuń z tego forum szmato

No wlasnie ,chociazby ...Zeby zmajsrowac dzieciaka potrzeba jest dwojga jakby no nie ? Druga rzecz rodzice. Jesli ja wyrzuca z domu to nie sa warci uwagi.

Gość ja na jej miejscu na pewno
bym usunęła

Gość Monikaaaaaaa85
Ona nie chce usuwać, nie jest jakąś bezduszna suką... jest bardzo dobrą matka dla swojej córeczki, kocha ją nad życie i nie wyobraża sobie zabić... ale boi się, że sobie nie poradzi. że nie podoła, że to dziecko tylko na tym ucierpi, że nie będzie w stanie samotnie wychować dwójki dzieci... adopcji też sobie nie wyobraża, mówi, że nie mogłaby żyć ze świadomością, że gdzieś tam obcy ludzie tworzą jej dziecku dom, a ona nawet nie będzie mogła go zobaczyć...

no to zostaje jej tylko walka z ojcem dziecka o alimenty :)

Kobieta jest w stanie udzwignac wiele ,nawet takie cos. Napisalas ze jej fagas dal jej kase i zaufal ze wie co ma znia zrobic. Ano powinna ,powiedziec mu ze owszem ,ale w swoim czasie a potem udupic gnoja.

i dogadanie sie z rodzicami, mysle ze im wczesniej im powie tym lepiej dl aniej.

Gość fet45656757
A dlaczego nie wziela Positrom. 21 lat i dwojka dzieci - szok .ona chyba nie miala zadnego wsparcia po stracie tego jej faceta ,dlatego pewnie uwiklala sie w takie gowno/ usunac /

Gość arkaaa
można popaść w depresje jak się czyta te historie :(( czy Wy ludzie głowy gdzieś pogubiliście :( te same scenariusze od wieków i żadnej nauczki, czy to nie było do przewidzenia? jak sypiała z facetem co ma rodzinę to czego się spodziewała ? chora jest ?????

Gość Morandii
no jak nawet nie myśli o usunięciu to ma tylko 1 możliwe wyjście, w czym tu kurwa jeszcze doradzać :O

Gość Morandii
do fet45656757 usunac to powinno sie ciebie Pisdo brzydka jak noc listopadowa

Gość Monikaaaaaaa85
a dogadanie z rodzicami w jej przypadku to nie takie proste... I to nie z jej winy. To już są tacy ludzie, trudni, znam ich od dawna i wiem jacy są. Nawet wśród sąsiadów nikt za nimi nie przepada, do wszystkiego potrafią się przyczepić.. Już to pierwsze dziecko jej wypominali, że muszą bękarta utrzymywać, że puszczała dupę na lewo i prawo, a oni muszą się teraz męczyć. Nigdy jej nie wspierali, tylko zawsze opierdalanie, wyzwiska... Mieszka z nimi bo musi.

Gość Morandii
Morandii no jak nawet nie myśli o usunięciu to ma tylko 1 możliwe wyjście, w czym tu k**wa jeszcze doradzać PODSZYW

Positrom :D:D:D:D:D:D:D:D najfajniej jednak jak radzi osoba co nawet nazwy leku nie umie napisac. Postinor !!!!jełopico

Gość Monikaaaaaaa85
to że nie chce usunąć, to jeszcze nie oznacza, że tego nie zrobi. bo strach przed przyszłością może wziąć górę nad rozsądkiem...

Gość Morandii
ja usunęłam już 5 bahorów i mówie wam no!!! :classic_cool: ps. moja stara też chciała mnie usunac ale łojciec jej to wybił z głowy deskom na opał i kazał suce rodzić co by mnie mieli na starość do zmieniania pieluch no!!! jetem najszczesliwszym czlowiekiem na ziemi a ty autorko ródz tego dzieciaka !!!

kurde to rzeczywiscie nie ciekawie - ale jak narazie niech idzie moze do jakies poradni prawniczej specjalizujacejs ei w sprawach rodzinnych, niech przedstawi sytuacje, moze dadza jej jakies rady. to nie poczeka z nowina dla rodziców.

Gość Morandii
Morandii ja usunęłam już 5 bahorów i mówie wam no!!! ps. moja stara też chciała mnie usunac ale łojciec jej to wybił z głowy deskom na opał i kazał suce rodzić co by mnie mieli na starość do zmieniania pieluch no!!! PODSZYW

Gość arkaaa
hehehehehehehehehehe

Gość wg mnieee
2 wyjscia urodzic lub usunac...skoro nie cche usunac.... to masz jeszcze jakies pytania?????/

Gość Morandii
buahahaha a teraz mam mały romansik z żonatym pięcdziesienciolatkiem co ma już dorosłe dzieci i jak wpadniemy to napewno do mnie przyleci i sie rozwiedzie z żonom bo już stara jest a ja przekuwam gumki żeby sie ze mnom ożeniłłłłł ahhhh XD LOL LOL LOL