Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikaaaaaaa85

przeczytajcie, oceńcie i doradźcie... proszę.

Polecane posty

Gość Monikaaaaaaa85
tak, mam wiele pytań... ale jak masz tylko takie odpowiedzi to Tobie już podziękuję.

Gość Morandii
Morandii buahahaha a teraz mam mały romansik z żonatym pięcdziesienciolatkiem co ma już dorosłe dzieci i jak wpadniemy to napewno do mnie przyleci i sie rozwiedzie z żonom bo już stara jest a ja przekuwam gumki żeby sie ze mnom ożeniłłłłł ahhhh XD LOL LOL LOL PODSZYW

Gość Morandii
no monika ródz tego dzieciaka no przeciez to najwieksze najzajebistrze szczenscie na ziemi no!!! jak go usuniesz to razem z moimi ziomami z parafi cie znajdziemy i zgnoimy :classic_cool: ps. dzis w nocy przekluje gumke mego kochanka władka LOL LOL LOL XD

Gość Morandii
POTRZYWY SOM DZIS WYJONTKOWO BESZCZELNE NO!!! MÓJ WŁADEK WAS ZGNOI, ALE T DPOIERO PO UPOJNEJ NOCY KIEDY MNIE ZAPŁODNI :classic_cool: lol xD

Gość Monikaaaaaaa85
i tak źle i tak nie dobrze, co by nie zrobiła to łatwo nie będzie...

Gość Morandii
Morandii no monika ródz tego dzieciaka no przeciez to najwieksze najzaj**istrze szczenscie na ziemi no!!! jak go usuniesz to razem z moimi ziomami z parafi cie znajdziemy i zgnoimy ps. dzis w nocy przekluje gumke mego kochanka władka LOL LOL LOL XD 22:27 [zgłoś do usunięcia] Morandii POTRZYWY SOM DZIS WYJONTKOWO BESZCZELNE NO!!! MÓJ WŁADEK WAS ZGNOI, ALE T DPOIERO PO UPOJNEJ NOCY KIEDY MNIE ZAPŁODNI lol PODSZYW

Gość Morandii
ja mam zlewe na to :classic_cool: robie ze swojom pisdom rózne rzeczy i zawsze jest dobrze czy rodze czy usuwam lol xD wielkie lol lol

Gość powinna urodzic dziecko
Normalnie mozna kleknac przy niektorych postach . Cale kafee:O

powinna urodzić a tatus dziecka powinien płacić alimenty od tego sie nie wymiga

Gość Morandii
PODSZYW PODSZYW PODSZYW kurwa gadam sama ze sobą, ale jestem pojebana, władek mi dziś leków nie wykupił, ale to nic!!! w końcu dziś mnie zapłodni LOL LOL LOL XD :classic_cool:

Gość Morandii
jestem facetem PODSZYWIE pisdowaty

Gość Morandii
no klęknoć można przy niektórych podszywach :o ja kękam tylko do miecza mego władzia, ale zawsze dąże żeby wytrysk był do pochwy, bo szkoda nasienia!!! :classic_cool: LOL xD

Gość Morandii
jestem wierzoncom i praktykujocom katoliczkom dlatego nie bede miec dziecka przed slubem ...niestety musze usuwac

Gość Monikaaaaaaa85
też mi się wydaje, że powinna urodzić. jak urodzi,to owszem, może być ciężko, ale jakoś sobie poradzi, przetrwa, z facetem lub bez, twarda jest... a jak usunie - będzie się dręczyć do końca życia. znam ją i wiem, że nie potrafiłaby przyjść z tym do porządku dziennego, zapomnieć...

Gość Morandii
to znaczy - chyba jestem facetem.... już nie wiem sam/sama... bo mój tate do mnie mowił - MALEŃKA, a mamunia - MAŁY no i te skieneczki i siadanie do tate na kolana hmmmm... może wy mi doradzicie

Gość Morandii
ale sie gaszisz frajerze :) jestem gfacetem PISDO

Gość Morandii
no ale jak zachodziłem w cionże to chyba jednak jestem baba, nie? KURWA!!! WŁADEK DEJ MI MOJE LEKI BO JUŻ NIE WIEM!!! :( 😭

Gość Morandii
tak!! już wiem!! jestem gfacetem!!! to G z przodu oznacza gówno :classic_cool: s. władek jeszcze z ekami nie dotarł :( :o

Gość Morandii
ale zgaszenie PODSZYWIE

Gość Morandii
zgaszenie mnie ogarnia gdy widzę te podszywy nędzne, kochani przepraszam ale ten benkart sie podszywa podemnie, mój władek też czasem mnie gasi, tz. bieże fajki i gasi mi na dupsku :classic_cool:

Gość Monikaaaaaaa85
dzieki za rady ,jednak urodze :classic_cool: byle tylko mietek mi alimenty placil ,a juz 2 dzieci mam hoho panstwo mnie utrzyma.a gdzie tu do 40 :D

Gość Morandii
PODSZYW masz władka? dyma cie w pisde Podszywie?

Gość Morandii
władek wrócił, ide mu pogrzebać w rowie i przekuć gumki, módlcie sie żebym zaszedł w cionże dziś :classic_cool: jak zajde w cionże to znaczy że jestem kobietom :classic_cool: jak zawsze twierdził mój tate WSZYSTKO CO OD TEJ PORY BENDZIE PISANE POD MOIM NIKIEM TO PODRZYWY NENDZNE POZDRO LOL LOL LOL xD

Gość Monikaaaaaaa85
Morandii -a moze umowmysie ze jak pierwsze skonczy18lat tozrobisz mi jeszcze blizniakico?wtedy biznens bedzie sie krecil i krecili po co tu pracowac.co tyna to he?

Gość Monikaaaaaaa85
dzienkuje za wsyskie rady tak naprawde mam 13 lat i jestem jeszcze dziewicom ale chciałam sie dowiedzieć jak to jest być dorosłym i mieć takie problemy :) dzienki za rady lol ps. nie moge siem doczekać aż ja strace dziewictfo i zajde w cionże :classic_cool:

Gość Morandii
MONIKA BARDZO CHENTNIE CIE ROZDZIEWICZE I ZROBIE CI BOBKA :classic_cool: UMÓWIMY SIE JAK SKONCZYMY PO 18 LAT :classic_cool: lol lol xD

Gość Monikaaaaaaa85
ale bez slubu to nie kochanie boja jestem katoliczkom

Gość Morandii
oczywiście pod warunkiem ze okaże sie ze jestem menszczyznom, bo mi sie ciongle wydaje ze jestem jednak kobietom i że moge być w cionży :classic_cool:

Gość Morandii
moniko moja pszyszła żono!!! zaakceptuje to ze jeteś katoiczkom pod warunkiem ze ty zaakceptujesz że mam hiva, 5 aborcji i luźny zwieracz po moim wieśku, i że mam małego fiuta, który ostatecznie może sie okazać łechtaczką (patrz dylematy owayżej) :classic_cool:

Gość Monikaaaaaaa85
a czytwoj wladyslaw bynie mogl i mnie zaplodnic ?gdybys jednakokazala siem kobietom?