Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łaał

nie uwazacie ze sprzedawanie uzywanych majtek dziecięcych to przesada

Polecane posty

uwazam ze przesada... powodow wiele a jeden to chocby dlatego ze biorąc pod uwage przesylke to nowe wyjda taniej :D

Gość można czy nie
no koszt przesylki + uzywane majtki to kupisz 3 szt nowych i to np z bohaterem ulubonej bajki twojej pociechy :D Przyznam jednak ze na allegro to juz mnie nic nie zdziwi.

Gość W ZYCIU NIE KUPILABYM
UZYWANYCH MAJTEK - TA SAMO BYM ICH NIE SPRZDEDALA OHYDA!

Gość e tam zaraz spac
tak samo obzydliwe jest sprzedawanie uzywanych skarpet i rajtuz.. nie raz kupowalam cos, gdzie gratisem bylo wlasnie wymienione powyzej.. brzydzilabym sie to zaloyc wlasnemu dziecku, niektore byly czarne od spodu stopy.. az dziw, ze niektorym nie jest wstyd wysylac takiej wizytowki :/

na allegro sprzeda się wszystko i ta aukcja to potwierdza :) Tylko kto to kupuje????????

przesada, oczywiście. Ja czasem kupuję dziecku rzeczy z lumpeksu, ale tylko z wyceny-można dostać naprawdę fajne, często nowe i dobrej jakości. Sama pracowałam w dużej sieci lumpów i dla siebie też nie jeden raz znalazłam coś ciekawego. Podziwiam babki, które wybierają ciuszki na wagę, często poplamione, podarte i twierdzą, że wystarczy zszyć i włożyć w odplamiacz... brrr :(

mloda mamusiu zalezy od ciucholandu. ja znam fajny w ktorym wogole nie ma dzieciecych rzeczy na wycenie- wszystko jest na wage walniete w koszu. a mozna wygrzebac fajne nexty h&m-y i inne :D:D:D

Ja bielizny w życiu bym nie kupiła .A już tym bardziej nie sprzedała :D Wystarczy wejsc na dział bielizna damska i zobaczcie że jednak ludzie licytują i kupują gacie :P

a wiecie ze body to tez bielizna tylko ze niemowleca... a jakos tak nie razi :P

Mamani - bo pod body zakłada się pieluchę, więc jest w zasadzie jak podkoszulek