Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska kaśka

Jak zdradzić by nigdy to nie wyszło Złote Rady??

Polecane posty

Gość ciekawska kaśka
Ja naprawdę nie chcę ich skrzywdzić!!! ale może wtedy by do męza dotarło że nic między nami już niema .Wiem że ze mną nie będzie szczęśliwy a chce by sobie życie ułożył ale już nie ze mną!!!! a co do synka on też teraz cierpi słyszy te kłótnie awantury , wyzwiska itd:( dlatego uważam że dla niego też to będzie dobre!!!

wlasnie dlatego ma sie nie dowiedziec. wbrew pozorom mozna to tak urzadzic. jednak nie uspij czujnosci,za kazdym razem badz tak samo uwazna! nalezy ci sie troche namietnosci,masazy,westchnien,orgazmow...

no,chyba,ze jest az tak zle...ja bym chyba nie umiala cieszyc sie romansem jednoczesnie klocac sie z mezem... zawsze mi ochota na skok w bok przychodzi wlasnie gdy miedzy nami jest najlepiej. a gdy cos nie tak to taka smutna jestem,ze najczulszy facet nie moze wywolac chocby usmiechu.

Gość Cocia SAMO dobro
no super traktujmy zdrde jako lek na wszystko...na kłotnie w malzenstwie, na smutki dziecka....jak cie zab rozboli to tez idz meza zdradz

Gość ciekawska kaśka
Dokładnie tego że mnie szantażuje że ze się powiesi zamyka się w różnych miejscach z paskiem w ręku .Też mam dość to jest chory związek,a ja nie pozwole my nas teroryzował!!!!!!:(:( Już Nie

jaki był powód ze tak się do niego zraziłaś.Jesteście małżeństwem od 5 lat znacie się lat 9 On ciebie nie zdradzał Wyszłaś za niego bo było ci z nim dobrze a teraz jest tak źle. Co się stało ?

Gość zbygniew
pewnie stara ludowa prawda, dasz kobiecie palec weźmie rękę....tyle... nie rozumiem, 5 lat temu było dobrze, to co sie mogło takiego stać? wiecie że najlepszą metodą na naprawienie związku jest rozmowa? spokojna przede wszystkim, niech każdy powie co mu leży na sumieniu, co chciałby zmienić w 2 połówce, a nie tłumcie tego w sobie, tylko sie wkurzacie że wam nie wychodzi ze 2 osoba jest taka a nie inna nic nie mówiąc, zdrada nie jest rozwiązaniem, jeśli coś do niego czujesz to po zdradzie na pewno będzie Cie dreczyć sumienie, przed podjeciem jakiejkolwiek decyzji porozmawiajcie szczerze, co sie wam nie podoba i spróbujcie dojść do jakiegoś porozumienia, jeśli sie uda zróbcie jakiś okres próbny, nauczcie sie oboje dawać sobie na wzajem sygnały, np. jakieś "magiczne" słowo, on zaczyna krzyczeć Ty mówisz to słowo np. "czerwony" wtedy on wie że przesadza znów, jeśli sie tego nie nauczy to faktycznie nie ma sensu tego ciągnać ale sama też musisz o tym mysleć i też respektować ta "magie". w skrócie: jeśli 9 lat temu sie poznaliście, od 5 lat jesteście małżeństwem to musiało być na prawde dobrze między wami, i myśle że nie warto tego niszczyć, może da się to jakoś naprawić? zdrada jest zła, chodzi o samą moralność, dla mnie kobieta która zdradziła nie jest warta nikogo.

Gość zolzaa
nie zachodz w ciaze

Gość olololololalalal
sie uczepili kobitki;/ zamaist nadawac na nia ze zdrzadza powiedzcie cos o jej mezu;/ jak mozna niechciec sie bzykac 2 lata z wlasna zona:(

no kurczę kaśka chętnie bym ci pomógł, ale tak się składa, że mam szczęsliwe życie rodzinne, powodzenia

Gość elemeledudki
o Dyskretny:)

Gość ciekawska kaśka
Witam :) wiem że nie każdy potrafi to zrozumieć ja czasami sama tego wszystkiego ogarnąć nie mogę:( bym musiała chyba opowiedzieć tu całe swoje życie ale za dużo tu pisać.Więc przyjmuje do serca i pozytywne i negatywne opinie na ten temat:)

Gość ciekawska kaśka
Mata Harii 49 ....dzięki za przesłanie linka:)

Gość aniulka 1234
Nigdy nie zdradziłam męża i nie planuję tego zrobić. Mamy syna, dobrze sie dogadujemy, a nasza abstynencja wynika z sił wyższych, po prostu na razie żyjemy kilkaset kilometrów od siebie. Jeżeli nie kochasz męża i nie uprawiasz z nim satysfakcjonującego seksu to cię doskonale rozumiem. Życie jest tylko jedno i nie ma na co tracić czasu. Rozumiem też nie chcesz by sie dowiedział, bo automatycznie przy rozwodzie sąd uzna, że to twoja wina. Najlepiej dogadać się z kimś z kim łączy cie jedynie pożądanie, absolutnie zabronić pisnąć słowko, nie utrzymywać namacalnych kontaktów (komórka, mail), albo przynajmniej wszystko kasować, spotykać się wtedy kiedy męża nie ma i nie może sprawdzić co robisz. Inne miasto to za dużo zachodu i myślę, że to samo z siebie wzbudzi jego podejrzenie.

Gość aniulka 1234
Zbygniewie ty mnie nawet nie denerwuj!!! Tylu facetów notorycznie zdradza swoje żony, ale dopiero jak kobieta zdradzi to nie jest nikogo warta?! Mężczyzna ma inne wyznaczniki co jest moralne, a co nie?! Pieprzysz bzdury człowieku i wyobraź sobie że traktowanie kobiety jak osoby, która w hierarchii człowieczeństwa stoi niżej niż ty jest poniżej wszelkiej etyki i moralności dla mnie i nigdy nie byłabym z takim kretynem jak ty. Masz duszę policjanta.

Gość ciekawska kaśka
Taka jest prawda Jak To Facet zdradzi to nic takiego nikogo to za bardzo nie zadziwi,ale jeśli kobieta to zrobi to jest szmatą.kurw..... itd.Przecież my też mamy swoje potrzeby!!!

Gość ciekawska kaśka
aniulka 1234 taka jest prawda,wiem że mój znajomy napewno będzie dyskretny jemu tez na tym zależy niom poprostu to ma być sex bez zobowiązań o to nam chodzi:) ale lęk mam przed tym że to się kiedyś wyda i że mąż będzie to wykorzystywał przeciw mnie w sądzie,a tego bym nie chciała:( no więc Ryzyko zawsze jest ale mam nadzieje że będzie oki,co tam ahhh dla tej jednej chwili jestem w stanie znieść wszystko:)koniec abstynencji!!!

Gość ciekawska kaśka
dyskretny kochanek a co masz chęć się ze mna spotkać że taki cie.....wski jesteś ????:):)

Gość zdradadoskonala
najskuteczniej bedzie znaleźc namiar na jakiegoś specjalistę od zdrady - gdzieś w necie widziałam antyszpieg pl czy cos w ten desen.

Zbigniew, a co z tymi które zostały wkręcone rozkochane i porzucone a ich zmysły rozpalono do białej gorączki bo one zdradzić nie umiały ? tak ocalała ich moralność tylko jakim kosztem Wy mężczyźni kusicie wabicie prowokujecie , ale tylko wtedy jak macie pełne worki, potem już nic nie jesteśmy dla Was warte. Więc niech mała zdradzi i się przekona czy było warto czy nie, sądzić niech każdy sadzi siebie.

Gość Zulus
w delegacji nie jest zdrada:) na szkoleniach tez nie:) na wyjazdach zagranicznych absolutnie:) w ogóle jest ciężko zdradzić;)))