Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazzdka

Ile zarabia*ł Wasz facet/ mąż przed 25rokiem zycia????????

Polecane posty

Gość yai
miniam - a ty ile zarabiasz?

Gość yai
ok, odpowiedz padla

Gość moj narzeczony
zarabia ok. 1000 funtow na reke/4 tygodnie. ma 23 lata

Gość yai
Tylko ciekawe, czemu napisalas "cale szczescie" ze nie zarabia juz 2000zl. skoro sama zarabiasz niewiele lepiej

moj roznie tak 400 czasem 500 Ale powiem wam jeszcze, ze jak na polskie warunki wasi faceci bardzo duzo zarabiaja. Moja cala rodzinka, przyjaciele mieszkaja w PL i nie znam nikogo kto by takie kokosy zarabial o jakich wy piszecie... Przecież większość z nich zmyśla. Facet 24 lata nie ma prawie zadnego doświadczenia i drogi kariery. Musiałby miec własny biznes, byc dyrektorem, albo informatykiem po Politechnice, żeby zarabiać powyżej 5 tyś netto. Ewentualnie pracować w banku np. jako broker, czy analityk finansowy. Wszystkie maja brokerów, albo dyrektorów za facetów?

Gość ex-maz
"Pensje 10-20 tys to raczej dla kierownika ze stażem ." zgadza sie, ale 90% kobiet z kafe ma facetow na kierowniczych stanowiskach ;)

Gość Martyna W.
:) Nowa dyspozycja kierownicza pilot ma leżeć na ławie przed TV i nigdzie indziej.

Gość SUZZZI
Jak można dorobić w domy mając roczne dziecko - tak aby mieć czas dla dziecka i pracy . Proszę o podpowiedź może ktoś ma doświadczenia z czymś pewnym ; nie mam na myśli składanie długopisów

Gość ex-maz
"Facet 24 lata nie ma prawie zadnego doświadczenia i drogi kariery. Musiałby miec własny biznes, byc dyrektorem, albo informatykiem po Politechnice" a samo bycie informatykiem po polibudzie cos gwarantuje? programista bez doswiadczenia ma 2000-4000zl.

bo teraz mamy dzidziusia wiec kasa potrzebna i dom spłacamy a poza tym nie zarabiam niecałe 2tys tylko miesiecznie ok 4mnie wychodzi, a ja mowiłam nie warto pisac bo tu ludzie uszczypliwi zadaja pytania a potem problemy robia jak ktos im odpowie.moj mąz jest kierowca a ja pracuje w duzej firmie i dodatkowo tlumacze filmy wiec nikt mi sciemy nie wcisnie ze w wieku 20paru lat nie mozna tyle zarabiac.niektorzy nie maja szczescia ze po studiach nie maja pracy i szczerze wspolczuje bo sie duzo wklada w te nauke pracy itd, czasem tez kasy a potem trzeba dlugo czekac zeby cokolwiek sie zwrocilo. :/

no tak jak ja napisalam ja np oprocz pracy tlumacze jeszcze filmy w domu to mam czas i dla dziecka ale to przerabane bo w ciagu dnia tz jestem w pracy co prawda 8godzin, filmy tłukę najcześciej w weekendy

Gość miniam jestes tlumaczka
filmow??? Prosze, tylko nie mow mi, ze to ty tlumaczysz na angielski "Klan" i "M jak milosc" na TV Polonii, bo te napisy, ktore tam sa pokazywane o pomste do nieba wolaja!!

Gość ola 65211
mój pracuje w SKW,jak narazie ma 2,5 tysiąca ale co rok dostaje wyzszu stopien więc sa podwyzki dodatkowo w tym roku dostał 1 tys.zł mundurowego (takie dodatki) jedyny plus z tego ze mieszkanie dostaliśmy za free. 2 pokoje 50m.

Gość Moj zarabial ok. 29 roku
zycia 1 000 zl, kolo 33 - 1200 ( i ja mu te prace znalazlam) - ja: 26 r.z. ok. 450 zl :( (staz), ok. 27 r.z. 1 000 I praca, ok. 28 - 1 300 okres probny, teraz 1 800 i od roku zadnej podwyzki :(

nie kochana/y, tlumacze filmy ktore trafiaja do wypozyczalni, niemieckie i angielskie i tlumacze na jezyk polski :P wiem kiedys tez widzialam te tlumaczenia klanu itp:D:D:D ale to nie moja sprawka hihi

Gość nie jestem małolatą
do *Bimbałek* dla ciebie 25 lat oznacza brak doświadczenia? Nie zgadzam się,! Mój mąż w wieku 17 lat zaczął prace w warsztacie samochodowym (kończył wtedy zawodówkę zarabiał 500 zł, potem robił woeczorowo technikum, szef podniusł mu pensję na 1300, a gdy skończył technikum miał 20l.prawie 21 poszedł na studia inżynierskie został kierownikiem tego zakładu, pracuje tam po 6h/dzień, zarabia 3500, a dodatkowo po pracy naprawia mechanikę samochodową w ramach własnej działalności, i w wieku 25 lat ma ośmioletnie doświadczenie... i zarobki ok 7000zł.

Gość lilii
23 lata - 1850 na reke

Gość miniam jestes tlumaczka
Miniam to cale szczescie, ze ty do tego nie przykladasz reki :)

Gość damian221
mam kolezanke która tłumaczy filmy pirackie

Gość akson
Moj przed 25 nic nie zarabial, bo studiowal... potem zarabial jakies 1200 netto, a teraz (30lat ma) ok 3500 netto; ja natomiast 1500 netto buuuuuuuuuuu

ex-maz "Facet 24 lata nie ma prawie zadnego doświadczenia i drogi kariery. Musiałby miec własny biznes, byc dyrektorem, albo informatykiem po Politechnice" a samo bycie informatykiem po polibudzie cos gwarantuje? programista bez doswiadczenia ma 2000-4000zl. Tymbardziej nie wiem skad ich faceci maja takie zarobki :D A poważnie, to żaden student z PW z wydziałów informatycznych nie weźmie pracy bedąc na studiach za 2500 PLN. Ogłoszenie wisiało parę miesięcy na administratora i nie było chetnych.

ja pracuje w duzej firmie i dodatkowo tlumacze filmy mniam jak tłumaczysz te filmy, ze nie mogę w necie znaleźć napisów do My best friends girl :(

Dzięki :) Wreszcie. Wcześniej na subtitles były wstawione napisy od innego filmu jako ten. Te są nawet dopasowane. 🌻

ja generalnie tez bym sobie cos obejrzala ty,m bardziej ze moge sciagnac co miesiac 10gb ale moj komp jest taki stary i w sumie uzywam go tylko do pracy ze film sciagalby sie chyba z miesiac:D wiec mi sie nie chce:P a na lapcia jakos szkoda mi kasy:d

Gość a teraz realnie
moj ma 25 latek i zarabia 2.400 netto, do tego dorabia korkami z ang 50zl/h a kilka lekcji w tygodniu ma do tego ok 500-1300zl na miesiac dodatkowo za artykuly itp srednio cos kolo 3000-3500/mies ja mam 23 lata i zarabiam 1200zl plus prowizja a z tym bywa roznie, czasem moze to byc tylko 100zl a czesem 500 czy nawet 800, zaleznie od miesiaca a pracuje w turystyce :P dodam, ze dopiero zaczynam ;) pozdrawiam wszystkich co maja mezow dyrektorow i innych bogaczy.. :P

hihi moj maz nie jest dyrektorem aczkolwiek to prawda ze z reguly najwiecej sie na takim stanowisku zarabia. moj jest kierowca i tez niezle zarabia. Tez pozdrawiam dziewczyny bogaczy, a co tam:D:D zwlaszcza takich co maja wszystko dzieki bpogatym rodzicom i ich wspolnikom :D:D:D i maja po 18lat i jezdza nowymi BMW 5 lub 7 :D:D

Gość helaniewopalach
mój zarabia na rękę 6900 zł. :)