Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazzdka

Ile zarabia*ł Wasz facet/ mąż przed 25rokiem zycia????????

Polecane posty

Gość 1 000 000
na m-c oczywiscie netto ja zarabiam korepetycjami 1 300 miesiecznie to mam na waciki heheheh klawiatura jest cierpliwa wsztstko mozna wystukac :D

Gość ajron mens
elmunda ale tu chodzi glownie o to do czego sami ludzie doszli :) u rodzicow to i w wieku 18 lat mozna 6 tys na reke zarabiac :)

Gość Grafik 21 2500 zl na reke

Gość truetruetrue
moja kolezanka dostala od taty na 16 urodziny nowy samochod warty jakies 40 tys, cto znaczy ze w wieku 16 lat miala miesiac, w ktorym zarobila 40 k :) to jest dopiero talent do interesow hehe

Gość anka1-1
moj facet teraz zarabia 1800 (20lat) kurcze nizli sa ci co ponad 3kola wyciagaja i wiecej:D

Gość elmunda..heh
aaaa..więc może odbiegnę od tematu i napiszę o sobie.. zresztą nie ma co pisać, ponieważ nie mam żadnych dochodów..wręcz rzeciwnie utrzymują mnie rodzice oraz facet.. :/ cóz..studiuję na kierunku, który jest obecnie dobrze płatny na rynku..aczkoliwke więcej powiem na ten temat po fali domniemanego kryzysu finansowego, który ma zalać Polskę..jak będzie? zobaczymy.. :)

Gość flavio b.
ej niezly to jest flavio briatore i inni potentaci a nie kolesie ktorzy 3 k wyciagaja albo i 20 niech wyciagaja co to jest tak naprawde :) jak juz ktos powiedzial kazda kase mozna przejesc grunt to znalezc sie na takim poziomie na ktorym mozna sie poczuc w miare komfortowo :)

Gość ertfr
moj maz zaczal pracowac w wieku 25lat (nie studiowal ale pomagal rodzicom na gospodarce) pracowal w stoczni i zarabial okolo 2tys - 2,6tys zl. dzis ma 30 lat i jego zarobki w zaleznosci od ilosci godzin wynosza 2,6tys-4tys zł. jutro wyplata cos kolo 3,8tys. pracuje po 12h na dobe czasem tez w soboty i niedziele po jakies 6h. mial tez epizot w zyciu kiedy cudem bylo jak wyplata byla wieksza niz 1,3tys zl..zyjemy skromnie bo mamy duze oplaty..zazdroszcze tym co majac 4 klocki zyja jak panstwo bo mi po oplatach zostaje wielkie gow*o. w tym miesiacy mam 2,5tys oplat a jedzenie i kupic np. cos do ubrania dziecku..

Mój teraz co miesiąc 400zł za treningi + wygrane z zawodów. Całą kasę odkłada. Ma 22 lata. Bidulek :p

Gość gość
w tym roku średnio 10500 :)

Gość gość
Na cholerę ja studiowałem medycynę? 2500 i 31 lat na karku. Nie warto się uczyć, przyglupy od kafelkowania kibli w Polsce więcej zarabiają. Taki kraj.

Gość gość
Ah no tak, wy lekarze tacy biedni.... Macie prywatne praktyki nie opodatkowana i ciągle się zalicie. Mój sąsiad pediatra ma klientów 10 dziennie minimum. wizyta 50 zlotych. Przyjmuje 3 razy w tygodniu. Policz sobie... Lekko mu wychodzi 6000 zl na miesiac. Dodatkowo pracuje w szpitalu i nawet jeśli wyciagnalby te marne 2800 to i tak ma duzo... Za dużo ;)

Gość gość
za kafelkowanie kibli mozna kolo 8 kola miesiecznie wyciagac... ;) tak tylko informuje kol po medycynie... wiem ze to przykre i niesprawiedliwe... ;)

Gość gość
Tak za dużo ma tępy polaczku. Sklepikara i smieciarz według przedecietnego Polaka powinien zarabiać wiecej niż lekarz, to akurat nie od dziś wiadomo. Zgadnij ile zarabiają lekarze w USA przy założeniu ze przeciętną pensja wynosi tam ok 50 tys dol rocznie?

Gość gość
Tylko mi nie pitol że jak mi się nie podoba to mam wyjechać do USA. Tu się urodziłem i tu służę polskiej holocie za bułkę z masłem a chcę zarabiać godnie bo na to zasługuje.

Gość gość
to zajmij sie kafelkowaniem kibli jak tez powiedzialem nieco wyzej :D:P

Nic nie zarabiał, mamusia go utrzymywała do 27 roku całkowicie, a teraz tylko opłaca mu mieszkanie, bo w okolicach 30 zarabia 1,500 na rękę. Ale jest już moim ex, na szczęście.

Gość bardzo szczera osoba
jak mnie wkurza gadanie, ze ktos zarabia mase kasy a ubiera sie w lumpeksach. kogo to obchodzi. ja zarabiam 12000, fakt, nie w polsce, ale jezdzac do pl najbardziej ciesze sie na wycieczki po lumpeksach. zawsze jakies perelki znajde. szkoda by mi bylo wydac na pasek 300 zeta jak w lumpie mam super pasek skorzany za 10. torby indyjscie, wiele fajnych rzeczy, na ktorych szukanie tutaj musialabym spedzic godziny. a tak za niewiele kasy mam super fajnych rzeczy. reszte kasy wole zaoszczedzic albo wydac gdziej na wyjazdy

Gość gość
Tak czytam i aż nie wierze własnym oczom ;) Co jeden zarabia więcej i więcej , normalnie nie rozumiem tego narzekania jacy to biedni są ludzie, jak mało w Polsce zarabiają, jaki ten rząd zły,że bieda etc. Po tym wątku jakoś tego nie widać.Dziwnie tą średnia wyliczyli w Państwie , telewizja widać kłamie i to przed 25 rokiem życia takie zarobki fiu fiu :D w odpowiedzi , mój mąż studiował przed 25 rokiem życia i dorabiał sobie korepetycjami

Gość gość
Rok temu 2 - 2,5 tys na rękę, a teraz 1300 zł, bo firma upada :/ 25 lat.

Gość gość
Mąż jeździ ciężarówką w firmie transportowej. Wcześniej było to koło 5000 miesięcznie, ale po wprowadzeniu monitorowania WebEye wzrosły im wypłaty - jakoś teraz blisko 6000 ma. Zaoszczędzili na paliwie, zainwestowali w pracowników. Firma bardzo szybko się rozwija.

Gość Anna Berko
Mój zarabiał całkiem sporo bo jeździł na tirach ;) Teraz ma własną firmę transportową i dzieki takim rozwiązaniom jak WebEye osiąga co raz większe zyski

Gość gość
Mój zarabia na transporcie , jest przewoźnikiem i opowiadał ostano że mają funkcje webeye, która jak ma kontrole nad ich pracą . Wiec sprawdza ich czas pracy ale też gdzie sa itd. wiec fajna ta funkcja .

Gość tobask
u mnie w robocie będą teraz wprowadzać webeye i część jest za, a część się trochę boi, ale mam nadzieje, że wyniki będą satysfakcjonujące tak jak to wszyscy chwalą