Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazzdka

Ile zarabia*ł Wasz facet/ mąż przed 25rokiem zycia????????

Polecane posty

moj mężczyzna 2400, pracuje w wydziale kryminalnym

Gość gwiazzdka
Kurcze, no to w Polsce nie jest tak zle skoro wiekszosc zarabia powyzej 3tyś :D

Gość sdfbvdbdea
moj ma 29 lat, jest programista z dosswiadczeniem 10 tetnim bo pracuje do czasow licealnych i zarabia na reke 3500 w powazanej miezdzynarodowej firmie, co chwile jezdzi po swiecie w delegacje, robi szkolenia itp. ma powazna prace i umiejetnosci unikalne, a przynosi 3500... mitomani. ja zarabiam jako nauczycielka 1300 plus korki w domu drugie tyle. starcza na wszystko, na przyjemnosci tez, ale wszystko z średniej półki

Gość hoooooooooooooop

Gość Grzeczna 123
Mój chłopak (23l) teraz 2,5tys, wcześniej 3,5 - 6tys/mc (bez studiów), ja kończąc drugi kierunek (25l) ok 800zł na rękę :/ mam nadzieję że jak znajdę coś normalnego po dyplomie to proporcje się wyrównają.

Gość a czym zajmuue sie
twoj chlopak?

Gość Grzeczna 123
Spawacz - był rok za granicą, a od grudnia do marca (wtedy chce wyjechać na Zachód - ma tam obiecany etat) - magazynier.

moj jak mial 25 lat, to go jeszcze nie znalam, ale przadl cienko, zarabial ok. 2000 na reke w agencji reklamowej. Potem zalozyl firme i teraz zarabia duuzo wiecej. Ja z kolei mam 24 lata i w tej chwili zarabiam tyle, ile on w wieku 31 :D

Gość choke
a podobno polska to taki biedny kraj. a tu nagle każdy powyżej trzech tysięcy zarabiał w wieku 25 lat 😴

Gość gwiazzdka
no wlasnie kurde sciemniacie czy co?

Gość dostaje stypendium na nauke
dorabia za 1500 dol ma uczelni ( studiuje w USA) i twierdzi, ze mu sie krzywda dzieje, uwazam,ze grzeszy, przyjedzie do Polski to dostanie w d..

Gość mój chłopa ma pde mnie mniej
i własciwie ja jestem głową rodziny. Najwięcej w m-c 75 tys., a najmniej to 8. Najczęsciej obecnie koło 15 tys, bo przystopowałam i się trochę "spaliłam".

Gość gwiazzdka
no tak jasne masz 75tys / miesiac

napisałam, że najwięcej miała w m-c 75 tys., wiec to oznacza, że tylko raz, ale wtedy pracowałam 7 dni w tyg. po około 16 godzin. Nie jest to oczywiście burdel, bo zaraz mi to niektórzy zazdrosnicy zarzucą.

Gość prewencja
haha, jakie urocze zbiorowisko mitomanek :D :D

* miałam

Gość jolantaaa12345
;| to ja chyba zyje w innej polsce. mam 24 lata, moj facet tyle samo. oboje studiujemy i nie pracujemy. dodatkowo wsrod znajomych - rownolatkow jest podobnie.

Gość kasik kasik
zapraszam na chwile relalsu do sklepu rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com.

Gość gwiazzdka
wiec powiedz co dokladnie robisz bo nie uwierze ze z legalnej pracy mozna miec 75tys/mies

Gość a to dobre ze tyle
zarabiaja ...to skad tyle biedy wokolo. Jakos nie słysze żeby ktos z moich znajomych zrabiał taka kasę he he

Gość Grzeczna 123
Rozumiem żeby chłopak w tym wieku zarabiał pod 10tys, to jest możliwe, ale bajki o kilkudziesięciu tysiącach miesięcznie tylko wyglądają na forum bardzo ładnie

Nawet nie wszyscy muszą tu ściemniać, żeby dane statystyczne były niewiarygodne. Bo jak ktoś zarabia 1200 zł, to i nie czuje potrzeby, by się nimi pochwalić. Dawno temu na erotycznym był wątek gdzie laski pokazywały cycki, i to w większości były piersi średnio-duże, ładne, kształtne. Czy to znaczy, że nie pokazywały swoich zdjęć? Waŧpię, były amatorsko zrobione. Po prostu te płaskie albo z obwisami nic nie umieszczały, więc nie było ich proporcjonalnej reprezentacji w wątku. Mam trochę znajomych w wieku ok 25 lat, który zarabiają 2,5-3,5 tysięcy. Jasne, nie wszyscy. Skądś się ta średnia krajowa bierze, mam wrażenie że z kolei ci wietrzący ściemę żyją w świecie, gdzie każdy kończy jakąś socjologie czy zarządzanie, i potem przędzie za 1200 na kasie w tesco czy na poczcie. Są tacy, którzy zarabiają więcej. Jasne, nie wszyscy. Z tym że jak ktoś zarabia 950, to się nie pochwali tym tak ochoczo. :)

Gość do imoen
w koncu ktos madry na forum :)

Gość goodies
tylko weźcie wszyscy pod uwagę, że panie, których chłopak zarabia czterotysięczne "kokosy" napisały, że facet nie jest po studiach. zaczynając pracę te sumy pewnie były śmieszne, dopiero zdobywając doświadczenie piął się wyżej. przyczepiłabym się do tych, którzy chwilę po studiach robili za cztery tysiące. ja, mając 25 lat, robiłam za tysiaka, dopiero potem wspinałam się do wysokich sum. ale mnie tam nic do tego, bo nie interesuje mnie kto za ile robi. i tak samo nie będę przechwalać się tym, ile płacą mojemu facetowi. to nudne 💤

Gość pomożeee
mój facet po zawodówce jest i ma stała pracę w niemczech. Zarabia ok.1800 euro. Ja ukończylam 2 kierunki studiów i pracuję jako wychowawca więzienny- zarabiam 1900 netto Oboje mamy po 25 lat. W tym roku sie pobieramy...

Gość czemu bujdy zadne bujdy
zauwazcie, ze w wiekszosci te wieksze stawki dotycza pracy zagranica lub dlugoletniej pracy w "chodliwych" zawodach w sensie ze sie w nich niezle zarabia: czyli marynarz, mechanik itp. to ze ktos z kilkuletnim doswiadczeniem tam zarabia po 10 tys miesiecznie to nie zadne zaskoczenie. ja sam jestem 2 rok po studiach i zarabiam 3,5 na reke gdybym dorabial sobie po pracy to wyciagnalbym drugie tyle ale mam troche inne priorytety w zyciu poki co jak bedzie trzeba to bede wiecej pracowal. takze nie zazdrosccie, apetyt ludzi nie ma granic i zadna suma jeszcze nikogo do konca nei zaspokoila :) nauczcie sie cieszyc tym co macie a jak zazdroscicie to robcie cos tym kierunku zeby wiecej zarabiac a nie pieprzyc glupoty na kafe :)

Gość sniezny potwor
zgadzam sie z powyzszym :D

Gość pelno tu mitomaken bo to
glownie dziewczyny takie bajki pisza, bo nalge pol Polski zaczelo zarabiac takie tysiace, a jak czlowiek przejdzie sie ulicami obojetnie jakiego miasta to widac jacy "bogacze" po ulicach chodza...smiechu warte!

Gość na mysli mialam
mitomanek oczywiscie, ale nawet fajnie wyszlo :D

Gość elmunda..heh
mój facet ma 24 lata 3 miesiące i 4 dni (dokładnie:P) i zarabia bardzo zróżnicowanie.. jego stawka waha się od 4000-6000 zł na rękę.. pracuje z firmie swojego taty, który ma transport ciężarowy krajowy i międzynarodowy